7.5.2012

Spartoo.fi – Pura López

Spartoon valikoimalla jatketaan. Eräs merkki josta kovin pidän on Pura López. Spartoon sivuilta löytyikin mukava valikoima merkin kenkiä. 
Keräsin tähän kollaasiin omaa silmääni eniten miellyttävät yksilöt. Nuo kukat yksityiskohtana tuovat ihanaa romanttisuutta kesäkenkiin. Itse en ihan hirveästi ole aikaisemmin välittänyt kiilakorkoisista kengistä, mutta jotenkin ne ovat taas tulleet positiivisessa mielessä enemmän mieleen. Nämä Pura Lópezin Rieca kiilakorkkarit ovat mielestäni todella kauniit ja pidän tuosta korkkimaisesta korosta. Se tekee niistä rennot, mutta silti naiselliset.
* Pura López JULDA  ,  Pura López JOYA , Pura López RIECA     – kaikki kollaasin kengät spartoo.fi

Nuo kuvan ballerinat ovay ihan mielettömän suloiset!:) Pidän myös siitä, että niissä on pieni korko. Jos ballerinoissa ei ole nimittäin yhtään korkoa kantapään alla ne kuluu mielestäni kovin nopeasti. Voi tietysti olla, että kuvittelen vain..? Onko muut huomanneet samaa?

*Pura Lopezin kengät ovat todella hyvät hintalaadultaan. Olin itse muutama vuosi sitten töissä kenkäkaupassa, jossa näitä kenkiä myytiin. Ne ovat todella hyviä jalassa ja laatu tosiaan oli erinomainen.  Merkin tarkoitus onkin tuottaa korkealaatuista espanjalaista designia. 

Onko merkki monelle tuttu ja omistaako moni jo Pura Lópezin kengät?

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Janet
  7.5.2012 at 11:41

  Heips Mona!
  Sä olet tällaisia varmaan saanut jo monia, mutta mäkin halusin antaa :) ♥

  http://my-fantazya.blogspot.com/2012/05/another-award.html

  • Reply
   Mona
   7.5.2012 at 19:57

   Kiitos Janet <3 Tunnustukset lämmittävät aina kovasti mieltä <3 :)

 • Reply
  K
  7.5.2012 at 12:22

  Multa löytyy merkin mustat mokkanahkaiset korkkarit, jotka löysin joskus alesta -60%. :)

  • Reply
   Mona
   7.5.2012 at 19:59

   Oih aikamoinen löytö!!:) Tuollaiset ale löydöt on kyllä ihan parhaita:))

 • Reply
  Marjukka
  7.5.2012 at 15:24

  Kyllä löytyy, omistan kahdet. Ne ovat ihan loistavia lestiltään!

  • Reply
   Mona
   7.5.2012 at 20:02

   Oi että, no mutta sulla on kyllä muutenkin aikast täydellinen kenkäkokoelma;)
   Todellakin nämä ovat ihan erityisen hyvä lestiset!:) Ja mallit ovat mielestäni kauniin naisellisia.

 • Reply
  Heculina
  7.5.2012 at 20:12

  Pura Lopezin kengät sopivat itselleni kuin nenä päähän! Ovat tosi hyvä lestiset ja jalassa kuin unelmat! nimim liian monilla huonoilla kengillä kävellyt :) Kyllä sen eron vain huomaa <3 Oletko jo tutustunut http://www.zio.com? Aivan ihana valikoima Pura Lopezin kenkiä! Itsellä olisi nyt tarkoitus hankkia perus mustat, ajattomat ja klassiset korkokengät..

  • Reply
   Mona
   8.5.2012 at 17:15

   Hei kiitos ihana vinkistä!:) En siis ollut aiemmin kurkkinut tuolta!:)

 • Reply
  Maija
  7.5.2012 at 20:36

  Hei, ei oo totta, mä kokeilin eilen noita baltsuja! :) Olivat kyllä ihanat, mutta ei sitten ihan täysin mulle sopivat… Mukaan lähtivät saman merkin tosi upeat, korkealla korolla ja pienellä platolla varustetut korkkarit. En ennen ole ollut mitenkään innostunut noista kengistä, mutta nuo uusimpani ovat kyllä aivan mielettömän kauniit ja hyvät jalassa! :)

  • Reply
   Mona
   8.5.2012 at 17:15

   Hih;D Tää on jo niin uskomatonta tää meen teleparia et huh huh:D <3

 • Reply
  Kaisa
  8.5.2012 at 17:06

  Mulla on kans yhdet Pura Lopezin avokkaat, mutta ne jostain syystä aavistuksen liian pienet vaikka normaalisti samaa kokoa oleviin joudun laittamaan puolipohjalliset vielä lisäksi. :) Ootko huomannut samaa?

  • Reply
   Mona
   8.5.2012 at 17:19

   Musta tuntuu, että kaikissa malleissa ja merkeissä on ihan hirmusesti eroa:D Mulla on meinaan kenkiä 37 koosta jopa 40 kokoon:D Mun jalka on aikast tarkkaan 37.5 kokoa mutta kyllä sitten tota variaatiota löytyy reippaasti malleista riippuen;) Pura Lopezeja kokeillessani musta ne oli tosi perus kokoa.. Mutta niin kuin sanottu riippuu ihan mallista ja omasta jalasta:)
   Suosittelen käyttämään kenkiä illan kostea sukka jalassa jolloin ne vähän venähtää!:) Sain vinkin Mussulta joka myös bloggailee, ja oon nyt käyttäny tota melkein kaikkiin uusiin kenkiin. Silleen ne tulee hyvin “sisään ajettua” :)

  • Reply
   Kaisa
   8.5.2012 at 19:36

   Pitääpä kokeilla tuota kosteaa sukkaa! Toivotaan et hieman venyvät! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *