19.3.2012

Rome part II

Rooma kuvat vaan jatkuu ja jatkuu… Kyllästymiseen asti;) Tässä lisää taas palasia Roomasta. Muokkailin kuvia hieman erilaisiksi jotta postaus välittää vähän erilaista fiilistä reissusta:) 
Koitan ehtiä vielä jossakin vaiheessa listata kootusti niitä plussia ja miinuksia. Onhan niitä jo hieman tullut postausten yhdeydessä, mutta mikäli vaan saan aikaiseksi teen niistä ihan oman postauksen.
Nyt näihin kuviin ja tunnelmiin, oikein ihanaa viikkoa kaikille!!:)

P.s Hihkun täällä ilosta, koska tänään on vika päivä kun Eetu on reissussa!! :) Hän on ollut koko piiiiitkän viikon opiskelumatkalla. Tämä olikin pisin kertamme erossa yhdessäolomme aikana… Huomenna aamulla onneksi saan murusen taas kainaloon <3 :) 
Nyt aamupalan tekoon ja sitten taas tenttiinlukua. Helppo keskittyä kun koko ajan odottaa vaan toista kuin kuuta nousevaa;)

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Jaana
  19.3.2012 at 08:37

  Hyviä kuvia! Näitä katselee todella mielellään….ja samalla haikailee Roomaan ;)

  Näkyikös muuten espanjalaisten portaiden liepeillä turistihuijareita ? Nyt ei taida ihan sesonki olla…. Me oltiin siellä silloin heinäkuussa, joten pari huijaria iski kiinni meihin; kovasti höpöttivät, heiltä ei saanut suunvuoroa ollenkaan, ottivat kädestä kiinni ja alkoivat punoa parista langanpätkästä jotain rannekorua. Tyhmiä oltiin, kun ei heti tajuttu homman ideaa. Mieheeni kiinni käynyt huijari sai korun ensin valmiiksi ja viileästi vain ilmoitti, että hinta on sitten “ten dollars”. Mieheni on hyvin rauhallinen luonne ja naureskeli vain takaisin, että “okay, tell you what, I'll give you 1 euro for this” ja homma oli sillä selvä. Samaan aikaan minä (joka tulistun välittömästi epäoikeudenmukaisuudesta ja huijausyrityksistä), suutuin oikein kunnolla ja huusin (kyllä, HUUSIN) “omalle” huijarilleni “What?!?!?!? Are you crazy, I'm not paying you anything, I didn't ask for this. YOU ARE CHEATING PEOPLE!!!!”. Nolottaa nyt jälkikäteen oma käytökseni…tyhmää myös siksi, että kuka noista tietää, mitä tekevät. Onneksi tämä tapaus tyytyi vain vihaisesti sähähtämään minulle “You, stupid woman” ja häipymään liukkaasti paikalta. Luin matkamme jälkeen netistä, että näitä samantyyppisiä huijareita on vaikka millaisia ja pyörivät nimenomaan tuolla espanjalaisten portaiden ympäristössä.

  Se on kans pitänyt sanoa, kun sinusta on noita päivän asu kuvia, että näytät ihan mielettömän hyvältä! Sulla on treenaus tuottanut ihan mahtavia tuloksia ja upean kropan :) Ole ylpeä siitä! Itse olen laiskistunut treenaamisen suhteen. Nyt olisi aivan erityisen tärkeää minulle pitää huolta kunnosta ja lihaksista, jotta synnytys ja siitä palautuminen sujuisi mahdollisimman hyvin. Edellisen odotuksen ajan urheilin koko ajan ja toivuinkin neidin synnytyksestä huippuvauhtia. Vinkkinä vain tulevaisuuden varalle, kun/jos sinulle on joskus ajankohtaista ;) Eilen illalla päätin, että tänään alkaa kolmen kuukauden kuntokuuri; punttitreeni 3 kertaa viikossa 3 kuukauden ajan. Mikäli treenaan kaikki treenit, niin sitten mulla on lupa ostaa itselleni ne LV-ballerinat. Jos yksikin treeni jää välistä, niin palkinto jää myös saamatta. Loisto-porkkana minulle :)

  Noniin, tuli vähän kirjoitettua. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Mona ! =)

  • Reply
   Mona
   19.3.2012 at 08:53

   No huh huh:/ Noi on tosi kurjia, HYVÄ vaan että sanoit suoraan!! Mulla kävi vähän samaan tyyliin aikoinaan Milanossa ja sillon menin niin hämilleni että maksoin typerästä nauhasta. Nyt kun näitä ärsyttäviä tunkeilijoita tuli lähelle osasin olla valmiina super ilkeellä katseella!!:D Olin siis todella tympeä niille vaikkei se ole lainkaan tapaistani, mutta hitsit miten ärsyttäviä ne tosiaan ovat kun väkisin tulevat ihan iholle asti. Saakeli:P

   Oot kyllä Jaana niin ihana <3 Kiitos muru vinkeistä, toivottavasti olisi mahdollisimman pian ajankohtaista tulevaisuudessa <3 ;)
   Ja hitsit ihan loistava porkkana!!!!:) Tieks mulla on hiukan sama juttu nyt. Se karkkilakko mistä kirjotin on nyt pitänyt nelisen viikkoa, mut nyt kun sais vielä muutkin “herkut” kuten eilen tortillat jätettyä niin sit olis hyvä!:) Taidan siis yhtyä tuohon kuntokuuriisi koska silloin on aina helpompi pysyä erossa epäterveyksistäkin;)
   Tsemppiä loistavaan kuntokuuri päätökseen!! Hyvin se menee!!:) Paitsi et ei yks kerta haittaa jos jää välistä;) Muista olla myös hiukan armollinen ja kuunnella omaa kroppaa nyt kun treenaat kuitenkin kahden edestä;)
   Haleja ihana ja samoin muruselle oikein ihanaa viikkoa <3 :)
   PS. täällä mä taas bloggaan vaikka pitäis lukea tätä Pervinin personality kirjaa mikä tönöttää tossa silmien alla….;) Mistäs sais vielä “kuntokuurin lukemiseen”??:D

  • Reply
   Jaana
   19.3.2012 at 11:25

   Kiitos kannustuksesta :) Se on vain vaarallista antaa lupaa lipsumiselle. Itse ajattelin, että jos on oikein painava syy ja tuo masuasukki heittäytyy hankalaksi, niin punttitreenin voi korvata kunnon pitkällä kävelylenkillä. Muita lipsumisia ei sallita, tai baltsut jää saamatta.

   VAU, sulla on oikeesti mielenkiintoinen kirja käsissäsi! Ei muuta, kuin lukemaan vaan :) Mä luen näitä vastaavia huvikseni ja harmittelen koko ajan, etten lähtenyt opiskelemaan aikanaa psykologiaa…. Ehkä sitten vanhoilla päivilläni hommaan itselleni muuten vain tutkinnon psykasta :)

   Tsemiä sulle luku-urakkaan! <3

  • Reply
   petite puce
   19.3.2012 at 17:45

   Mistä huomaa että mulla olis tenttiin luettavaa tälle päivälle? No siitä että luen kaikki lemppari blogit ja niiden kommenttiboksitkin tosi tarkkaan :D
   Voi että muakin ärsyttää noi nauhojen punojat ja sitten myös ne jotka tulevat perässä ja luulevat “löytäneen” sormuksen joka tippui sulta ja sitten ihmeissään selität ettei sulla ollut mitään sormusta ja sitten he haluavat ehdottomasti antaa sen sinulle ja samalla kun olen hämmentynyt tästä eleestä niin päätät säälistä antaa vähän pientä rahaa ystävälliselle sormusmiehelle ja samalla kun kaivat lompakkoas niin sun iphone onkin jo viety takusta ja huomaat tän vasta illemmalla kun olet takaisin hotellilla :S

  • Reply
   Mona
   19.3.2012 at 18:25

   Hih, sulla on siis aivan sama homma kuin mulla petite puce!!! ;) Yleensä kaikki muu kiinnostaa kun pitäis kriittisellä hetkellä lukea paljon;) Ja voi vitsit miten ikää:( Noi tunkeilijat ovat tosiaan yksi miinus puoli Roomassa. Niitä kun ei ole ihan vaan muutamaa, vaan tooosi paljon ja todella töykeitä. Tosin onhan niitä aina isoissa kaupungeissa kun turistejakin on valtaisa määrä…:/ Mä oon nykysellään vähintään yhtä työkeä takas:DD Roomassa mua nauratti ihan kauhiasti kun yks tällenen tyrkky ruusen “antaja” tyrkkäs yhdelle todella näyttävällä naiselle pari ruusua käteen ja nainen jatko vaan lapsensa kanssa matkaa. Tyrkkyttäjä sit meni kauheeta vauhtii huudelleen perässä et rahaa rahaa:D Nainen näytti just siltä et kohta se repii ne ruusut riekaleiks ja heittää maahan ja jatkaa matkaa:DD No eka se anto ne sen lapselle ja jatkoivat matkaa, mt mies vaan jakso mennä perässä. SIt se lopuks anto ne ruusut takas sille miehelle.. Ja mies jatko ruusujen “antamista” seuraaville:D

   Jaana,
   Kiitos muru <3 Mä muistankin et oot lueskellu psykaa!:) Joskus siitä mainitsit:) Etkös oo avoimessa psykaa lukenu? Aihe tosiaan on mielenkiintoista, mut miten se tuntuukaan niin ääreis raskaalta lukea tenttiin?!:/ Ja sit vielä päälle karmee tenttijännitys niin ei hyvä. Nii ja sit tää mun enkun taito on myös aika hatara, joten mot sanakirja netistä saa aika hyvin käyttöä;) Mut kaipa tästä pikkuhiljaa hyvä tulee..:) Mulla psyka sivuaineena tosin vaan joten jää näihin perusopintoihin. Huippu mielenkiintoista kyllä, mut ei todella kovinkaan helppoa;)
   Ja toi kävelylenkki on just hyvä korvaava!:) OI tuuhan raportoimaan välillä miten on menny:) Tollaset pienet tavoitteet tekee aina hyvää saa kivasti motivoitumaan. :)

 • Reply
  Anonymous
  19.3.2012 at 15:06

  Roomaan ei kyllästy ikinä, luulen …tai voiks roomassa olla jotain miinuksia ? ei mun roomassa!
  mutta noi mustat raidat ei ollu kauheen katsojaystävällsiä, parempi ilman?
  -t

  • Reply
   Mona
   19.3.2012 at 18:26

   Hih:D Rooma on kyllä ihana <3 Mä muutaman miinuksen kyllä löysin, mutta aika mitäänsanomattomiahan ne oli kaiken ihanan ohella;)
   Voi mä niin tykkään noista tollasista filmi tyylisistä kuvista <3 Must ne tuo jotenkin just ihanan vanhanaikasen ja romanttisen tunnelman kuviin :) Mut taitaa olla aika makuasia;) Tavallisiakin kuvia on matkustus tagin alla:)

 • Reply
  Eve
  19.3.2012 at 16:00

  Vau mitä kuvia! Roomaan olisi kyllä ihana matkustaa joskus, vaikuttaa niin mahtavalta kaupungilta, jos siis jätetään huomiotta nuo Jaanan mainitsemat turistihuijarit. :)

  • Reply
   Mona
   19.3.2012 at 18:28

   Kiitos ihana Eve <3 :) Rooma on tosiaan ihana, kannattaa ehdottomasti suunnitella sinne reissua:) Noi turistihuijarit on kyllä ikäviä, mut niitä taitaa olla vähän jokasessa isossa kaupungissa.:/ Ja kun niihin osaa varautua osaa olla tympee ja kulkea vaan ohi ja tietty käsilaukusta kannattaa pitää hyvin kiinni;)

 • Reply
  Jonna
  19.3.2012 at 18:06

  Voi miten kauniita kuvia! Itse olin Roomassa nuorempana, enkä oikein muista kaupungista niin paljon kuin tahtoisin. Haluaisin siis ehdottomasti käydä siellä lähiaikoina uudemmankin kerran :)

  Täytyy samaan syssyyn kehaista hetki sitten tekemääsi Yksi mekko – neljä asua-postausta, josta tykkäsin hurjasti! Kauniita asuyhdistelmiä ja ihanan hymyileväinen malli kuvissa :) Mukavaa viikonalkua, Mona!

  • Reply
   Mona
   19.3.2012 at 18:29

   Kiitos paljon ihanasta kommentistasi <3 :)
   Voi kannattaa ehdottomasti suunnata Roomaan, on se ihana kaupunki. Itsekkin haluan vielä uudestaan. Toivottavasti mahdollisimman pian:)
   Ihanaa viikkoa myös sinulle <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  20.3.2012 at 08:29

  Oi miten ihana Rooma-postaus! Kysymys ei liity erityisesti aiheeseen, mutta kun mainitsit tenttiin lukemisen niin minulle ei ole koskaan selvinnyt mitä opiskelet? Ja ymmärrän siis täysin jos olet tehnyt tietoisen päätöksen ettet kerro blogissa mutta jos en vain ole sattunut lukemaan mistään niin olisi kiva tietää!:) Kivaa tiistaita!!

  • Reply
   Mona
   21.3.2012 at 08:38

   Voi kiitos <3 Olen tosiaan aikoinaan tehnyt tietoisen päätöksen pitää työt ja koulun kokonaan blogin ulkopuolella, mitä nyt joskus tosiaan tullut mainittua että ylipääsä opiskelen. Ei ne mitään salaisuuksia missään nimessä ole, mutta eivät vain mielestäni kuulu tänne blogin puolelle, varsinkaan kun opiskelutkaan eivät millään muotoa liityy blogin aihealueisiin.. Mutta siis joskus hamassa tulevaisuudessa VTM:ksi olisi tarkoitus valmistua;)
   Oikein mukavaa viikkoa sinulle:)

 • Reply
  Anna
  20.3.2012 at 10:19

  Ihania kuvia! Rooma on kyllä ehdottomasti koettava mahdollisimman pian! :)

  • Reply
   Mona
   21.3.2012 at 08:38

   Kiitos Anna:) Ja voin niin lämpimästi suositella <3 On se ihana kaupunki:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *