7.5.2012

Missäs muuallakaan kuin Tintåssa

Kävimme jälleen kerran ystäväni kanssa töiden jälkee Tintåssa herkuttelemassa. Se ei vaan koskaan tuota pettymystä ja tunnelmakin on todella viihtyisä. Nappasin muutaman kuvan taas tänne bloginkin puolelle.

Ystäväni valitsi tutun ja turvallisen… Härkävarrasta ei vaan voita mikään.

Itse uskaltauduin ensimmäistä kertaa kokeilemaan lammasta ja kyllä oli sekin hyvää!

Joko moni turkulainen on päässyt herkuttelemaan härkävartaalla?;)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Riina
  7.5.2012 at 18:53

  Tämä ravintola vaikuttaa kyllä todella ihanalta ja tuo härkävarras näyttää niin herkulliselta. Kun joskus taas Turussa käymme, on tämä paikka testattava. :) Mukavaa viikkoa Monalle!

  • Reply
   Mona
   7.5.2012 at 20:03

   Voi ehdottomasti tämä sinun pitää testata!!:) Ja jos tänne päin eksyt niin pistähän ihmeessä viestiä, jos ehtisit samalla törmäillä vaikka kahvin merkeissä:))
   Samoin sinne <3 <3

  • Reply
   Riina
   9.5.2012 at 21:20

   Juuh, jos nyt tulee siellä päin taas käytyä, niin pitää ehdottomasti laittaa viestiä. :) Viimeeksi kun Turussa käytiin, niin muistan, että käytiin kivassa ravintolassa, josta saisi mielettömän hyvät pihvit. Joten hyviä ruokapaikkoja siellä tuntuu riittävän. :)

 • Reply
  Heculina
  7.5.2012 at 20:02

  hmmm näyttää kyllä kokeilemisen arvoiselta paikalta! Miehelläni on synttärit tulossa, josko veisin hänet yllärinä tuonne syömään.. Tarvitaanko pöytävarausta, osaatko sanoa? Minkä tyyppinen menu muuten on, härkävarras ainakin kuullostaa varsin hyvältä! Ihan vesi tuli kielelle :)

  • Reply
   Mona
   7.5.2012 at 20:08

   Voi ehdottomasti kannattaa viedä!:) Ja pöytävaraus kannattaa tehdä ihan ehdottomasti. Paikka on todella suosittu ja esimerkiksi viikonloppuisin on aika hankala saada pöytää. Hyvissä ajoin siis kannattaa olla liikkeellä:)
   Kannattaa kurkata listaa täältä: http://www.tinta.fi/

 • Reply
  Reetta
  7.5.2012 at 22:01

  Kuulostaa ja vaikuttaa mahtavalta paikalta. Nuo ruuat näyttää todella herkullisilta. Täytyy laittaa mieleen tuo, joskus kuitenkin tulee Turussakin käytyä :)

  • Reply
   Mona
   8.5.2012 at 07:15

   Voi ehdottomasti kannattaa!:) Tintå on ehdottomasti mun lempparilistalla ja voin kyllä suositella sitä ihan kaikille lämpimästi:)

 • Reply
  Lisa Hakola
  7.5.2012 at 22:44

  Oh I love the atmosphere of the place! Turku is like 5 hours away from where all my relatives live… so when we were in Finland last I never got the chance to visit. Will have to keep a mental note (of these places) for future reference ;) x

  • Reply
   Mona
   8.5.2012 at 07:17

   Mikäli pääset tänne vierailemaan niin laitahan ihmeessä sitten viestiä!!;) Ihanaa kesää suloinen Lisa <3 Ihanaa kun käyt piristämässä minua ihanilla kommenteillasi <3 :)

 • Reply
  Veronica
  8.5.2012 at 20:28

  Yksi munkin lempipaikoista. Viinit ja tapakset on suussasulavia! En ole härkävarrasta vielä testannut, mutta karitsaa söin viimeksi ja pitsoja on tullut myös syötyä. Ja ne jälkkärit, voi huh! Tuli nälkä :D

 • Reply
  Kukka
  9.5.2012 at 14:35

  Tuonne on pakko päästä syömään kun Turkuun joskus tulen :) Kaikki kehuu Tintån ruokaa ja keittiömestari on kuulemma aivan loistava tekemään ruokaa. Annokset näyttävät herkullisilta. Muutenkin niin mukavan näköinen paikka ja tunnelma on varmasti kohdallaan :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *