25.4.2012

Stress…

Plaah, täällä ollaan karmivan stressin kourissa ja yritetään epätoivoisesti saada miljoona asiaa järjestykseen samaan aikaan.. Nyt tekisi muutaman viikon löhöloma jossain lämpimässä erittäin hyvää.. 
Blogin puolelle kirjoittelu on kyllä myös loistava tapa saada ajatuksia muualle, mutta tänään en ole juuri kerinnyt bloggaamaankaan. Muutaman aiemmin kirjoittamani postauksen olen ajastunut seuraaville päiville, mutta muuten voi olla, etten kauheasti ehdi blogin puolella hääräilemään:/ 

Syytän ehdottomasti stressistä naisten hormoneja!!:D Mikseivät miehet koskaan stressaa samalla tavalla??
Kaikki hyväksi havaitut vinkit stressin taltutukseen otetaan avosylin ja lämpimin halauksin vastaan!!:)

Tästä tuli nyt kauhea valitus postaus….Mutta helpotti kummasti, kun sai muutaman rivin purkaa…;) Onneksi huomenna on taas päivä uus;) Aamulla luvassa ravintola/ruoka juttua:)

Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppuna viimeistään palailen taas bloggailemaan paremmalla ajalla ja toivottasti ilman stressiä..

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Niina
  25.4.2012 at 23:51

  Onkohan jotain kevätstressiä liikkeellä, kun tuntuu siltä, että todella monella on nyt jotenkin erityisen paljon kiireitä. :D Ihanaa viikkoa muru, kyllä se siitä <3

  • Reply
   Mona
   26.4.2012 at 11:59

   No niinpä!! Kiitos muru oot ihana <3 Haleja söpölle <3

 • Reply
  tiiuliiu
  26.4.2012 at 00:07

  Voimia! <3 Itse kuuntelen joitain rauhallisia tai letkeitä biisejä pari tai jopa useampia kertoja peräkkäin, kun olen stressaantunut. Musiikilla (ja etenkin tietynlaisilla biiseillä) on vahva rentouttava vaikutus kun keskittyy vaan kuuntelemaan sitä musiikkia. Yhdenkin biisin ajatuksella kuuntelu voi helpottaa stressiä ja jaksaa taas mennä askelen etiäpäin. :)

  • Reply
   Mona
   26.4.2012 at 12:00

   Voi kiitos tästä, olet ihana<3 :) Taidankin ottaa hetken aikaa jollekkin rentoutus biisille ennen kuin aloitan taas lukemaan seuraavaan tenttiin. :)

 • Reply
  Anonymous
  26.4.2012 at 06:12

  Voi murunen, jos voisin, ottaisin ainakin puolet sun stressistä. Ajattele, että kohta helpottaa, kun tämän jaksat, olet taas monin kerroin vahvempi ja viisaampi :) Raksu muru ja olet ajatuksissa ihan koko ajan <3 -mami-

  • Reply
   Mona
   26.4.2012 at 12:01

   Oot ihana <3 Onneks mulla on niin ihana äiti joka jaksaa kannustaa ja olla positiivinen <3 Oot rakkain <3 Ja tosiaan onneks jo tän viikon jälkeen hiukan helpottaa..

 • Reply
  Mipsukka
  26.4.2012 at 07:14

  Tsemppihali! <3 Itselleni joskus auttaa jos esim. jotkin tietyt projektit tai tehtävät stressaavat että "enää 8 päivää ja sitten sekin on ohi". Tietenkin toisentyyppiselle ihmiselle vaikutus voi olla päinvastainen jos se saa tunteen "enää 8 päivää aikaa tehdä jtn.". ;)

  Kyllä se siitä vielä helpottaa, ihan varmasti! <3

  • Reply
   Mona
   26.4.2012 at 12:02

   kiitos murunen <3 <3 Oot ihana:)
   Todellakin tuo auttaa!!:) Tosin vähän ehkä taustalla just toi et apua aika ei riitä, mut toisaalta kyllä mä jo ens viikkoa odotan ku tahti hiukan hellittä;)

 • Reply
  Miss M
  26.4.2012 at 14:45

  Niinpä, niin tututu tunne täälläkin! Joskus olisi tosiaan kiva lainata miesten putkiaivoja, ja antaa niille nämä tunne-hormoniaivot =)

  • Reply
   Mona
   26.4.2012 at 19:08

   Hih, näin juuri!!:DDD

 • Reply
  Celina
  26.4.2012 at 17:17

  Paljon voimia sinne <3 Itse yritän aina stressin vallatessa hoitaa kaikki inhottavimmat askareet ensin pois alta, jonka jälkeen stressi alkaa helpottamaan! Myös kunnollinen organisointi lievittää esim työstressiä hyvin! Toisaalta vain ajatus, että kyllä se stressi pian helpottaa, auttaa kummasti :) Mutta tämä on todellakin joku naisten vaiva ;))

  • Reply
   Mona
   26.4.2012 at 19:09

   Tuo on niin totta. Organisointi autta.. MUTTA mä oon niiiiiiin huono siinä:DDDD Oon liian hätänen kaikessa, että aina ihan kerkee kauheesti suunnittelemaan;D
   Täällä mä taas vastailen kommentteihin ku pitäis olla lukemassa niska limassa:D
   Ja kiitos muru olet ihana <3 Haleja <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *