25.5.2012

Sain naiseuteni taas takaisin;)

Täällä yksi bloggaaja on yhtä hymyä taas. Seuraajat facebookissa huomasivatkin varmaan jo, että kävin laittamassa pitkästä aikaa kynnet kuntoon!:) 
Minulle ei sovi, kuin LCN:n geelikynnet ja varasinkin ajan Bravasta, jossa niitä laitetaan. Kiitos kuuluu ystävälliselle lukijalleni, joka jo aikaisemmin vinkkasi ja kehui Bravaa. Soitin Bravaan maanantaina ja sain ajan jo torstaille! 

Kynteni teki Pirita, joka oli äärimmäisen ammattitaitoinen. Hän on tehnyt kynsiä jo viiden vuoden ajan, joten hänelle ei tuottanut lainkaan ongelmia tehdä kynsiä minun karmiviin nysiin. 
Pirita oli myös ihanan positiivinen ja ystävällinen, joten muutaman tunnin istuskelu kynsien laitossa meni ihan siivillä.

Enpäs olisi uskonut, että tulen laittamaan kamalista revityistä kynsistäni kuvia tänne, mutta tässä niitä nyt kuitenkin on;D

Ööööööööö??? Ei välttämättä uskoisi, että näihin pystyisi luomaan yhtään mitään!

Mutta lopputulos on ihana!! Nyt ei tarvitse enää piilotella käsiä ja sormuksiakin taidan mennä shoppailemaan;) Nyt pitää vaan toivoa, ettei nämä aiheuta allergiaa samalla tavalla kuin akryylit.

Loppuun vielä ennen ja jälkeen kuvat rinnakkain. Huh, aikamoinen ero. Ei uskoisi, että on samat kynnet.

Mikäli Turussa on muitakin kynsien kanssa kamppailevia, voin todella lämpimästi suositella Piritaa.
Brava löytyy ihan Turun keskustasta melkein postia vastapäätä. Hoitola on ullakkokerroksessa, jossa on kiva idyllinen tynnelma.
Onko lukijoiden joukossa muita Bravassa kävijöitä?:)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Mape
  25.5.2012 at 05:34

  Tulipa kauniit kynnet <3

  • Reply
   Mona
   25.5.2012 at 07:08

   Kiitos Mape <3 :)

 • Reply
  Raparperi
  25.5.2012 at 05:41

  Minä olen myös kynsien pureksija ja repijä. Viime vuoden kesänä pidin pitkästä aikaa taukoa muutaman kuukauden ajan kynsistä ja elokuussa oli pakko mennä laitatuttamaan ne takaisin. Kynnet / sormeni päät olivat niin kipeät, että tunsin että ne olisivat ihan turvoksissa :D

  Juuri pohdinkin eilen omassa blogissani, että miten sitä ei edes aikuisena pääse tästä tavasta irti. Eli kynnet on taas, jotta pysyisin erossa hampaillani!

  Kauniit kynnet sinulla nyt.

  • Reply
   Mona
   25.5.2012 at 07:11

   On se tosiaan kumma, että miten niiden ei voi antaa olla rauhassa edes aikuisena?!:O Ja sama homma. Mä revin pahimmillaan noi kynsinauhat niin pahoiksi, että ne tulehtuu. Pienenä pureskelin kynsiä, mutta nykyisellään vaan revin. Ja oikeastaan vielä pahempi tapa on repiä roikkuvia palasia sellaisten tosi terävien kynsinauhasaksien kanssa..:/ Ärsyttävää….No mutta onneks on näitä rakennekynsiä. Toivottavasti vaan ei tulis näillekkin allergiseksi:/

 • Reply
  Merenhelmi
  25.5.2012 at 07:02

  Tulipas upeat kynnet, vau! :)<3

  • Reply
   Mona
   25.5.2012 at 09:07

   Kiitos murunen<3 Pirita on kyllä todella taitava!!:)

 • Reply
  Anu
  25.5.2012 at 07:40

  Aika hurjan näköiset kynnet sinulla oli, mutta nuo uudet on kyllä todella kauniit :) Mä pureskelin ala-asteikäisenä kynsiä, mutta onneksi se loppui. Etusormien kynnet ei kasva näteiksi, vaikka kuinka yrittäisi. Muuten omat kynnet ihan ok. Mietin juuri, kävisinkö laittamassa häitämme varten kynnet tai sitten vaan geelilakkauksen.

  • Reply
   Mona
   25.5.2012 at 09:09

   Oih, voikun olisin yhtä onnekas kuin sinä:/ Minulla, kun ei ole rakennekynsiä niin ei ole toivoakaan kauniista omista kynsistä. Jos saisin niitä edes inan kasvatettua ne lohkeilee ja repeytyy saman tien ja sitten alkaa se armoton repiminen:(
   Jos sinulla on nyt kauniit omat kynnet niin varmasti pelkkä geelaus päälle riittäisi!:) Tai sellainen kestolakkaus voisi olla hyvä:)

 • Reply
  Anonymous
  25.5.2012 at 08:38

  wau vau vauu miten ihanat kynnet!!! :)

  Tuollaisia voisin ajatella vaikka omien häiden aikaan nyt kesällä :)

  • Reply
   Mona
   25.5.2012 at 09:09

   Kiitos !!:) Pirita on tosi taitava kyllä:)

 • Reply
  Senja
  25.5.2012 at 11:32

  Eipä omat kyntenikään ole paljoa kauniimmat! :D Tulee sorruttua kynsien repimiseen ja pureskeluun. Myös töissä kynnet kärsivät aika pahasti! Joten kauniita kynsiä itselleni on turha toivoa edes muuten kuin rakennekynsillä! :) Pitäisi taas käydä laitattamassa, on ne vaan niin paljon naisellisemmat! :)

 • Reply
  Anonymous
  25.5.2012 at 13:22

  Oon ollut myös Piritalla (tosin sokeroinnissa) ja oon tykännyt tosi paljon! :) Kynsiäkin voisi kokeilla :)

 • Reply
  Anonymous
  25.5.2012 at 16:05

  Heh, pakko myöntää, että hieman “hirvitti” nähdä nuo sun “ennen”-kuvat kynsistä! Mä kun luulin, että olen paha kynsien repijä… :D

  Mutta niin, todella kauniit kynnet sulla kuitenkin nyt! Itseasiassa näytät aina kaikinpuolin niin huolitellulta ja kauniilta, niin jotenkin olin kuvitellut, että sulla löytyy jo ennestään samanmoiset. :)

 • Reply
  Anonymous
  25.5.2012 at 21:21

  Vautsi, tuli kyllä onnistuneet!! Tosi kauniit ja siistit lähtötilanteeseen verrattaessa. Täytyy kyllä olla taitava laittaja:) Jos kynsiä jossain vaiheessa vakavissani laittaisin, niin voisin ehdottomasti välimatkasta huolimatta päätyä heille laittamaan kynnet!:)

 • Reply
  Anonymous
  26.5.2012 at 08:33

  Voi mun rakas murumaakari… kauniit kynnet nyt. Mun tuli mieleen, että mitähän pari kertaa kuussa tehtävä manikyyri ammattilaisella tekisi omille kynsille? Josko vahvistaisi kynsinauhoja ja samalla kynsien kasvu vähitellen normaalistuisi? -mami-

 • Reply
  imlacking
  26.5.2012 at 18:06

  Mä pureskelin joskus lapsena kynsiä, mutta nykyään en ees enää osaa :D. En ees muista koska oisin lopettanut sen tavan, mutta en oo tainnut enää moneen vuoteen kynsiä pureskella. Onneksi oon päässyt siitä tavasta irti.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *