12.5.2012

Vihreä kaveri

Hih, päädyin sitten tekemään todella fiksun videon muutamasta mun lemppari jumppapallo liikeestä…:D 
Täytyy todeta, että jonkun aikaa tuli pohdittua kehtaako tätä julkaista vai ei, mutta tässäpä tämä piristämään lauantai-iltaa;)

Senatkin meni ihan sakaisin videolla monta kertaa, mutta väliäkö tuolla. Pointti varmaan tuli selväksi ainakin suurimmaksi osaksi:D 
Ps. Käytin ensimmäistä kertaa uuden kamerani videotoimintoa ja olin kovin tyytyväinen siihen. Voisinkin jatkossa rohkaistua tekemään enemmän videopostauksia, kun kuvaaatu näissä on aikaisempaa parempi. Postausaiheita ja ehdotuksia otan mielelläni vastaan videoiden suhteen:)
Mukavaa lauantai-iltaa kaikille <3

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply
  Elisabete
  12.5.2012 at 20:01

  Tää oli todella hyvä videopostaus ja ehdottomasti teet useammin näitä. :) Olen myös miettinut kahvakuulan ostoa kun joinakin päivinä pitäis saada tehokkaan kotitreenin aikaiseksi jos ei kerkee jumppaan. Joten voitko tehdä videopostauksen kahvakuulatreenistä? :)

  • Reply
   Mona
   12.5.2012 at 20:14

   Voi että tosi kiva kuulla Elisabete <3 :)
   Ja ehdottomasti voin tehdä tuosta kahvakuulastakin videoita jahka hiukan tutustun sen kanssa treenaukseen vielä enemmän. Oon nyt vasta kokeillu ihan perus juttuja sen kanssa, mut sen kanssahan on ihan rajaton mahdollisuuksia:))

 • Reply
  Anonymous
  12.5.2012 at 20:09

  No voi että, miten loistava tää video!!!! Ihanaa, nyt mä sain hyviä liikkeitä itellenikin, kunhan vaan pysyn tasapainossa tossa pallon päällä :) Saat huomenna vielä oikeen kädestä pitäen ohjeistaa :) Nii… ja niin Mona olit tässä <3 -mami-

  • Reply
   Mona
   12.5.2012 at 20:15

   Hih:DD Joo ja sun pitää äiti myös hommata tuo kahvakuula!!!:) Saat sitten sillä treenailla sillä välin kun olli katsoo salkkareita… ;) Huomenna nähdään <3 Raksu <3

 • Reply
  Anonymous
  12.5.2012 at 20:49

  Aivan mahtavat reisilihakset! Täällä yksi kateellinen… :)

  -S

  • Reply
   Mona
   12.5.2012 at 21:20

   Hih, no voi kiitos:D Vaikka en kyllä sit tiiä tosta reisilihakset “lihas” osuudesta…;D

 • Reply
  Jonna
  12.5.2012 at 20:56

  Ihan loisto video, sussahan asuu pieni jumppaohjaaja :D Sullon ihan mielettömät reisilihakset, huomenna on lähdettävä itekin treenaamaan! Inspis on päällä!

  • Reply
   Mona
   12.5.2012 at 21:23

   Hihhih:D Tiedä sitten niistä lihaksista…;) Loistavaa, että inspistä riittää!!:) Kyllä se liikunta vaan tekee meinaan niin huippu hyvän olon!!:) Ps. Osuit aika oikeaan, oon reilu viisi vuotta junnuna ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja..;)

 • Reply
  Anonymous
  12.5.2012 at 21:32

  Heikka! Tosi kiva video..;) Nyt tulee sarjassamme tyhmiä kysymyksiä, se ehkä numero uno, mut kysynpä nyt kuitenkii.. Eli treenaatko kotonakii aina kengät jalassa? Ku salillahan niitä pidetään, mut kotona mä en oo pitäny, yleensä kyllä hermo menee esim. punnerruksissa, ku ei saa pitoa varpaisiin yhtään…:)

  • Reply
   Mona
   12.5.2012 at 21:48

   Hih, kiitos!!:) Ei tyhmiä kysymyksiä ole!!;) En aina mutta usein kyllä. Jos on sukat jalassa niin esim tuon pallon kanssa on ärsyttävää kun jalat “liukuu” alta eli juuri tuon pidon takia pidän kenkiä:) Samoin jos teen jotain aerobisempia liikkeitä niin on kiva jos on kengät jalassa.:) Paljaat jalat ovat myös ihan kätsät. Varsinkin jos tekee joogaliikkeitä, niin sitten tietty ihan paljain jaloin menen.

 • Reply
  LauraL
  12.5.2012 at 21:47

  Mistä otat näitä liikkeitä vai kehitätkö ite? Ite käynyt aika kauankin ohjatulla jumppapallotunnilla ja voin kertoa että tehokasta on. Ja noi sunkin liikkeet näytti tehokkaille, voiskin kokeilla joskus.

  • Reply
   Mona
   12.5.2012 at 21:50

   Oon käynyt aikoinaan (öö monta vuotta sitten jo..:D ) ihan fitball ohjaaja-koulutuksessa ja siellä käytiin tosi paljon erilaisia liikkeitä läpi. Ja netti on myös tännä tosi kivoja liikkeitä!:) Pallon kanssa oikeastaan mielikuvitus on vaan rajana!:) Tehokasta ja super hauskaa!!:)

 • Reply
  RagDoll
  12.5.2012 at 23:07

  Hassu. <3 Ja hullu! =D Inhoan tuota liikettä, kun se ottaa niiiin kovin masuun. ;)

  Lisää vinkkejä kotijumppaan kiitos!

  • Reply
   Mona
   13.5.2012 at 07:39

   Hihihih:D Nuo pallon kanssa tehtävät vatsaliikkeet on kyllä todella tehokkaita!!:)
   Ja kiva, että tälläsetkin postaukset saa kannatusta, laitan siis ehdottomasti työn alle uudemmankin kerran;)
   Ihanaa sunnuntaita murunen <3

 • Reply
  Saara
  13.5.2012 at 10:27

  Voi että, pitääkin varmaan tutustua jumppapalloon vähän tarkemmin, minun pinkki pirulainen on jäänyt vähän liian vähälle käytölle. Itseasiassa en edes tiedä, missä se on :D Mutta varmasti toisi kivaa vaihtelua treeniin tuo pallo, nimim. vapaapainojen ystävä :)

  • Reply
   Mona
   13.5.2012 at 20:13

   Painot on tietty ihan parasta, varsinkin salilla!:) Eihän kotona pystykkään tekemään samalaista kunnon tappo treeniä, mutta just tälläset pikajumpat onnistuu niin hyvin:) Ja jumppapallossa eniten tykkään kun sillä saa niin hyvin treenailtua syviävatsoja:)) Kannattaa ehdottomasti etsiä pinkki paholainen;)

 • Reply
  Saara
  13.5.2012 at 10:53

  Pallojumppa on kyl mahtavaa ja monipuolista. Jokainen liike haastaa koko kropan! Minkä kokoinen sun pallo on?

  • Reply
   Mona
   13.5.2012 at 20:15

   Tuo taitaa olla 70 kokoa:) Ihan varmaksi en kyllä muista.Tärkeää on, että kun siinä istuskelee että takareiden ja pohkeen väliin jää 90 asteen kulma niin pallo on sopivan kokoinen:)
   Ja todella, pallo haastaa tehokkaasti koko kroppaa!:) Eniten siitä taitaa tykätä nuo syvät vatsalihakset:))

 • Reply
  Anonymous
  13.5.2012 at 11:27

  Ihan loistava video ja tosi kivoja uusia vinkkejän mitä voi jumppapallon kanssa tehdä! Taidanpa heti ruveta jumppailemaan ;)

  • Reply
   Mona
   13.5.2012 at 20:15

   Voi miten mukava kuulla!:) Kiitos paljon, tosi kiva että tästä oli vinkkiä:) Ja vielä parempaa jos sain sinut innostumaan treenailemaan pallolla!!:) Hienoa!!:)

 • Reply
  Joanna
  13.5.2012 at 20:02

  Oi vitsit tää oli todella kiva video, tuli itellekin himo ostaa tollanen jumppapallo kotiin!:D

  • Reply
   Mona
   13.5.2012 at 20:16

   Hih, suosittelen lämpimästi!!:) Vähän se vie tilaa, mutta on se vaan niin kätsä ja tehokas kaveri;)
   Ja kiitos, tosi kiva kuulla että tälläisetkin postaukset saavat kannatusta:) <3

 • Reply
  Anonymous
  14.5.2012 at 17:40

  Jumppapallo ollut parisen vuotta enemmänkin sisustuselementtinä nurkassa, mutta nyt iski innostus tehdä noita siun neuvomia liikkeitä. Kokeilin jo ja hikihän siinä tuli ja puuskutus oli armotonta. Kiitos pirtsakasta ja tehokkaasta videopostauksesta, kummasti sai taas hyvää energiaa ja innostusta.

  Ihanaa alkavaa kesää !

  -Hanna

 • Reply
  Kukka
  14.5.2012 at 20:57

  Tämä oli niin loistava video, että pakko kaivaa jumppapallo komerosta ja tehdä sun treeni :) Mun siippa tekee aina salilla jumppapallolla lopputreenin, mutta mä ohitan sen osion suosiolla…hihiii ;D Tehokasta, mutta niin kauhean rankkaa ;D Täältä tulee peukut tälle videolle!

 • Reply
  Anonymous
  18.5.2012 at 22:33

  Heippa! Minkälaisen ajan käytät yhteen liikkeeseen/montako toistoa teet? Noin suurinpiirtein, tietysti ehkä hiukan liike kohtaistakin. :) treeni näytti tosi kivalle! Itsekin monta vuotta jo salilla ja erilaisissa jumpissa (lähinnä spinnig, pump, zumba) käynyt ja tää vois olla kiva pikkulisä!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *