26.5.2012

Lipstick

Kuvailin yksi päivä meikkilaatikosta huulipunani. Tykkään kovasti käyttää huulipunia ja kiiltoja, mutta helposti tulee päädyttyä niihin tuttuihin ja turvallisiin vaaleisiin sävyihin. Nyt pitääkin kesällä olla rohkeampi ja käyttää enemmän ja useammin väriä;)
Tässä kuitenkin kuvat punista. Muutama puuttuu, jotka ovat jäänet laukkujen pohjalle. Olin myös laiska, enkä kuvannut kuin hylsyt:D Seuraavaksi voisi ottaa urakan kuvata kaikki huulipunat huulilla. Voisi samalla tehdä inventaarion mitä pitää ja mitä laittaa pois.

Macin ja Diorin punat ovat ehkä kaikkein lemppareimmat. Kiilloista Diorin lip maximaizer on ihan voittamaton!:)
Huulipunasutina käytän vanhaa valokynää. Se on paljon parempi, kuin ihan huulipunasudit! Suosittelen kokeilemaan. Eli kun saat valokynän loppumaan älä heitäkkään sitä pois vaan uusiokäytä se:)
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Minä suuntaan viettämään viikonloppua Helsinkiin blogitreffien merkeissä ja palailen kotiin huomenissa, joten vastailen kommentteihin hiukan viiveellä. Laitan kyllä facebookin puolelle varmasti kuvia päivästä jo tänään:) 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Annika (axu)
  26.5.2012 at 15:21

  Sinulta ei ainakaan huulipunat kesken lopu. Itse olen ujo käyttämään huulipunia ja käytänkin useammin huulikiiltoja. :) Mukavaa viikonloppua sinne suunnille!

 • Reply
  Helinä
  31.5.2012 at 18:17

  Oih, joku muukin “keräilee” huulipunia!

  terveisin,Anni @
  anninpukeutumisleikki.blogspot.com

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *