4.3.2012

Kosmetiikka kokeilua á la Dermosil

Täällä yksi kosmetiikan rakastaja oli aivan älyttömän innoissaan blogin kautta saamastaan Dermosilin paketista! Paketissa oli ihania meikkejä ja päätinkin heti aloittaa testailut. Eilinen meikki koostui siis pääosin Dermosilin tuotteista. Tässä ottamiani tuotekuvia ja loppuun vielä kuva valmiista kevyestä  arkimeikistä.
Tuotteiden purkit olivat erityisesti mieleeni. Yksinkertaisen tyylikäs musta ulkonäkö on ihana ja seesteinen!:) Iso plussa tälläiselle purkkishoppaajalle;)

Aluksi peitin silmänaluset peiteaineella. Se levittyi todella hyvin ja oli tarpeeksi peittävä arkimeikkiin. Tällä voi peittää myös ihon pieniä epätasaisuuksia.

Seuraavaksi levitin meikkivoiteen. Voide oli todella kevyt ja lopputuloksesta tuli kauniin luonnollinen. Tämä sopii mielestäni parhaiten juuri kevyeeseen arkimeikkiin. Iltameikkiin kaipaisin enemmän peittävyyttä. Tuote levittyi todella hyvin iholle jättämättä raitoja tai paakkuja. Ainoa tuotteen miinus oli melko voimakas tuoksu. Erittäin herkkäihoiselle tämä ei välttämättä sovi voimakkaan tuoksunsa puolesta. Itselläni on melko herkkä iho, mutta ensimmäisten käyttöjen jälkeen ei vielä ole tullut herkistymistä. Voide ei sisällä mitään parabeenejä joten iso plussa siis siitä.
Luomiin levitin vaaleaa beigeä ja ruskeaa luomiväriä. Nämä olivat todella hyviä. Pigmenttiä tuli juuri sopivasti kevyeeseen meikkiin ja etenkin sävyt olivat mieleeni. Luomiväri myös pysyi hyvin luomilla varisematta pois.
Huulille laitoin aivan ihanaa nudea huulipunaa. Kuvassa väri tosin vääristyi ihan täysin. Se näyttää tuossa enemmänkin punaiselta vaikka todellisuudessa olikin paljon vaaleampi. Huulipunan sävy oli todella lähellä omaa huulieni sävyä ja näin ollen olikin lähes täydellinen arkimeikkiin. Puna pysyi hyvin muutaman tunnin jonka jälkeen sitä olisi pitänyt hieman lisätä. Tosin minulla ei taida pysyä juuri mitkään punat montaa tuntia. Sen verran paljon taidan huuliani pureskella:D Tämä kuitenkin tuoksui miellyttävälle ja tässä tuotteessa tuoksu oli vain plussaa.:) Huulipuna teki myös huulista pehmeät. Mielestäni huulipunan ehdottomasti tärkein edellytys onkin, ettei se tee huulista rutikuivia.

Silmämeikin tekoon käytin pientä ja isoa luomivärisivellintä. Poskipunan levitin isolla puuterisudilla.

Poskipuna oli täydellisen sävyinen! Rakastan juuri tuollaista kevyttä haaleaa punaista.:) Tuo ihanan hehkun poskipäille. Poskipuna levittyi todella hyvin ja melko pieni määrä riitti sipaustuna poskipäille.

Itse käytän kulmakarvoille yleensä inan luomiväriä tuomaan syvyyttä katseeseen, mutta tämä kulmakynä oli kyllä ihan ehdoton lisä meikkilaukkuuni!:) Ihanaa kun kynässä on toisessa päässä harjasosa jolla saa harottavat kulmakarvat ojennukseen. Tykkäsin tästä kulmakynästä tosi paljon. Väriä tuli juuri tarpeeksi hennosti, ettei kulmista tule liian tummia. Itselläni on jo valmiiksi todella tummat kulmat joten pyrin olemaan varovainen, etten tee värillä niistä naurettavan tummia:D Tällä sai helposti sen tarvittavan hennon viivan jolla on vain tarkoitus “täyttää” tyhjiä kohti.

Lopputulos oli hento arkimeikki. Kaikein kaikkiaan minulla jäi todella hyvä fiilis Dermosilin meikeistä. Pakettiin jäi vielä kokeiltavaa ja kunhan ehdin niitä kokeilemaan teen postauksia. Voisin tehdä pitkästä aikaa vaikka ihan videopostaustakin. Josko siis seuraavaksi olisi vuorossa meikkivideota…:)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tiia
  4.3.2012 at 22:21

  Tosi luonnollisen ja kevyen näköinen meikki :) Ja onpas muuten aika tyylikkäät pakkaukset noilla meikeillä :)

  • Reply
   Mona
   5.3.2012 at 08:58

   Kiitos Tiia :) Eikös! Tosi kivat ja tyylikkäät:) Kiva kun edullisiinkin meikkeihin on panostettu ulkonäköön:)

 • Reply
  Anonymous
  5.3.2012 at 15:39

  Kivannäköinen staili :) laittaisitko tarkempia tuotetietoja ja sävynumeroita noista huulipunista ja luomiväreistä? t.Laura

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *