6.6.2012

Red red red

Aiemmin postasin Punaiset housut postauksessa eri yhdistelmistä punaisten housujen kanssa. Selasin nyt muutamat nettikaupat läpi ja kivoja malleja löytyi vaikka kuinka paljon. Keräsin tähän eniten itseäni miellyttävät mallit.

1.  nelly.com  , 2. asos.com ,  3. boozt.com, 4.  ellos
Googletin myös julkkisten tyylejä punaisten housujen kanssa, ja näistä sai ehdottomasti lisää inspistä!:) Mitäs tykkäätte? Kenen julkimon tyyli iskee eniten tai kenelle punaiset pöksyt sopii parhaiten?
(Nickyn kuva tuli vahingossa molempiin kollaaseihin, mutta laiskuuttani en jaksanut sitä myöhemmin korjata..;) )

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mape
  6.6.2012 at 05:25

  Punainen on alkanut vaivihkaa valloittamaan minuakn, vaikka pari vuotta sitten se oli vielä inhokkivärini. Paras asukokonaisuus on minusta tuossa ensmmäisen kollaasin vasemmassa alareunassa olevalla neidolla =)

  • Reply
   Mona
   7.6.2012 at 05:55

   Punainen on kyllä niin kiva!:) Piristää kivasti asua:)

 • Reply
  Kukka
  6.6.2012 at 09:49

  Moi :) Mä ostin jouluna Saksasta punaiset chinot ja nyt vasta viime viikolla ne oli ensimmäistä kertaa käytössä ja rakastuin ihan täysillä, sen jälkeen en ole juuri muita housuja edes pitänyt :) Ne on vaan niin ihanat :)

  • Reply
   Mona
   7.6.2012 at 05:56

   Oih, chinot minäkin haluan vielä punaisena!!!:) Punaiset pökät on kyllä super pirteet, jo niistä saa kivasti energiaa:) Pus murunen<3

 • Reply
  Susanna
  6.6.2012 at 20:11

  Sopivatpa punaiset housut sinulle hyvin! Minulta löytyy läes jokainen noista yläosista, joihin olet yhdistänyt housut, eli ehkä kannattaisi itsekin hankkia :)

  • Reply
   Mona
   7.6.2012 at 05:57

   Kiitos paljon Susanna!:) Ja voih, ehdottomasti kannattaa! Kiva piristys asuihin silloin tällöin:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *