3.3.2012

Huomenta!

Vihdoinkin kotona!:) Eilinen päivä tuntui ihan älyttömän pitkältä. Odottelua ja istumista.. Tampereelta tultiin vielä junalla Turkuun ja kotona oltiin vasta puolen yön aikaan. Kroppa on ihan jumissa loman kävelystä ja nenä kuiva ilmastoinneista. Onneksi tänään aamulla oli aivan taivaallisen ihana aurinkoinen ilma. Lähdettiin heti herättyä hölkkälenkille ja voi että miten hyvä olo tulikaan kun sai hikoilla oikein kunnolla.
Rooman ruoka oli tosi hyvää, mutta ei omaa aamupalaa voita kyllä mikään;) Tosin Eetun keittämä kahvi ei maistunut juuri miltään ihanan italialaisen kahvin jälkeen:D
Tänään on tarkoitus ottaa vaan rennosti. Haetaan illaksi leffa ja Eetulle irttareita.:) Nyt käydään kaupungilla vähän kiertelemässä ja aattelin ottaa Stocka lehden välissä tulleet kupongit mukaan, jos vastaan tulee jotakin kivaa:) 
*Stockan nettikaupassa on nyt muuten maaliskuun ajan kuljetukset 0e! 
Ja tuossa alusvaate -20% lapussa luki, että tuon alen saa kantisnumerolla netistäkin tilatessa:)

Mulla oli muuten kotona odottamassa aivan käsittämättömän ihana paketti Dermosililta! (Kiitos paljon  Johanna <3 ) On kuin joulu olisi ollut kun pakettia availin. Sain siis heiltä blogin kautta meikkituotteita kokeiluun. En malta odottaa testailuja. Dermosil on kyllä entuudestaan tuttu, mutta ihonhoitopuolen kautta. Meikkejä en heiltä ole kokeillut aiemmin. Mielenkiintoinen nähdä miten ne sopivat tällaiselle herkkikselle:) Teen ehdottomasti niistä tarkempia postauksia jahka olen niihin paremmin tutustunut ja saanut tuotteet kuvattua.

Nyt laittautumaan ja sitten kaupungille murun kanssa. Ihana kun saa vielä tänään viettää yhdessä vapaapäivän ennen arkeen paluuta:)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Nanna
  3.3.2012 at 14:09

  Toi aamupala näyttää kyllä niin hyvältä! :P

 • Reply
  Anonymous
  3.3.2012 at 20:02

  Hääh siis missä tuo -20% seteli on tullut?:o Omasta postistani bongasin vaan tuon alusvaate-etusetelin…. Olisi yksi hankinta vaan tekemättä niin tuo 20%kin tuntuis isommassa summassa:))

  • Reply
   Mona
   3.3.2012 at 20:08

   Se oli siinä pienemmän lehtisen välissä:)) Sillä saa siis 20% alennusta normihintaisista kosmetiikoista:)

 • Reply
  N
  5.3.2012 at 00:17

  Ah, ihanan näköistä suomalaista ruokaa! Omakin aamupala koostuu kotipuolessa lähes aina puurosta, nam! Kieli pitkällä katselen sun ruokakuvia täällä, vaikka kyse olikin tällä kertaa “vain” puurosta ja ruisleivästä, hehe! Nämä treeni- ja ruokapostaukset ovat kyllä blogisi parhammistoa ja tsemppaavat itseänikin terveellisempään elämään. =) Kiitos niistä!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *