5.3.2012

Santen luomu hoitoaine

Kosmetiikka esittelyssä tällä kertaa Santen Naturkosmetik hoitoaine Brilliant care. Äitini antoi tämän minulle joulalahjaksi. Sain purkin käytettyä kokonaan jo ja pidin siitä kovasti. Tosin purkki kului aika nopeasti. Mielestäni tätä hoitoainetta piti laittaa melkoisen paljon ainakin pitkiin hiuksiini. Hoitoaine ei tuo mielestäni mitään ultra sileitä hiuksia, mutta ajaa perus hoitsikan vaatimukset varsin hyvin!:) Hiukset sai helposti selvitettyä pesun jälkeen. Ja mikä parasta, Sante on luomu kosmetiikkaa. Tällä hetkellä käytössä on myös Santen shampoo, mutta kirjoitan siitä kun olen saanut tuotteen kokonaan käytettyä loppuun.

Netistä Santea löytyy muun muassa *Ecodealiasta ja *Hyvinvoinnin tavaratalosta

Onko muilla kokemuksia Santen tuotteista?:)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anonymous
  5.3.2012 at 09:19

  Sante on tosi tuttu merkki, käytän sen tuotteita paljon. Mä asuin Saksassa ja siellä sitä sai lähes kaikista kaupoista ja merkki on edullinen ja toi luonnonkosmetiikka on aina plussaa. Santen käsivoide on mun ehdoton suosikki.

  Olipas tänne tullu v-lopun aikana mukavia postauksia :) Mun viikonloppu meni ulkoillessa ja kotosalla kävin vain nukkumassa. Mä rakastan kevättä ja aurinkoa!

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  Kukka :)

  • Reply
   Mona
   5.3.2012 at 17:51

   Kiitos murunen<3 Viikonloppuna todella oli aivan upeat kelit!!:) Kevät on niiin ihanaa aikaa:) Sitä huomaa että on ihan erilaista energiaakin.
   Oi en tiennytkään että asut Saksassa!!:) En ole itse vielä koskaan käynyt Saksassa, mutta ehdottomasti haluan joskus sinne matkustaa:) Eetu onkin juuri ensi viikolla lähdössä Saksaa, mutta minä valitettavasti joudun jäämään kotosalle..
   Ihanaa viikkoa sinulle myös kultainen Kukka <3

  • Reply
   Anonymous
   6.3.2012 at 10:15

   Nyt mä asun Suomessa, mutta käyn usein Saksassa. Matkalaukku pullistelee 20 kilon ylärajaa aina kun sieltä Suomeen tulen :) Kosmetiikkaa ja kenkiä, vaatteita… :) Monet ihmettelee miksi mä rrrakastan Saksaa, mutta siinä on vain sitä jotain ihanaa :) Ihmiset on ystävällisiä ja asiat toimii hyvin. Onnekas Eetu kun pääsee sinne, muista tehdä tuliaislista :) Rossmannin kauppoja on jokaisessa kadunkulmassa ja niistä saa edullista luonnonkosmetiikkaa :D

   Sä olet aina niin ystävällisen ihana <3 Jaksat vastailla lukijoiden kommentteihin ja oot kiinnostunu meistä. Sulla onkin tyytyväinen lukijakunta :)

   Kukka :)

 • Reply
  Maria
  5.3.2012 at 10:09

  Toiseksi paras hoitoaine mitä oon tähän asti hoitoaineita kokeillu!! :D

  • Reply
   Mona
   5.3.2012 at 17:52

   Hienoa kuulla että luomu tuote pääsee lemppareiden joukkoon!!!:)

 • Reply
  Little M
  5.3.2012 at 22:49

  Mä olen tykännyt tosi paljon Santen bio-gingko & olive -shampoosta. Se on hyvä perusshampoo ja tuoksu on ihana, vähän sellainen makea ja karkkimainen muttei mikään voimakas. Myös tästä Brilliant Care -linjasta olen kuullut hyvää, sitä voisinkin testata joskus :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *