23.5.2012

E. Ekblom

Kirjoitin jo Perjantai-illan asu postauksessa, että kävin ystäväni kanssa viettämässä iltaa ihastuttavassa E.Ekblomissa. Viiniravintola on ehdottomasti vailla vertaansa ja minä olen erityisesti rakastunut paikan sisustukseen. Vanha tunnelma on säilytetty uuden modernin rinnalla todella kauniisti ja paikka on äärimmäisen viihtyisä illanviettoon.
Tilasimme pieneksi purtavaksi juustolautasen. Siitä riitti ihan hyvin kahdelle. Kröhöm, tosin minä taisin syödä valtaosan herkuista;)
Viinilista on E.Ekblomissa monipuolinen. Itse pidän kovasti punaviinistä, mutta tällä kertaa kokeilimme ystäväni kanssa E.Ekblomin makeita viinejä. 
Valitettavasti kamera ei ollut mukana, mutta iPhonella sain muutaman kuvan otettua tänne blogin puolelle:)

Onko paikka teille tuttu? Kesällä kannattaa ehdottomasti suunnata tutustumaan ihanaan E.Ekblomiin sekä nauttia hetken kiireettömästä olosta. Aivan ihana paikka. Terassikin on aivan Aurajoen rannalla. Uskon, että nimenomaan kesällä tuolla tulee viettettyä ystävien kanssa monta iltaa!:)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Senja
  23.5.2012 at 08:56

  onpa kaunista! taas uusi paikka turkulistaan missä on käytävä! :D oon oikeesti keräillyt raflojen nimiä ja sijainteja täältä sun blogista paperille ja niitä on jo aika paljon;D

  • Reply
   Mona
   23.5.2012 at 20:57

   Hih:D Ja mennään myös yhdessä, jahka vaan saatais aika sovittua!! Pus pus murunen <3

 • Reply
  Ida Jalo
  23.5.2012 at 19:38

  Blogissani olisi haaste sulle :) Toivottavasti jaksat / kerkeät tehä (:

  http://ida-addictedtolife.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

  • Reply
   Mona
   23.5.2012 at 20:57

   Kiitos paljon Ida!:)

 • Reply
  Raparperi
  24.5.2012 at 06:21

  Tänne pitää yrittää päästä kesän aikana käymään. Ei sen puoleen, olen sanonut samaa jo muutamana kesänä :D Mikä siinä on ettei saa aikaiseksi kaikkea. Paitsi, että sunnuntaina kävin ekan kerran Tintåssa. Oli NIIIIN ihanaa ruokaa, voi nam. Menen varmasti uudelleen.

  • Reply
   Mona
   24.5.2012 at 12:43

   Ihana kuulla, että pidit Tintåsta!!! :) Se vaan on niin loisto paikka, ei vaan voi tuottaa pettymystä:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *