18.1.2012

Huuto.net

Heips ihanat! Ystäväni tyhjentää vaatevarastoja ja tulin pikaisesti vinkkaamaan hänen huuto.netissä olevista kohteista!:) Kannattaa käydä kurkkaamassa. Tuo Guiasin musta laukku on aivan ihana. <3 Se on ollut kerran käytössä  ja siinä ovh n. 200e.  Ystävälläni on myöskin kirpparipöytä Turun minimanissa, eli jos siellä päin liikkuu kannattaa kurkkia pöytä 68. Paljon kenkiä ja neuleita sun muita;)

Seuraavat pari päivää pitää aikamoista kiirettä koulun ja töiden kanssa, joten blogille jää valitettavasti vähemmän aikaa, mutta viikonloppuna viimeistään palailen taas paremmalla ajalla. :)
Ihanaa loppuviikkoa kaikille!!:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jossu
  18.1.2012 at 23:32

  Heippa! Tämä nyt ei _mitenkään_ liity aiheeseen, mutta selailin tässä Dubai-matkapostauksiasi ja yritin etsiä vastausta, mutta pakko kai se on suoraan kysyä: mites pukeutuminen kaupungilla Dubaissa? Olen selaillut eri nettikeskusteluja, mutta ne ovat vuodelta 2008, eli aika vanhoja jo. Päteekö edelleen sääntö että olkapäät ja polvet peitettyinä naisilla? Entä miten koit paikallisten suhtautuvan sinuun naisena (kaiken lisäksi vielä vaaleatukkaisena ;)) – antoivatko olla rauhassa? Viikon päästä olen itse jo Dubaissa ja pieni briiffaus olisi nyt paikallaan ;)

 • Reply
  Mona
  19.1.2012 at 20:53

  Heippa!:)
  Mulla oli kyllä polvet peittävät housut koko reissun. Ainoa poikkeus oli aavikkoajelu jossa jalassa oli shortsit.
  Samoin käytin olkapäät peittäviä paitoja. Itse koen että oli paljon mukavampi olla maassa maan tavalla:)
  OIkein ihanaa matkaa!!!! <3 :) Tulet varmasti tykkäämään:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *