25.4.2012

Hoitoaineita tilaukseen

Tilaan lähes poikkeuksetta hiustenhoitotuotteet netistä ja yksi suosikki nettikauppojani sen suhteen on * feelunique.com, joka on nykyisin myös uusimpia yhteistyökumppaneitani. Jotkut ovat saattaneetkin jo aiemmin huomata heidän mainosbannerinsa sivupalkissa.
Tällä kertaa hoitoaine tekee loppuaan ja tilasin kokeiluun nyt Trilogyn hoitoainetta, jota en ennen ole kokeillut. Samalta merkiltä olen aiemmin kokeillut toista hoitoainetta ja siitä pidin kovasti. Toiseksi purkiksi ostoskoriin lähti tuttu ja turvallinen erittäin hyväksi todettu Redken All Soft hoitoaine, joka tekee hiuksista aivan mielettömän pehmeät. Loistava tuote ja voin suositella todella lämmöllä. Tätä olen käyttänyt jo monen monta vuotta.You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mape
  25.4.2012 at 06:20

  Tuo Trilogy onkin minulle ihan uusi nimi. Yleensä käytössä on Joicon K-Pak, jonka olen hyväksi havainnut. Välillä olisi kyllä mukava saada jotain vaihtelua ;-)

  • Reply
   Mona
   28.4.2012 at 16:53

   Kannattaa ehdottomasti testata!:) Tuo on myös noita organic sarjoja:)) Eli luomua luomua:)))

 • Reply
  Veera
  25.4.2012 at 09:36

  Feelunique on hyvä – ja vielä ilmaiset toimitukset, wow! Itse tilaan sieltä ranskalaisen Phyton tuuheuttavaa hiusjuttua (toimii!) ja Payotin silmälappuja, suosittelen molempia lämpimästi!

  • Reply
   Mona
   28.4.2012 at 16:54

   Todella!!:) Ilmaset postarit on kyllä iso plussa:) Hei kiitos kaunis vinkistä, pitää ehdottomasti pistää korvan taa seuraavaa tiausta varten:))

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *