24.4.2012

The Voice of Finland

No niin sain nyt muutaman kuvan latailtua tänne bloginkin puolelle tuolta perjantain The Voice of Finlandin finaalista!:) Facebookin puolella jo julkaisinkin muutaman kuvan. Olen ihan rakastunut tuohon iPhonen instagram sovellukseen ja sinne tuleekin melkein päivittäin lisättyä kuvia. Ohjelmalla saa muokattua pikaisesti kuvia ja lisättyä omaan albumiinsa!:) Suosittelen ehdottomasti niille joilla iPhone on.  Tässä siis muutama instagram kuva puhelimesta. Paikan päällä oli sen verran pimeää, että kuvat jäivät hieman suttuisiksi, mutta ainakin fiilis näistä välittyy!:)

Menimme Logomoon jo hyvissä ajoin illallisbuffettiin, jossa oli tarjolla erinomaiset ruuat.

Esityksessä meillä oli todella hyvät paikat. Näimme sekä esiintyjät että tuomarit hyvin. Fiilis Logomossa oli huikea!:) Oli myös mielenkiintoista nähdä miten live ohjelmaa tehdään.

Lopussa jännitettiin ihan hurjasti!:) Aika tasaistahan tuo oli! Minusta kaikki finalistit olivat ihan huippuja joten voittajalla ei minun mielestäni ollut niin väliä. :)

Kaiken kaikkiaan ilta oli todella mukava ja uutena kokemuksena mielenkiintoinen:) Mahtavaa, että The Voice of Finland tulee myös saamaan jatkoa!;) Toivottavasti samassa paikassa täällä Turussa.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Tuulia
  24.4.2012 at 17:13

  Oi näyttääpä kivalta! Muistankin kun kerroit että olette tuonne menossa. Olisi varmasti ollut kivaa, harmi ettei saatu lippuja. No mutta ehkä sitten jos jatkuu vielä Turussa joskus. :)

  • Reply
   Mona
   24.4.2012 at 18:27

   Liput menivät tosiaan ihan hirmuisen nopeasti:/ Mutta aivan varmasti tulee uudestaan Logomoon seuraavaksi;)

 • Reply
  Nanna
  24.4.2012 at 18:18

  Oliko tuo joku kutsuvierasjuttu? :) Näyttää kyllä niin herkulliselta tuo menu :)

  • Reply
   Mona
   24.4.2012 at 18:30

   Menu oli kyllä todella hyvä!!:)
   Tuohon oli ihan myynnissä liput, ei ollut siis erillinen kutsuvieras juttu!:) Tosin liput olivat menneet aivan älyttömän nopeasti:/ Mekin päästiin Eetun työnantajan kautta, emme siis itse olleet varanneet lippuja..
   Tämä oli kyllä ihan älyttömän kiva ylläri Eetun pomolta..:)

 • Reply
  tintui
  24.4.2012 at 19:40

  Instagramin saa muihin puhelimiin T. Samsung-käyttäjä :)

  • Reply
   Mona
   24.4.2012 at 20:01

   Hienoa, kiitos korjauksesta tintui!!:) Mä ihan luulin, että se on vaan näissä:))

 • Reply
  L
  24.4.2012 at 21:02

  Ompa aivan ihana uusi banneri! :-)

  • Reply
   Mona
   24.4.2012 at 21:12

   Voi kiitos paljon L <3 :)
   En taida olla itse oikeen koskaan tyytyväinen noihin bannereihin kun mieli tekisi vaihtaa niitä vaikka kuinka usein:DD Kyllästyn ihan super nopeesti aina… Johtunee siitä että oma nassu siinä melkein aina tönöttää:D

 • Reply
  Cherry
  24.4.2012 at 21:35

  Yritin varata siskolle lippua ja voin sanoa, että noin kaksi sekuntia ja mitään ei ollut jäljellä! Paitsi ehkä niitä kaikkein kalleimpia, mutta sisko ei sitä sitten halunnut. Ihanaa, että pääsitte fiilistelemään!! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *