20.3.2012

Blogikirppis!

Oh-hoh… Olen ihan yllättynyt itseeni.. Nimittäin sain vihdoin ja viimein blogikirppiksen aikaiseksi.:) Muutamat lukijat ovat kyselleet blogikirpparin perään ja olen sitä itsekkin monesti pohtinut, mutta laiskuuttani en sitä ole saanut aikaiseksi. Yleensä olen vienyt myytäviä tavaroitani ihan kirpparille, mutta nyt ajattelin kokeilla josko ne löytäisi uuden kodin täältä blogin kautta!:) Elikkäs Monan Wardrobe kirpparille pääset tätä linkkiä klikkaamalla!:) Laitoin jo ensimmäiset kenkät myyntiin. Kirppari toimii huuto periaatteella. Myytävän tuotteen yhteydessä ilmoitan aina lähtöhinnan sekä minimi korotuksen.

Eli osoitteessa www.mdswardrobe.blogspot.com löytyy tästä lähtien myytäviä tuotteitani!:) 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anonymous
  20.3.2012 at 20:50

  aika paljon hintaa noilla spiritin kengillä, kun niiden ovh kuitenkin oli vain 50e?

  • Reply
   Mona
   20.3.2012 at 20:53

   Postituskulut on aika isot, enkä raaski kenkiä ilmaiseksikaan antaa…:/ Toki voit lähettää tarjouksen vaikka spostiin jos sinua ne kiinnostaa:)

 • Reply
  Celina
  21.3.2012 at 07:03

  Voi vitsit, että olet ihanuus tehnyt hienon bannerin kirppikselle!! Täälläkin niin upea tuo banneri, harmi, kun en osaa ollenkaan tehdä noita :/ Terveisin vain kunnon “peukalo keskellä kämmentä” -bloggaajalta :D

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *