6.5.2012

Bella-blogit auki

Mainitsinkin jo aikaisemmin uudesta blogiporttaalista ja nyt se on siis avattu. Huimasti onnea uusiin haasteisiin mukana oleville Bella-blogeille! Muutama ihanainen löytyykin entuudestaan omasta lukulistastanikin!:)  Oletteko jo käyneet tutustumassa uuteen porttaaliin?:)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Anonymous
  7.5.2012 at 01:53

  valitettavasti en ole, minusta näitä alkaa olla jo liikaa ja koko touhu on menossa liian rahastamiseksi ja mainostamiseksi.

  • Reply
   Mona
   7.5.2012 at 05:28

   Voi että, kurja kuulla että näät asian noin:( Itse olen täysin eri mieltä. Minusta on aivan mahtavaa, että bloggaajia arvostetaan enemmän ja heille tulee mahdollisuuksia edetä ja kehittyä hommassa. Onneksi kuitenkin blogimaailma on niin hirmuisen laaja, että täältä kyllä löytyy blogeja varmasti ihan jokaisen makuun, sellaisiakin siis joissa ei ole lainkaan kaupallisuutta varmasti löytyy!:)

 • Reply
  Oi mutsi mutsi
  7.5.2012 at 08:37

  Hei, kiva kun olet löytänyt portaalin! Kirjoittajana olin todella iloinen, että minua pyydettiin mukaan, sillä toden totta, mahdollisuudet ja bloggauksessa kehittyminen tulivat kuin tilauksesta. Itse olin blogannut itsenäisesti 6 vuotta ja olen jo nyt oppinut uusilta kollegoilta valtavasti esimerkiksi kuvien käsittelystä. Taito, mitä olen halunnut hioa, mutta vasta meidät yhteen yhyttäminen auttoi minua siinä :)

  Portaalien hyödyt eivät taida näyttäytyä lukijalle selkeästi, mainoksien lisäksi se tarjoaa myös mahdollisuuden keskittyä bloggaamiseen paremmin ja kehittyä siinä. Niille jotka haluavat:)

  • Reply
   Mona
   7.5.2012 at 19:52

   Sitä tämä bloggaaminen on ehdottomasti:) Kanssa bloggaajat auttavat varmasti aina mielellään:)
   Onnea sinulle paljon uusiin haasteisiin!:) Hieno, että olet päässyt kehittämään bloggausta ja hienoa, että olet jo kuuden vuoden ajan kirjoitellut blogia! Kyllä tämä vaan vie niin mukanaan;)

 • Reply
  Ansku
  8.5.2012 at 16:03

  Kuulin kyseisestä jutusta, mutta unohdin koko homman. Kiitos muistutuksesta, täytyy käydä tutustumassa!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *