8.2.2012

Blankon lounaalla

Olin ystäväni kanssa maanantaina Blankon lounaalla. Blanko on ehdottomasti myös paikka johon suosittelen menemään Turun reissulla!:) Viihtyisät tilat ja ystävällinen asiakaspalvelu yhdessä todella maukkaan ruuan kanssa tekevät Blankosta yhden Turun kärki ruokapaikoista. 
Maanantaina söin lounaaksi mozzarella-meloni-pähkinäsalaatin. Hyvää oli!:) Annos mielestäni myös näytti erittäin ihanalle:)

Blankon brunssi on myös ehdoton lempparini!:) Varsinkin ne herkulliset jälkkärit ovat omaan makuuni….;)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  R ja M
  8.2.2012 at 11:41

  En voi uskoa miten yhä blancon lounas on vielä minulta kokematta! Kesäisin terassilla istuskellut mutta, mitään ruokaa ei kyllä tullut syötyä! ;D Brunssille EHDOTTOMASTI haluan mennä sillä niin moni sitä on kehunut. Nyt taidan ottaa ystävääni Mariaa niskasta kiinni ja raahata vaikka väkisin Blancoon syömään vaikka luulenpa että pelkkä kuva tuosta sinun salaatista riittää houkuttimeksi!

  -R-

  • Reply
   Mona
   8.2.2012 at 21:19

   Hih:) Ehdottomasti kannattaa kokeilla!!:) Kannattaa muuten mennä brunssille hyvissä ajoin, siellä tuppaa olemaan aika kova ruuhka aina:)

 • Reply
  Senja
  8.2.2012 at 19:50

  ihanan näköinen salaatti:)
  mun yks kaveri tulee viikonlopuksi turkuun ja oon aattellut viedä sen tonne sunnuntaibrunssille! se on kuulema niin hyvä :) ja sai citylehdessä turun parhaan brunssin arvostelunkin;D

  • Reply
   Mona
   8.2.2012 at 21:21

   Eikös! Joo edottomasti viet! Tykkäätte aivan varmasti, ja kivahan se on näyttää ei Turkulaisille näitä parhaimpia paikkoja!!:) Ainoo miinus on ettei toi oo oikein opiskelijahintanen, mutta silti kyllä täysin hintansa väärti!:)

 • Reply
  Anonymous
  8.2.2012 at 23:39

  blanko, ei blanco. tuli äkillinen ja ylitsepääsemätön tarve korjata :3

  • Reply
   Mona
   9.2.2012 at 07:37

   Hih, Kiitos korjauksesta!:) Korjattu kaikkiin neljään kohtaan:D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *