20.3.2012

Viikonlopun herkkuja

Tänään on ollut ihan mahtava päivä!:) Aurinko on paistanut ja sain kullan kotiin aamuyöllä. Olipas ihana taas nukkua oman murun kainalossa <3 Nyt (MINÄ!?) kokkailen meille päivällistä ja odottelen että Eetu tulee koulusta kotiin:) Harvinaista siis koska meillähän ruuanlaiton hoitaa lähes aina Eetu;) No mutta tässä taidonnäyte, että osaan minäkin tehdä ruokaa!;D Tein nimittäin tortilloja sunnuntai herkuksi. Aika vaativiahan noi on;) Hih, no mutta sitäkin parempia.. Tosin meidän lähi-Siwassa ei ollut täysjyvä tortilloja ja jouduin tyytymään tavallisiin. Maha ei juurikaan kiitä tälläisista sapuskoista, mutta pakko sitä joskus on herkutella varsinkin nyt kun olen ollut jo pitkään karkkilakossa..;) 
Seuraavaksi pitääkin lisätä karkkilakkoon kaikki epäterveellinen… Tai no ehkäpä koitan pitäytyä siinä että kerran viikossa voi syödä jotain ei niin terveellistä. Eetun ohje on musta kaikkein paras: Kun syö 90% fiksusti ja terveellisesti voi 10% herkutella juuri sillä mitä mieli tekee;)

Nyt menen jatkamaan juuresmuusin tekoa ja salaatin pilkkomista! Kivaa tiistaita <3
Ps. Kommentteihin vastailu raahaa luvattoman paljon perässä, opiskelu- ja muiden kiireiden takia, mutta vastailen niihin kuitenkin hiukan jäljessä!:)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  kelly
  20.3.2012 at 16:57

  Oi onpa herkullisen näköistä! Tuli himo tortilloihin nyt :D

  • Reply
   Mona
   20.3.2012 at 18:31

   Hih, eikös:) Tortillat on kyllä herkkua;)

 • Reply
  Anonymous
  20.3.2012 at 17:23

  Onpa kyllä hyvän näköistä! :) Onko toi majoneesi mitä tuossa yhdessä kuvassa valmiissa paketissa?:)

  • Reply
   Mona
   20.3.2012 at 18:32

   Se on tacokastiketta:) Ihan super hyvää jauhelihan kanssa;)

 • Reply
  Senja
  20.3.2012 at 17:57

  hei näin eetun tänään koululla ja heti tuli mieleen että hei, mona on varmaan tosi iloisena nyt jossain ;D eli kivaa iltaa teille sinne vaan!!:))

  • Reply
   Mona
   20.3.2012 at 18:34

   Hih:D Kiitos muru <3 Joo Eetu tuli jo yöllä kotiin, niin kivaa <3
   Koitetaan ehtiä sopia ne lounastreffit nyt joku päivä:)

 • Reply
  Laapa
  20.3.2012 at 18:17

  Namnam! :)
  Ihania herkkuja ootte taas loihtineet!

  • Reply
   Mona
   20.3.2012 at 18:36

   Hih:) Tortillat on kyllä niin hyviä:))

 • Reply
  Anu
  20.3.2012 at 18:17

  mä en pidä tortilloja epäterveellisinä:)
  ostan aina niitä täysjyväversiota ja siinähän on paljon kasviksia ja jauhelihaa:)

  • Reply
   Mona
   20.3.2012 at 18:38

   Totta, kyllähän niistä saa ihan terveellisiä hyvillä valinnoilla!:) Mekin ostetaan aina niitä täysjyvä versioita, mutta nyt niitä ei ollut lähikaupassa ja olin niin laiska etten jaksanu lähteä toiseen kauppaan:D
   Vielä kun jättäis nuo tacokastikkeet ja mausteet pois ja korvais jollain itsetehdyllä niin sais vielä terveellisemmän setin!:) Mulla on vaan niin turkasen herkkä maha, että reagoi kaikkeen tuollaiseen tosi helposti:/

 • Reply
  KRIS
  20.3.2012 at 21:37

  hmph, mä en tiiä miksen mä tykkää täysjyvätortilloja (vaikka kovasti yritän) mutta rakastan vehnätortilloja.. Oon yrittänyt keksiä että miten saisin terveellisemmän vehnätortillasta.. olen korvannut kermaviilin bulgarian jogurtilla, jauhelihan kanalla… ja tukkimalla tortillan täyteen kasviksia! :D mutta tuo sinun tekemä näyttää kyllä mielettömän herkulliselta!

 • Reply
  Kats
  21.3.2012 at 18:56

  Mä kannatan ihan täysin tuota Eetun ajatusta terveellisestä ruuasta ja herkuista! Itse en ikinäpäivänä voisi lähteä totaalikieltäytymisen linjalle, rakastan syömistä ja herkkuja liikaa! Nyt kuitenkin olen huomannut, että mielitekoja on loppujen lopuksi melko helppo hallita, kun vaan jaksaa ottaa itseään niskasta kiinni ;) Kohtuus kaikessa totta kai, mutta herkuista en kyllä täysin luovu :)

  Niin, ja ihanan näköisiä ruokia tässä ja tuossa uudemmassa postauksessa!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *