26.4.2012

Torre

Kävimme Eetun kanssa sunnuntaina ensimmäistä kertaa syömässä Torressa. Siellä on joka sunnuntai tarjolla Sunnuntaimenu, jonka me molemmat nyt valitsimme.

Alkuun kuului runsas salaattipöytä jossa oli tarjolla vaikka mitä hyvää. Ehdottomasti yksi parhaimpia salaattipöytiä joita on ravintoloissa.

Valitsimme molemmat menusta seuraavaa:

Puuhilligrillissä kokonaisena paistettu häränsisäfileetä , suppilovahverokastiketta, uuniperuna ja aioli


Annos oli ihan älyttömän hyvä!! Liha oli todella murea ja tarpeeksi medium. Enkä olisi uskonut, että joku voi yltää Tintån aiolin tasolle, mutta kyllä vain voi! Tämä oli vähintään yhtä hyvää:)

Menuuseen kuului vielä jälkiruokapöydän antimet. Nam nam, tarjolla oli suklaamoussea, tiramisua, kakkua ja vaikka mitä muuta. Voin lämpimästi suositella herkkusuille!!:)

Pidimme molemmat kovasti Torresta ja ainut josta löysimme miinusta oli liian nopea palvelu!:D Ruoka tuli niin nopeasti, ettemme ehtineet edes alkusalaatteja syömään. Mutta tämähän on ehdottomasti myös hyvä puoli;) Seuraavaksi täytyykin sanoa, ettei tarvitse pitää mitään kiirettä keittiön puolella, jotta ehtii rauhassa odottelemaan ruokaa;)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Anonymous
  26.4.2012 at 08:01

  oon ennenkin kuullu torresta positiivista palautetta ja sun postauksen ja ah niin houkuttelevien kuvien jälkeen taidanpa mennä joskus testaamaan;)

  sit hahaha nauran itelleni ku kysyn tällast mut mistä toi eetun valkonen neuletakki mikä parissa kuvassa vilahtaa ni on?:D:D:D oon ettiny veljelleni samanlaista koko talven ja pian sil on synttärit ni voisin vaiks yllättää sen:D

  • Reply
   Mona
   26.4.2012 at 08:17

   Hih, tietty voi kysyä!!:) Mutta valitettavasti tuo neule on ostettu Kreetalta!!!:( Tais olla Stradivariukseslta.. Aika paljon saman tyylisiin oon kyllä törmäilly Suomessakin joten kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa esim Zaran ja hm:n miesten puolet!!:) Voin vielä myöhemmin kurkkia jos löydän nettikaupoista saman tyylistä niin laitan sulle linkkiä:))

 • Reply
  Senja
  26.4.2012 at 09:00

  sulta sää aina näitä ihania ravintolavinkkejä ja usko pois kirjoitan ne aina kalenteriin ylös! :D nimittäin paljon useammin haluaisin käydä ulkona syömässä, mutta aina tuntuu aika loppuvan viikoissa kesken. tämäkin ehdotus pääsee kuitenkin listaan!:) kiitos ihana<3

  • Reply
   Mona
   26.4.2012 at 12:39

   Voi että miten kiva kuulla Senja, että nää vinkit on tervetulleita!!:) Voitaisiin kuule yhdessä käydä testailemassa myös jotain kivaa ruoka paikkaa!!:) Koitetaan saada järkättyä treffit mahdollisimman pian:) Nyt vaan nää himputin koulujutut vie tosiaan ihan simona aikaa://

 • Reply
  Petra Pauliina
  26.4.2012 at 11:32

  Kävelin tuosta juuri yksi päivä ohi ja mietin, että minkähänlainen paikka mahtaa olla! Täytyy käydä kokeilemassa: mun kesästä tulee todennäköisesti hyvin ravintolapainotteinen kun on niiiin monta uutta paikkaa tullut Turkuun viime vuonna! :) Ja pakkohan niitä kaikkia on käydä testaamaassa. ;)

  • Reply
   Mona
   26.4.2012 at 12:40

   Joo ehdottomasti kannattaa!!:) Ja nimenomaan tää sunnuntaimenu ainakin oli tosi kiva:)
   Mulla on myös vielä monen monta paikkaa kokeilematta, mutta sama tavoite täälläkin että kaikkia pitää kokeilla!!:) Ihanaa kun tulee kesä!!!!!!!:D <3

 • Reply
  Raparperi
  26.4.2012 at 13:42

  Torressa oli jo ennen erinomainen salaatti-/jälkkäripöytä. Tuli käytyä aina välillä syömässä lounasta siellä, kun se oli vielä vanhassa paikassa. Lounaaksi otin usein vain pelkän salaattipöydän, kun on niin runsas. Onneksi on saatu Torre takaisin. Herkullisen näköistä! :)

  • Reply
   Mona
   26.4.2012 at 19:11

   Hei en muistanu lainkaan, että Torre on jo aiemminkin täällä ollut??!:D Ton pikku-Torren tiedän ja sehän on siinä kai aika kaun ollu, mut oliko Torre siis aiemmin tuolla kop-kolmion yläkerras?? :) Tuli pieni muistikuva kun mainitsit, mutten oo yhtään varma…..:)

 • Reply
  Veronica
  27.4.2012 at 20:31

  Oltiin just kuukausi sitten tuolla myös ensimmäistä kertaa. Oli kyllä tosiaan niin nopea palvelu, ehkä vähän häiritsevälläkin tavalla, mutta toisaalta myös hyvällä. Se salaattipöytä oli mahtavan monipuolinen ja tosi miellyttävä paikka muutenkin sisustukseltaan :) Tuo sunnuntaimenu täytyy kyllä myös käydä testaamassa!

  • Reply
   Mona
   28.4.2012 at 16:52

   Hih, eli nopea palvelu on tosiaan Torrelle ominaista;)
   Toi salaattipöytä oli kyllä ihan mieletön!!:) Vois melkein mennä pelkälle salaatille tonne:D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *