5.6.2012

Meidän basilika

Voitteko kuvitella, että meillä on ollut tämä basilika ruukussa jo kohta vuoden!?:D Nyt siihen vielä tuppasi kukkaset.. En vaan voi käsittää tuota… Hih, saa joka kerta hymyn huulille, kun sitä katsoo…:)

Täällä on kärsitty tänään mysteerisestä vatsakrampista. Töissä on ollut  sairasteluaaltoa enemmänkin, mutta toivon kyllä, että itse välttyisin siltä. Päivä meni tänään vain sängynpohjalla nukkuen, kun ei pystynyt mahakivulta mitään tekemään. Kumma juttu. Pitkään aikaan en ole moisista kärsinyt. No mutta nyt olo on onneksi jo huimasti parempi. Edelleen väsyttää tosin, joten uni maittaa varmasti vielä yölläkin. 

Ps. Julkaisen huomenna arvonnan voittajat, kiitos kaikille hirmuisesti osallistumisesta <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Cherry
  5.6.2012 at 22:07

  Se on jännä miten iloiseksi sitä tulee kasveista ja kasvattelemisesta – siitä,että osaa pitää jonkun hengissä ;)

  Muuten muru, mitä olet pitänyt ihanasta kamerastasi? Oletkos ollut tyytyväinen? No varmasti tyhmä kysymys, mutta kysyin nyt kuitenkin! Hih. En ole kuullut, että siitä kukaan olisi pahaa sanonut.. Ja on se itsellänikin se seuraava listalla sitten, kun joskus runkoa vaihdan. En kyllä tiedä osaanko luopua omasta seiskastani :)) Halaukset!

  • Reply
   Mona
   6.6.2012 at 20:14

   Hih, niinpä!! Mulla kun yleensä ei todellakaan mitkään kasvit selvii:D
   Ja voih, olen ollut niiiiin tyytyväinen <3 Pure love <3 :) Tosin objektiivi varasto huutaa tyhjyyttään…:/ Niin monta olisi mielessä, mutta pankkitili on kyllä ihan erimieltä :D
   Ja kyllä saat olla tyytyväinen seiskaan!!! :) Ja sun kuvat nyt on universimin upeimpia <3 :) Pus murunen <3

 • Reply
  Raparperi
  6.6.2012 at 07:15

  Itselläni basilika kasvamassa parvekkeella ja olen ostanut pääasiassa aikaisemmin ruukkubasilikoja kaupan tiskiltä suoraan käyttöön. Olen aina heittänyt ne aika pian roskikseen. Olisinkin kysynyt, että kasvatitko basilikan itse vai kaupasta. Jos ne kestää vuoden niin hienoa! Pitää tavoitella sitä myös. Eli saiko siitä koko aika satoa? :)

  Tässä linkki omaan basilikaani, kasvatuspuuhista. Se ei kylläkään ole vielä valmis syötäväksi :D

  http://raparperisydan.blogspot.fi/2012/06/basilikan-planttu.html

  • Reply
   Mona
   6.6.2012 at 20:43

   Tosiaan ihan kaupasta tuo on!:D Mä yleensä ja heitän suoraan roskiin kun alkaa harventumaan, mut tää oli niin sinnikäs etten vaan oo koskaan raaskinu heittää, sit siit tulikin jo hiukan vitsi kun se vaan elää ja elää:D Ja nyt vielä noi kukkaset:D Hih:) Me ei siis syödä tuota lainkaan, en uskalla edes maistaa.. Saattaa olla aikast kitkerän makuista;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *