14.3.2012

Panosta&pihistä

Rakastan Mulberryn laukkuja ja voisin niitä haalia itselleni monen monta mallia. Toisaalta hinnat ovat sen verran suolaisia, että pitää tyytyä toistaiseksi haaveiluun. Ykkös haavenani on ehdottomasti Alexa josta tein Panosta ja Pihistä : ruskea dream bag postauksessa. Nyt pihistä&panosta postausta ihanaakin ihanammasta Bayswaterista!:) 
Yllärinä Nellyltä löytyi taas hyvää pihistä materiaalia tälle unelmalaukulle:)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Laapa
  14.3.2012 at 07:28

  Eikös LV:tkin jotain maksa? :)
  Oma Mulberry on kyllä ollut kovalla käytöllä… ja puolivuosittaisia Mulberryn nettikaupan aleita kannattaa kytätä, koska niissä on usein tosi hyviä tarjouksia! :)
  Kivat kollaasit!

  • Reply
   Mona
   14.3.2012 at 14:46

   Juu, saa tyytyä niitäkin toistaiseksi haaveilemaan:D Ja joo täytyy tosiaan!:) Mulla on kyllä nyt vankka päätös että aion säästää siihen alexaan ja sen haluan joskus hankkia :))) Mut vielä joutunee säästelemään tovin..;)

 • Reply
  Anonymous
  14.3.2012 at 08:22

  Itse en voisi koskaan kantaa olalla noin selvää kopiota. Mielummin säästän kaikki rahat siihen aitoon tai ostan reilusti jonkun halpiksen joka ei näytä feikiltä.

  • Reply
   Mona
   14.3.2012 at 14:50

   Jeps, ymmärrän hyvin pointtisi:) (itse olen vakaasti päättänyt säästää alexaan ;) ) Kuitenkin koen, että jos joku todella nimen omaan pitää juuri tuosta mallista eikä välitä merkistä niin miksipäs ei voisi ostaa tuota.. Se kun ei kuitenkaan ole “feikki”. Tarkoitan siis ihan kunnon feikkiä missä printattu merkit ym.. Mutta mielipiteensä kullakin. On myös monia kenelle ei tule mielenkään että tuo alempi muistuttaa jotakin kallista merkkilaukkua;) Minusta tärkeintä on että kantaja itse tykkään laukustaan:) Toiset ovat valmiita laittamaan satoja euroja laukkuun toiset pitää sitä ihan älyttömyytenä..:)

 • Reply
  Marie
  14.3.2012 at 13:38

  Melkein sama laukku! Kateellisena ihmisenä ajattelen että on tosiaan typeryksiä jotka maksaa sen 900 laukusta, mutta niinpä maksaisin varmaan itsekin jos sattusisi sellainen summa takataskussa polttamaan. Joo olen katkera.

  • Reply
   Mona
   14.3.2012 at 14:55

   Hih:) No mutta onneksi jokainen saa itse valita mihin tuhlailla;) Itse koen että mieluummin säästän pitkän aikaa ja saan haaveilemani kalliimmaan laukun, kuin ostaisin monta edullista. Mutta ymmärrän kyllä ihan täysin senkin että jonkun mielestä on aivan älytöntä laittaa paljon rahaa vain laukkuun. Siksipä onkin hyvä että valinnan varaa riitää:)

  • Reply
   Anonymous
   14.3.2012 at 16:20

   Mieluummin sitä laittaa monta sataa euroa aitoon merkkilaukkuun (esim. Mulberryyn) joka kestää hyvin kohdeltuna monia kymmeniä vuosia, kuin johonkin viimeistä muotia olevaan puhelimeen joka kestää nippa nappa kaksi vuotta ja sanoo sitten sopimuksen irti. Mutta makunsa kullakin ja omatpa on rahansa mihin ne sitten käyttääkään. ;)

 • Reply
  Bella
  16.3.2012 at 10:18

  Itse satsaisin mielummin merkittömämpään bayswater-tyyppiseen nahkalaukkuun, kuin liikaa kopiolta näyttävään polyuretaanilaukkuun, joka ei kestä edes käyttöä….ja niin itse asiassa teinkin! :) En oikein ymmärrä tekonahkan päälle!
  Bays on oma suosikkini, ehkä vielä joskus…

  Ekaa kertaa kommentoin blogiasi…olen kiinnittänyt huomiota että näytät ihanan aurinkoiselle ja aidon iloiselle kuvissasi! piristää lukijaakin.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *