14.3.2012

Hotel Orazia

Tässä tulisi muutama kuva Rooman hotellistamme. Valitsin hotellin kehutun sijainnin ja hinnan mukaan. Hotelli oli suht edullinen ja tosiaan sijaitsi lähellä Terminin asemaa. Metro oli myös aivan hotellin vieressä. 
Yleisesti hotelli oli ihan viihtyisä. Huone oli aika pieni, mutta eihän me siellä ihan kauhean paljon aikaa vietettykkään. Siivoajat pitivät huoneen joka päivä siistinä ja lakanat vaihdettuina.
Sängyt tosin eivät olleet ihan minun mieleeni.. Peitoista puhumattakaan. Jotenkin sellaiset karvaset täkit ällöttävät ja kun niihin ei laiteta muuta kuin lakana päälle.. Ihanaa muuten kun on keksitty pussilakanat;) Kyllä noissa nyt neljä yötä nukkui, mutta oma sänky tuntui taas kotona ihan täydelliseltä:D
Huoneen suihku/wc oli siisti ja lämmintä vettäkin tuli joka päivä;)
Ehdottomasti positiivisin ylläri oli kiva aamupala!:) Se oli paljon monipuolisempi mitä luulin. Kuvittelin nimittäin, että aamupalaan kuuluu ainoastaan croisantteja.. Tarjolla oli kuitenkin jopa jogurttiakin;)
Musta on tosi iso plussa, että hotelliin kuuluu aamupala. On jotenkin niin paljon kivempi reissussa aloittaa aamu kunnon aamiaisella ja sitten vasta lähteä viettämään päivää kaupungille.
kollaasin kuvat lainattu *täältä
Kaiken kaikkiaan olimme tosi tyytyväisiä hotelli valintaan. Sopi opiskelijabudjettiin, mutta oli silti tarpeeksi siisti ja mukava.
Onko joku lukijoista sattumoisin majoittunut samassa hotellissa?:)

(Hotel Orazian pääset tekemään varauksen mm. *Hotels.com kautta.)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kata
  14.3.2012 at 22:39

  Piti oikein mennä googlailemaan lisäkuvia, kun näytti niin tutulta hotellilta. Joo-o, oon itseasiassa majottunut muutama vuos sitten siellä. Täytyy sanoa, ettei oo mun lempparihotelli (huoneet ei kauheen kivoja, tosin ihan siistejä), mutta muistan, että henkilökunta oli oikein mukavaa ja auttavaista. Etsin sillon kämppää Roomasta ja he lupasivat jopa auttaa, sain tuttujen puh.numeroita jne. :)

  • Reply
   Mona
   16.3.2012 at 20:36

   Hih, aika sattuma!!:D Mulla täysin samat mietteet kuin sulla! Ei tosiaan ihan lemppari, mutta meni kuitenkin;)
   Hintalaatu oli mielestäni tosi kohdallaan:)

 • Reply
  Zeni
  17.3.2012 at 22:02

  Päädyin parin blogin kautta tänne ja minä myös olen majoittunut tuossa hotellissa. Piti oikein hieraista ja alkaa tarkka syynäys. :D Kihloihinkin mentiin samaisella reissulla… <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *