20.3.2012

Mekkoja ja vähän muutakin

Tuli taas pitkästä aikaa koluttua Nellyn uutuuksia. Siellä on ilmaiset postarit niin pitää tilailla kokeiluun jotakin kivaa;) Tällä kertaa pohdinnan alle/ostoskoriin odottamaan jäi seuraavat ihastukset.

Juhlavampia mekkoja mulla on aika vähän ja nyt vastaan tuli yksi niiin ihana malli et tää vei mun sydämen:) Ihana selkä ja nuo pitkät hihat on myös mun mieleen. Mustana tää olis tosi ajaton ja menis monessa…

Mut sit ku näitä oli myös valkoisena. Valkoinen on melkein jopa kivempi.. Tai en oo ihan varma..:D Molemmat on vaan ihania. Valkoinen olis ihan huippu kesällä ruskettunutta ihoa vasten. Toisaalta kaapissa on jo yksi zaran valkoinen selästä paljas mekko, mutta se on kyllä hihaton… joten..:D

Tämä Vilan pitsimekko olis niin ihana kesällä vaikka kaupungilla ballerinojen kanssa. Ihanan romanttinen <3 Näistä valitsin tuon valkoisen. Se on niin raikas.
Noita liiloja farkkuja olen himoinnut jo ties kuinka monta kertaa nellyltä tulleissa mainos sähköposteissa. Nyt kun menin niitä kurkkaamaan ei tietenkään ollut enää kokoja jäljellä.. No mutta nuo haalean pinkit oli myös toooosi söpöt:D Tiedä vaan sitten että miten söpöt ne olisi mun päällä;) Ei välttämättä ihan noin kivat. No mutta pohdinnan alla nekin siis vielä.

Viimeisenä kevyt neule. Olen niin ihastunut viimeksi nellyltä tilaamaani valkoiseen neuleeseen ja kaipailen sille kaveria koska se on ollut tosi kovassa käytösä. Tää taitaa olla hiukan paksumpaa matskua ja tässä on toi resori mikä eroo siitä mikä mulla jo on.
*Leed Knit Sisters Point

Vielä olis ollu vaikka mitä muuta kivaa, mutta loppujen lopuks en jaksanut edes enää selailla. Nellyllä tuntuu välillä olevan niin hirmuisen paljon valinnan varaa että jossain vaiheessa huomaa ettei jaksa enää selailla:D Yleensä käynkin vaan yhden osion kerrallaan. Nyt tuli kurkittua vähän sieltä täältä.
Kivaa tiistaita ja toivotaan että toi kevät ja kesä nyt koittas pistää vähän vauhtia jotta pääsis käyttämään kaikkia ihania kesähepeneitä:)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Annika (axu)
  20.3.2012 at 10:03

  Tykkäsin itse varsinkin tuosta mustasta mekosta :)

  • Reply
   Mona
   20.3.2012 at 18:39

   Se on kyllä niin kiva <3 :)

 • Reply
  essipessi
  20.3.2012 at 10:08

  Toi valkoinen, selästä avoin mekko on aivan täydellinen :)

  http://essiisveden.blogspot.se/

  • Reply
   Mona
   20.3.2012 at 18:39

   Niinpä, samaa mieltä!! <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *