12.5.2012

Päivän asu

Vihdoinkin viikonloppu! Olen ollut jotenkin todella väsynyt koko viikon. Voiko olla, että allergia ehkä vaikuttaisi yleiseen väsymykseen. Toistaiseksi olen saanut tosin allergialääkkeillä pidettyä suuremmat pärskinnät kurissa. Koivu taitaa aiheuttaa yhdelle jos toisellekkin parhaillaan kutiavia silmiä ja vuotavaa nenää.
Viikonlopun aion ottaa rennosti. Vähän jumppaillen ja kirjoja lukien. Niin ja tietenkin postauksia tehden.;) 
Sen pidemmittä puheitta tässä asua eiliseltä. 
Kengät: Donna Piu, housut: Gant, paita: Seppälä, laukku: LV

Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille <3

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Saara
  12.5.2012 at 08:44

  Mitä allergialääkkeitä syöt? Monet antihistamiinit ovat väsyttäviä, mutta myös väsyttämättömiä antihistamiineja on, kokeile vaihtaa niihin? :)

  • Reply
   Mona
   12.5.2012 at 10:00

   Otan joka toinen päivä Cetirizin merkkisiä allergialääkkeitä. En tullutkaan tuota ajatelleeksi, mutta ihan varmasti nekin väsyttää!:/ Täytyykin käydä kurkkaamassa apteeksissa vaihtoehtoja!:) Kiitos vinkistä ihana <3

 • Reply
  Laapa
  12.5.2012 at 09:57

  Voi, tyylikäs ja kaunis Mona <3
  Saara jo huomasi saman mitä itse mietin, joskus allergialääkkeet väsyttää. Ne kannattaakin ottaa iltapainotteisesti, mutta uskoisin että myös itse oireet voivat elimistöä väsyttää.

  • Reply
   Mona
   12.5.2012 at 10:01

   Kiitos murunen <3 Joo oonkin ottanu aina illalla ennen nukkumaan menoa, ja vaan joka toinen päivä.. Mutta voihan se olla että silti vaikuttavat tuohon väsymykseen.. Pitää käydä kurkkimassa vaihtoehtoja apteekissa!:)

 • Reply
  Nanna
  12.5.2012 at 10:25

  Blogissani on sinulle haaste :)

  • Reply
   Mona
   12.5.2012 at 20:16

   Kiitos murunen <3 <3 Tulen kurkkimaan:)

 • Reply
  Jaana
  12.5.2012 at 19:11

  Hei, mulla ei itselläni ole mitään allergioita, mutta olen kärsinyt tässä jo viikon oikein extreme flunssasta….ihan järkyttävä olo. Kävinkin eilen työterveyslääkärillä tarkistamassa, ettei ole mitään taudin etenemisiä keuhkoihin tai poskionteloihin. Ei onneksi ollut, mutta lääkäri suositteli oikein tosissaan “Sarvikuonon” hankkimista. Aiheesta sitten juteltiin vähän enemmänkin ja lääkärini kertoi, että hänen mielestään esim. kaikenmoiset nenäsuihkeet voisi heittää mäkeen suoraan ja käyttää tuota sarvikuonoa suolavesihuuhteluun. Sarvikuono kuulemma auttaa flunssasta tukkoisen nenän lisäksi myös allergiaoireisiin ja on (kuulemma) suosittu myös laulajien keskuudessa muutenkin.

  Sarvikuono on siis sellainen muovinen “torvi” tai “sarvi”, joita myydään apteekissa. Hinta oli n. 10€ tienoilla. Sarvi täytetään suolavedellä ja sarve navulla kaadetaan vesi toisesta sieraimesta sisään ja sitten se kulkee nenäonteloiden kautta läpi toiseen sieraimeen ja sieltä ulos. Itse tässä vielä opettelen käyttöä, kun tosiaan vasta eilen sen hankin, mutta jo nyt vaikuttaa ihan super”laitteelta” :). Kannattaa tutustua ihmeessä, jos nuo siitepölyt kovin aiheuttaa tukkoisuutta. :)

  • Reply
   Mona
   12.5.2012 at 20:18

   Kiitos ihana Jaana vinkistä!!:) Itseasiassa mun on monesti tuo pitänyt hankkia kun äidillä ja veljellä molemmilla on se. Itse en vaan oo sitten saanu aikaseksi..:/ Mulla on myöskin aika lievää toi allergia, lähinnä nenä vaan vuotaa. Mutta toi olis kyllä niin paljon parempi vaihtoehto lääkkeille! Taidankin pistää ostoslistalle:)
   Kiitos vielä murunen kun tuosta muistutit<3 Ihanaa viikonlopun jatkoa kaunokaiselle ja terkut masuasukille:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *