7.2.2012

Kahvia kiitos

Olen kokonaan unohtanut kirjoittaa viimeisimmästä Laguuni käynnistäni! Olin syyskuussa ystäväni kanssa rentoutumassa Day Spa Laguunissa ensimmäistä kertaa ja kirjoitin siitä postauksessa Pala taivasta, pala Laguunia!. Paikka vei sydämemme ja varasimme tuolloin jo heti uudet ajat. Kävimme nyt siis tammikuussa uudelleen hemmottelussa. Vuorossa oli hoito nimeltä Khafee.
Laguunin sivuilla kuvataan hoitoa näin:
Khafee- ihoa pehmentävä vartalohoito
Hoito alkaa ihanan tuoksuisella kahvikuorinnalla, jonka jälkeen ihosi on uskomattoman pehmeä.Tämän jälkeen janoinen iho ravitaan jogurtti-hunajanaamiolla ja hoito viimeistellään levittämällä ihollesi lämmin öljy! 

Kesto: 1tunti 30min Hinta: 80 €Täytyy kyllä taas sanoa, että oli tuo puolentoista tunnin hemmottelu todella vertaansa vailla. Olo oli totaalisen levännyt ja rentoutunut ihanan hoidon jälkeen.
Rauhoittuminen alkoi ensin lyhyellä jalkakylvyllä. Jalat upotettiin lämpimään veteen kauniiseen astiaan jossa kellui kukkasia. Kylpytakki päällä sai hetken rentoutua rauhallinen musiikki taustalla siemaillen ihanaa vihreää teetä. Tämän jälkeen hoito alkoi kokovartalo kuorinnalla. Tähän käytettiin kahvinpuruja ja öljyä. Käytän itsekkin kotona kahvinpuruja ihon kuorintaan ja se todella saa ihosta ihanan pehmeän <3 Suosittelen kokeilemaan! 
Kuorinnan jälkeen iholle levitettiin naamio joka annettiin vaikuttaa kelmun alla. Hoidossa siis koko kroppa kelmutettiin:D Oli aika jännä tunne:) Kun kelmu otettiin pois tuli todella viileä olo, mutta siitä siirryin suoraan lämpimään suihkuun huuhtelemaan kahvinpurut ja naamion pois. Iho oli aivan silkkinen suihkun jälkeen!!:)
Viimeiseksi muttei suinkaan vähäisimmäksi oli hieronta. Iholle levitettiin lämmin öljy hieroen. Minusta parhainta oli niskan ja päänahan hieronta. En tiedä mitään niin rentouttavaa. Huh, alkaa nukuttaa jo melkein ajatuskin:D 
Hoidon päätteeksi istahdimme Laguunin ihanaan aulaan joka on sisustettu todella tunnelmallisesti viimeistä yksityiskohtaa myöten. Saimme toiset kupilliset vihreää Chai-teetä ennen lähtöä. 
Täydellinen rentoutunut olo oli taattu. <3
Ja kyllä, olen koukussa…. Varasimme jälleen uudet ajat. Joten seuraavaa hemmottelu hoitoa odotellessa…;) 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  UNELMAAPUUTALOSSA
  7.2.2012 at 07:32

  Kuulostaa super ihanalta :)

  • Reply
   Mona
   7.2.2012 at 19:41

   Ja oli sitä myös:)))) Voi kun voisi käydä useammin tuollaisissa:)

 • Reply
  Tiia
  7.2.2012 at 08:11

  Kuulostaa aivan mahtavalta :) Olisipa tosiaan kiva käydä ihan säännöllisesti aina kaikissa ihanissa hoidoissa.

  • Reply
   Mona
   7.2.2012 at 19:41

   Mä voisin käydä vaikka viikottain jos vaan kukkaro antaisi myöden:DD

 • Reply
  LovingLV
  7.2.2012 at 14:12

  Moi! Ei liity nyt tähän postaukseen mitenkään, mut satutko tietämään mitä maksaa Helsingin LV-liikkeessä Speedy monogram canvas koko 30? En löytänyt hintoja netistä, ja ajattelin että sinä varmaan tiedät :) Olen tuota pikaa menossa kotiuttamaan ekaa LV-laukkuani.

  Loistava blogi!

  • Reply
   Mona
   7.2.2012 at 19:42

   Voi valitettavasti musta ei oo apua, en osaa sanoa:/ Veikkaus olisi että n. 500e luokkaa… Olen ostanut omani Lontoosta..

 • Reply
  Fashiomama
  7.2.2012 at 23:07

  Voi, miten ihanalta kuulostaa! Pitää itsekin seuraavalla Turun reissulla päästä! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *