7.2.2012

Ecodeal alekoodit!

Sain sähköpostiin viestiä, että nyt myös *Ecodeal verkkokauppa on järjestänyt alekoodeja!:) Kiva, että saadaan näitä myös terveysjuttuihin!:)


Elikkäs seuraavilla koodeilla saat tarjoukset:
TD10 – 10% alennus kaikista tuotteista (koskee myös jo alennettuja tuotteita)
TD20100 – 20% alennus kaikista yli 100 EUR tilauksista (koskee myös jo alennettuja tuotteita)
Tarjoukset ovat voimassa helmikuun ajan.

En ole itse vieläkään tilannut Ecodealista. Jotenkin erikoisemmat luomutuotteet tulee ostettua aina meidän lähellä olevasta Luomuidyllistä. Ehkäpä nyt näiden alekoodien siivittämänä saisin aikaiseksi tilattua tuolta.:) Nettikaupan valikoima on ainakin tosi hyvä.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rouva V.
  7.2.2012 at 17:33

  Heippa Mona! Olen blogiasi seuraillut täältä taustalta jo pitkään (valitettavasti olen laiska kommentoimaan :/) ja oikein mielenkiintoinen ja energinen tämä blogisi todella on!! :) Kiitos siis :)

  Oliskohan sinulla antaa vinkkejä, kun mulla on kova pyrkimys päästä eroon jonkin asteisesta sokeririippuvuudesta, eli oikeastaan haluaisin jättää pois kaiken ylimääräisen sokerin. Kohtuukäyttö ei kokemuksen mukaan näytä onnistuvan… Mutta olisko sulla antaa vinkkejä laadukkaasta tummasta suklaasta (eli ilmeisesti on sellaisia, joissa ei ole sitä valkoista sokeria lainkaan?) tai vaikka tuosta Raakasuklaasta? Kumpi on mielestäsi parempaa, jos haluaa vaikka juurikin kahvikupillisen kera nautiskella? :) Yleensä esim. lounaan jälkeen tulee se tunne, että jotain makeeta.. ja näissä tilanteissa piilee se mun kompastuskivi :/ Mulla ei niinkään ole kilojen suhteen huolta (tavoitteena noin 4 kg saada painoa tiputettua) mutta enemmänkin haluaisin muuttaa elämäntapoja pysyvästi, eli tavoitteenani on se terveyden ylläpitäminen ja hyvä olo. Sitä kautta uskon myös muutaman kilon lähtevän 'kuin itsestään'..

  Oletko perehtynyt erilaisiin vaihtoehtoihin Vihreästä teestä? Onko kaikki Vihreät teet hyviä ja terveysvaikutteisia (myös maustetut?) vai onko nuo maustetut lähinnä huijausta? :) Tai mitä eroja mahtaa olla vihreällä/valkoisella teellä?

  Tulihan pitkä kommentti ja vuodatus :D :D

 • Reply
  Mona
  7.2.2012 at 19:40

  Hei ihana, ja kiitos paljon ihanasta kommentistasi! <3 :)
  Hienoa, että olet omaksunut terveelliset elämäntavat ja päättänyt voida hyvin!:) Laihduttaminen onkin aivan tois arvoista hyvinvoinnin rinnalla!
  En valitettavasti osaa antaa sinulle mitään faktatietoa tuosta vihreästä teestä..:( Itse luotan kuitenkin luomuun ja ostankin siis vihreät teeni ja muutkin aina luomuna!:) Lempi merkkini on ehdottomasti Clipper ja heiltä sellainen kuin chai, se on IHANAA!!:) Juon paljon myös lakritsijuuri teetä, rooibos teetä ja inkivääri teetä. Lakritsijuuri tee on muuten loistava tuohon makean himoonkin;) Lorautan myös aina teeheni luomuhunajaa (kotimaista).
  Sokeririippuvuus taitaa olla aikamoinen murheenkryyni.. Mutta kyllä siitä tavasta pois pääsee kunhan jaksaa panostaa perus ruokavalioon!:) Kannattaa siis ihan alkuun tarkistaa koko ruokavalio. Kun keho voi hyvin ja saa tarpeeksi ravintoaineita, sokerinhimon pitäisi vähentyä kuin itsestään;) T
  oki itse kyllä sallin aina silloin tällöin (n. kerran viikossa) herkuttelut. Silloinkin olisi kuitenkin hyvä muistaa kohtuus. Ja juurikin nuo tummat suklaat kahvin kanssa ovat ihan loistava vaihtoehto! Tummasuklaa on hyvä jos siinä on kaakaota vähintään 70%. Ja raakasuklaa on ihan super herkkua ainakin minusta! Teimme kerran itse ja se oli ihan huisin hyvää ja terveellistäkin. Tosin onhan niisäkin paljon kaloreita. Mielestäni voi kuitenkin ihan hyvin nauttia palan tummaa suklaata kahvin kanssa päivässä!:) Jos kokonaan kieltää herkut niin saattaa käydä ihan päin vastoin ja sortuukin syömään herkkuja ihan hurjat määrät.. Tietysti me ollaan kaikki yksilöitä ja jokainen löytää ne omat hyvät keinot. Tsemppiä ruokaremppaan ja nauti hyvästä olosta!!:) Mukavaa kun jätit kommenttia:)

 • Reply
  Rouva V.
  8.2.2012 at 09:53

  Kiitos sinulle Ihana tsempistä :)

  Lakritsijuuri-tee kuulostaakin hauskalta, täytyy kokeilla!
  Herkuttelupäivä kerran viikossa (lauantai tietty = karkkipäivä ;) olisi varmasti ok, mutta mun täytynee nyt ehkä ensin vaan totutella sokerittomaan elämään. Ajattelisin, että jonkin ajan kuluttua ei sitten irtokarkit ym. enää edes maistu NIIN hyvältä, ja se kohtuukäyttökin onnistunee ;)

  Ruokavalio onneksi koostuu jo tosi perusjutuista, perheenäitinä kuitenkin valmistan kotiruokaa – tosi harvoin mitään pikaruokia tai eineksiä..

  Tuota Raakasuklaata täytyy kyllä kokeilla!

  Ihanaa päivänjatkoa sinne Turkkusseen! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *