24.4.2012

“Mattolenkillä”

Kävin tänään tenttiin lukujen ohella piiiiiitkästä aikaa salilla. Flunssa on tosin jatkunut jo pari viikkoa ja olen niin kyllästynyt tähän puolikuntoiseen oloon. Tänään aamulla ei ollut lämpöä, joten uskaltauduin lähtemään salille. Otin tenttimuistiinpanot mukaan ja käytinkin koko salilla olo ajan tehokkaasti hyödyksi, sillä matolla juostessa on helppo samalla päntätä omia merkintöjä. Olo oli sen verran energinen ja lukeminenkin sujui ihan heittämällä, että tuli hölkättyä kunnon kympin lenkki.
MUTTA… Kotiin päästyäni ja suihkusta tultuani rojahdin taas sänkyyn. Tunnin päikkäreiden jälkeen oli taas noussut ina lämpöä. Kyllä on nyrpeetä. Sais todellakin tämä flunssa ottaa alleen ja lähteä livohkoon jo pikkuhiljaa! Lienee stressilläkin jo osuutta asiaan. Pitäisi varata viikokonlopuksi joku oikein rentouttava kylpyläloma;)
Nyt painun jälleen kertailemaan viimeisiä tärppejä tenttejä varten. Niitä meinaan tällä viikolla riittää.

Toivottavasti te muut olette pysyneet terveinä! Muistakaa syödä terveellisesti ja olla liikaa stressaamatta;)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anissa
  24.4.2012 at 22:19

  Meinasin tulla kipeeks, mutta se tais mennä ohi.:)

  Kivoja kuvia!:)<3

 • Reply
  Celina
  25.4.2012 at 06:15

  Voi pahus, kun et meinaa parantua millään :/ Nyt vain pitäisi malttaa levätä, vaikka uskon sen olevan vaikeaa! Hihh, minäkin opiskeluaikoinani aina luin ja jumppailin crosstrainerilla samanaikaisesti ;D

  Paljon parantavia virtuallihaleja sinne <3

 • Reply
  Anonymous
  25.4.2012 at 18:31

  Voi itku, toivottavasti sä paranet pian ja pääset taas urheilemaan oikein kunnolla! Mua rupes niin hymyilyttämään toi kuva missä on sun muistiinpanot :) hih aika fiksua ottaa järkevää lukemista mukaan matolle :)

  Pidä jalat lämpiminä ja juo inkiväärijuomaa. Parempaa oloa toivottaa Kukka :)

 • Reply
  Anonymous
  25.4.2012 at 18:56

  Heihei, nyt malttia kehiin ja lepoa. Sinä olet vielä puolikuntoinen! Paranemista sinne! -Imppa

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *