17.3.2012

Salille

Täällä alkaa lauantai oikeinkin tehokkaasti, jollei oteta huomioon että tuli nukuttua aika pitkään;) Aamupalan jälkeen suuntaan piiiiitkästä aikaa salille!:) Olen ihan liian pitkään ollut saleilematta. Keksisin vaikka kuinka monta syytä miksi ei ole tullut käytyä salilla, mutta ne kaikki on oikeasti vaan tekosyitä! Laiskahan minä olen vaan ollut. No mutta jos sitä saisi taas uutta puhtia pitkästä aikaa:) Salilla käynti olisi niin hyvä joogan ja lenkkeilyn rinnalla.
Tässä muutama inspis kuva salille lähtemiseen;) Olen aina pitänyt lihaksikkaasta ja treenatusta naisvartalosta. Naisihanteeni on ehdottomasti siis treenaava nainen joka tekee töitä vartalonsa eteen ja pitää siitä hyvää huolta.:) 
kuvat weheartit

Turkulaisille voin lämpimästi suositella Gym2000 salia joka sijaitsee ihan bussiaseman vieressä. Itse olen käynyt Gymillä siitä asti kun Turkuun olen muuttanut noin nelisen (vai apua jo viitisen) vuotta sitten. Aloitin siellä ohjaamaan aluksi ja sinne sitten olen jäänyt vaikken enää tunteja ohjakkaan. Pääsette alla olevaa kuvaa klikkaamalla tsekkaamaan Gymin tuntitarjontaa ja hinnastoa. Huom, sali on ihan loistava esimerkiksi opiskelijoille, koska mitään sitovia jäsenyyksi ei ole.:)  Ihanaa ja aktiivista viikonloppua kaikille !! :)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  RagDoll
  17.3.2012 at 10:57

  Tuo mustavalkokuva<3 Siinä on tavoitetta! Tuohon minä tähtään!

  • Reply
   Mona
   17.3.2012 at 12:23

   Niinpä!!! <3 :) Samoin tohon tähdätään:) Tosi fitnes mut silti naisellinen. Just sopiva, ei liikaa eikä liian vähän lihaksia:)))

 • Reply
  Anonymous
  17.3.2012 at 11:46

  onko se totta että toi gym2000 sali on aina ihan täynnä ku se on kai turun ainoo tollanen sali mis ei oo mitään sitovaa jäsenyyttä? :) ja sit oon kans kuullu että siel on tosi paljon just jotain teinejä ja sellasia jotka kattoo nenänvartta pitkin, onko totta?

  • Reply
   Mona
   17.3.2012 at 12:26

   Nii tai sit se on täys ku se on niiiin kiva!!:D <3 Gymillä on aina niin hyvä fiilis ja on vähän ku menis toiseen olohuoneeseen ku sinne menee:) Ja ei siellä kyllä musta oo lainkaan mikään nenänvartta pitkin fiilis!!:) Päin vastoin!! Tosin jokainen näkee asiat omalla tavallaan ja onhan niitä mielipiteitä, mutta itse en ole saanut yhtään sellaista kuvaa:)
   Jos menee salille juuri iltapäivällä (n. 4?) niin silloin varmasti on täyttä, mutta esim nyt kun kävin tänään aamupäivällä oli rauhallista ja laitteille ei tarvinnut yhtään jonottaa. Tunnit on kyllä suosittuja joten niihin kannattaa varata paikka jotta pääsee varmasti treenailemaan:)

 • Reply
  Joanna
  17.3.2012 at 13:43

  itse käyn salilla n. 5 kertaa viikossa ja tekee niiin hyvää! Itellä kirjotukset menossa ja on niin hyvää vastapainoa lukemiselle toi salilla rehkiminen :) Toi oikeemmanpuolisen kuvan kroppa ois just eikä melkein unelma, vasemmanpuolinen näyttää mulle jo vähän liian miehiseltä ;)

 • Reply
  Tour Quesa
  17.3.2012 at 15:02

  OMG! Lovely and beautifull post! Happy weekend!!
  XOXO from Spain!
  http://tour-quesa.blogspot.com/
  http://www.facebook.com/pages/Tour-Quesa/133284256748066

 • Reply
  Ida
  17.3.2012 at 15:40

  Mäki kävin gymillä! Nyt se on jääny ko en saa aikaseks ikinä lähtee yksin salil/jumppaan :s

 • Reply
  Pikku pikku
  17.3.2012 at 19:25

  Huhhei miten hyvännäkönen tuo oikeanpuoleinen nainen! Itsellä on pieni paussi liikuntahommissa, flunssa katkaisi hyvin alkaneen kuntokuurin. :( Vieläkään en oo yskästä päässyt eroon, kunhan vain paranen niin taas jatkuu.

 • Reply
  Laapa
  17.3.2012 at 20:56

  Mä oon tosi huono tekee mitään tavoitteellista salireeniä. Juoksen mielummin:) oon ihan ylpeä itsestäni ku viime ja tällä viikolla oon käyny peräti 2-3 kertaa viikossa salilla. Voi ku hyvä tapa jatkuis:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *