17.3.2012

PowerShot G12

Mainitsin Rooman reissupostausten yhteydessä, että meillä oli lainassa Canonilta kamera. PowerShot G12 kulki kaulassa koko reissun ajan ja oli aivan mielettömän ihana!:) 
Käytin kameraa jo ennen reissua kotona, mutten saanut siihen samalaista tatsia ennen kuin vasta reissussa. Voisinkin suositella tätä ehdottomasti matkalle mukaan. Kamera on juuri sopivan pieni, että se mahtuu pienempäänkin laukkuun ja toisaalta jos ei mahdu niin sitä voi kantaa kaulalla koska se ei paina juuri nimeksikään. 
G12 on huippu kätevä jolla saa napattua nopeasti kuvia tilanteesta kuin tilanteesta. Kamera tarkentaa nopeasti jolloin voi vaan räpsytellä menemään ja kivat lomakuvat on taattu!:) Meidän loman kaikki kuvat otettiin tällä. Otin kyllä varmuuden vuoksi oman järkkärini mukaan, mutta se jäi kokonaan käyttämättä. Olisi voinut jättää kotiinkin. G12 oli tosi hyvä juuri tällaisellä hektisellä kaupunkilomalla jossa koko ajan ollaan menossa. Kävelyä tuli päivittän monia monia kilometrejä joten en olisi varmaan jaksanut kantaa isoa kamera-arsenaalia mukana, ellei Eetu sitten olisi hoitanut kantamis puolta..;) 
Pidin myös erityisesti kameran kääntyvästä näytöstä. Se oli tooooooosi kätevä kun kuvaili samalla kun käveli ja liikkui. Kameraa pystyi pitämään huomaamattomasti käsissä samalla kuvatessa mitä sattuu:) Kääntyvä näyttö oli myös näppärä kun otimme söpistyskuvia meistä. Ei tarvinnut pyytää vastaantulevia räpsimään kuvia;) Hih:D 
Jos jotakin miinus puolia pitää kamerasta etsiä mieleen tulee ulkonäkö. Kamera ei mielestäni ole kovin naisellinen tai muutenkaan vetävän näköinen:D En tiedä mistä johtuu, mutta musta se näyttää aika vanhanaikaiselta?!:D Se oli onneksi pientä muiden hyvien puolien rinnalla.;)

Tarkempia tietoja kamerasta voit lukea esim täältä ja täältä.

Onko jollain onnekkaalla tämä omassa käytössä?:) Jos niin oletteko olleet tyytyväisiä?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Senja
  17.3.2012 at 11:43

  ihan paras kamera :) mulla ollut kesästä asti käytössä ja oon ollut tosi tyytyväinen! niin hyvälaatuisia kuvia ja helposti!

  • Reply
   Mona
   17.3.2012 at 12:22

   OI oot onnekas!:) Toi on kyllä niin kiva:) Itse koitan edelleen säästää uutta järkkäriä varten joten pakko jättää pienemmän kameran ostoa vielä myöhemmälle. Tää olis kyllä loisto valinta:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *