24.5.2012

Kohti kesää

Niin ihanaa, kun koko viikko on ollut todella lämmin ja aurinkoinen! Sain myös vihdoin aikaiseksi ostettua pyörän ja olen ollut aivan sen huumassa;) Miten ihanaa onkaan pyöräillä aamulla auringon jo paistaessa ja samalla pieni tuuli puhaltaa otsaan. Ah, rakastan kesää!!
Nyt kun aurinko alkaa paistaa voimakkaammin, pyrin heti ottamaan käyttöön suojaavat tuotteet. Käytän aina kasvoilla meikkejä, joissa on aurinkosuoja. 
Alkukesästä käytän aina korkeampia suojia. Sain testiin Eucerin aurinkosuojaa ja odotankin, että pääsen testaamaan sitä rannalla!:) Tällä on hyvä aloittaa, koska suojakerroin on 30. Minulla ei ole aikaisempia käyttökokemuksia Eucerinista, mutta odotukset ovat korkealla. Eucerinin arvot ovat oikeat ja yritys pitää ympäristönsuojelua ja kestävää kehitystä korkeassa arvossa yrityksen strategiassa. 
Kirjoittelen tarkemmin tästä tuotteesta, kunhan pääsen ensimmäistä kertaa kunnolla nautiskelemaan auringosta!:) 

Helteitä odottaessa mieli suuntautuu myös bikineihin!!:) Tilasin talvella nellystä aivan täydelliset valkoiset bikinit, mutta kaipaisin niiden rinnalle ehdottomasti muutamat muutkin ihanuudet.  Keräsin kollaasiin tällä hetkellä eniten miellyttävät biksut! Tosin noita olisi ollut monet muutkin kivat, oli aika vaikea rajata vain kolmet;) Taidan tehdä vielä erillisen postauksen bikineistä, kunhan ehdin tutustua useamman kaupan tarjontaan.  Voiko bikineitä edes olla liikaa..? Ei varmaan:) Ah, voi kun ne helteet ja rantakelit tulisivat jo. Hyvä kirja ja rantsulle, mikäs sen parempi tapa viettää lämmintä kesäpäivää.  Niin ja tohon jäätelö vielä lisäksi;)

Ps. Täällä mennään taas aikamoisella stressillä vikojen lukemisten suhteen. Inhoan tätä jännittämistä ja panikointia. Tuntuu, ettei päähän jää mitään ja lukeminenkin on välillä ihan turhaa, kun kaikki energia kohdistuu ihan väärin.. Noh, kai sitä joskus oppii olemaan stressaamatta. Viikonloppuna on kuitenkin tarkoitus ottaa rennommin. Sitä ennen taas nenä kiinni kirjaan. 
Mukavaa päivää kaikille!:) 

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Mape
  24.5.2012 at 05:54

  Ihania nuo kaikki bikinit <3

  Itse löysin mieleiset erään blogin kautta Intimi -nettikaupasta…

  • Reply
   Mona
   24.5.2012 at 18:40

   Oih, kiitos vinkistä, täytyykin tutkia nuo sivut tarkemmin! Ihania bikinejä ja alusvaatteita!!:)

 • Reply
  Raparperi
  24.5.2012 at 06:19

  Aurinko paistoi eilen niin salakavalasti, että olen rinnuksista ihan palanut. Hetki sitten katsoin peiliä ja ihan punainen on, ei edes rusehtava. Olen kanssa vaalea ja tarvitsen suuret suojakertoimet. Tuo rasvasi näyttää siltä, että voisin jopa myös kokeilla :)

  • Reply
   Mona
   24.5.2012 at 18:39

   Voi ei!:/ Kannattaa siis jo nyt hyvissä ajoin lisäillä suojaa ulos lähtiessä:)

 • Reply
  Kukka
  24.5.2012 at 07:33

  Eucerinin tuotteet on laadukkaita ja noista aurinkovoiteista ei jää sellainen epämiellyttävä tahmea olo ollenkaan. Mä käytän aurinkovoiteita jo varmaan maaliskuulta lähtien ;D ihoni ei pala ja saa ruskettua melko turvallisesti.

  Eilen mä lojuin auringossa töiden jälkeen pari tuntia ja voi että mä nautin :) Täytyy vain muistaa miten petollinen tuo ihana aurinko myös voi olla. Ihosyöpä on pelottava ajatus!

  Bikinit, mun täytyy myös ostaa uudet! Olis etsinnässä sporttiset punaiset ihanuudet. Olen ne jossain nähnyt, mutta ei ajatustakaan missä!

  Noi sun kollaasin keskimmäiset on aika íhanat ja oikean puolimmaiset ihan herkut! Ja noiden keltaisen väri on jotain aivan suloisen ihanaa.

  Tsemppiä kevään viimeisiin tentteihin!

  • Reply
   Mona
   24.5.2012 at 18:38

   Kiitos Kukka <3 Tuntuu, ettei millään enää viitsisi pakertaa lukemisten parissa:/
   No mutta onneks kohta tosiaan alkaa kunnolla kesä;)
   Ja tosiaan täytyy muistaa nuo auringon vaaratkin. Itse oon aina ollut tosi varovainen etten pala:) Ja liiallinenkin aurinko vaan vanhentaa. Kohtuus kaikessa siis:))

 • Reply
  Senja
  24.5.2012 at 08:57

  ite pääsin pyöräilyn makuun vasta turkuun muutettuani, ennen en edes omistanut pyörää! mutta se on kyllä ihanaa ja oli pakko pyörä tänne helsinkiinkin raahata, vaikka maastot eivät ehkä ole yhtä soveltuvia pyörän kanssa kulkemiselle :D juuri se tuulenvire on niin ihanaa!

  semmosta mun on pitkään pitänyt kysyä sulta että millä ohjelmalla teet kollaasit? ite käytin ennen piknikiä mutta nyt se lopetti :/ en oikeen löydä mitään muuta kollaasiohjelmaa..vinkkejä?:)

 • Reply
  Anonymous
  24.5.2012 at 18:27

  Se on Eucerin eikä Eucer. Mainostat tuotetta mutta et käytä sen nimeä oikein.. noloa! Esim. “Eucerin arvot ovat… ” miten ois vaikka “Eucerinin arvot”??

  • Reply
   Mona
   24.5.2012 at 18:36

   Kiitos korjauksesta.

 • Reply
  Anonymous
  24.5.2012 at 19:52

  Mihis ton anonyymin pilkut ovat jääneet… hyi, kuinka noloa!

  • Reply
   Mona
   25.5.2012 at 07:21

   Hih:D Meitä on moneen…;) Onneksi nuo minunkin mokani olivat vain kirjoitusvirheitä, eikä mitään maata mullistavia tekosia;) Niin ja itsehän olen monesti maininnut, että mielelläni otan vastaan kirjoitusvirhe korjaukset, kun niitä itse en valitettavasti huomaa, en sitten millään:) Eli ihan ystävällinenhän anonyymi olikin, kun antoi aikaansa ja jätti huomautuksen tuosta;D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *