26.5.2012

Inspiroiva blogi: Pupulandia

Ihana Jenni on kirjoittanut jo monen monta vuotta ja olenkin seurannut lähes alusta asti hänen Pupulandia blogiaan.
Piti tulla vinkkaamaan, että Jennistä oli ihana dokumentti YLE:llä Blogistanialla. Kannattaa kurkata, jos ette vielä ole ehtineet. Dokumentti sai hymyn huulille. Jenni vaikuttaa niin kertakaikkisen aidolta ja sympaattiselta persoonalta.

Minua huvitti dokumentissa, kun Jenni esitteli kotiaan ja sohvan kohdalla mainitse, että se on hänen valtakuntaansa ja sen kuulemma huomaakin, kun sohvaan on painautunut pyllyn kuva;) Meidän sohva on kokenut täysin saman kohtalon!!:D Tässä on myös yhden bloggaajan mentävä painauma:D

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mipsukka
    27.5.2012 at 08:55

    Itse odotan kiivaasti josko se tulisi YLEn elävään arkistoon, jotta minäkin näkisin sen. Tykkään pupulandiasta todella paljon :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *