17.1.2012

Huppari ja verskat

Päivän asukuvia ei viime päivinä ole tullut syystä, että olen kulkenut jo tovin pelkästään ulkoiluvaatteissa….:/ Taisin mainita jo aiemmin, että meidän auto meni taas rikki ja sen korjausta odotellessa joudun hyötyliikkumaan joka päivä kouluun tai töihin.  Nyt muistan taas miksi en niin välitä hyötyliikunnasta… EN VOI KÄYTTÄÄ KORKKAREITA:D Auton parhaita puolia on ehdottomasti vapaampi pukeutumismahdollisuus:) Itse kannan myös usein paljon tavaraa mukana jolloin sekin hankalaittaa kävelemistä paikasta toiseen..  
Pyörä olisi ihan hyvä vaihtoehto, mutta minä en kyllä uskalla lähteä pyöräilemään tuonne jäälle.. Olisin alta aikayksikön kyljelläni jossain ojassa..;) Bussihan olisi tietty enemmän kuin kätevä……mutta…noooot… Kyllä sitä onkin hankala:D Ei auta kuin viedä auto korjaukseen.. Olen riippuvainen autosta. Tai sitten pitää vaan opetella kävelemään korkkareilla lumihangessa..;)
Terveisin. Laiska Mona
huppari Gant, housut Peak

You Might Also Like

37 Comments

 • Reply
  E
  17.1.2012 at 18:31

  Voi, niin annan sympatiat sinne ;) Meillä on vain yksi auto ja se lähes aina avokin käytössä. Kun kuitenkin minulla oli kuukauden ajan äskettäin se “voittoauto” käytössä ja totuin sillä kruisailuun, niin ollut aivan kamalaa palata takaisin julkisen liikenteen armoille ;( nyyh! Vakavasti harkitsen meille “kakkosauton” hankintaa omaan käyttöön!! ;D

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 07:33

   Hih:) Sitä niin tottuu auton helppouteen:)

 • Reply
  Lauran
  17.1.2012 at 18:45

  Täällä painitaan ihan saman ongelman kanssa! Meillä kyllä auto toimii, mutta en kehtaa koulumatkaa sillä mennä. Mutta kouluun on vaan niin paljon helpompi lähteä kävelemään kollareissa ja lenkkareilla kuin tiukoissa housuissa ja korkkareilla. Lisäksi koulussa saatetaan kesken päivän jollain tauolla mennä pelailemaan jotain liikkasaliin, jolloin ainankin ne farkut on epäkätevät. Tai jos joudutaan riisumaan kesken päivän, tai tehdään jotain liikuntatestejä ihan yllättäen. Ei tuo opiskelu alakaan siis oikein kannusta pukeutumaan mitenkään paremmin. :D

  Mutta sitten on onneksi vapaa-aikaa, jolloin voi laittaa korkkarit jalkaan. Viikonloppuina varsinkin on kivaa pukeutua vähän paremmin, kun viikoilla sitä ei joka päivä tee. :)

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 07:36

   Juuri näin! On niin paljon helpompaa kävellä mukavissa vaatteissa:) Meill ei tosin kuin istua nökötetä luennoilla, mutta kumminkin:)
   Mä kyllä kehtaan mennä autolla!;D On se vaan niiiin paljon nopeampaa:) Mutta katsotaan nyt josko tää käveleminen tulis tavaksi vielä auton korjauksen jälkeenkin;)

 • Reply
  Petra
  17.1.2012 at 19:04

  Ihanat meikit, mitä sulla on kasvoilla? :)

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 07:38

   Kiitos paljon!:) Mulla on lily lolon mineraalipohja ja kanebon ripsaria. Huulissa on ihan vaan huulikiiltoa. Tais olla Victorias secretin:) Jos saan jossakin vaiheessa kameraa lainaan jossa video niin voisin koittaa tehdä meikkipostausta:)
   Mulla on maailman helpoimmat meikkirutiinit:)

 • Reply
  Niina
  17.1.2012 at 19:24

  Korollisilla kengillä pystyy toki kävelemään lumihangessa, olen todennut tämän jopa hyvin oivalliseksi aseeksi liukastumista vastaan: mitä terävämpi korko, sitä paremmin se pureutuu lumihankeen ja jäähän. :D Minulle on jopa todennäköisempää lentää pyrtölleni matalissa kengissä kuin korkkareissa, nimimerkillä kokemusta on myös tästä. ;)

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 07:39

   Hahha:) Olet ihana! <3 Mun pitää siis alkaa harjoittelemaan;) Ja juu, kyllä meitsikin tuolla koko ajan on melkein pyrstöllään kun on liukas;) Sättääjä mikä sättääjä:D

 • Reply
  Sonja
  17.1.2012 at 20:06

  Toivottavasti saatte auton kuntoon! Oot niin kaunis näissäkin kuvissa, tosi ihana nuttura :)

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 07:40

   Heips muru<3 No niinpä, hiukan harmitti kun se taas hajos..:/
   Kiitos ihana, oot niin kultanen <3

 • Reply
  Jossu
  17.1.2012 at 20:32

  Voi miten meikkisi näyttääkään täydelliseltä! :)

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 07:41

   Voi kiitos paljon!:) Oon käyttäny nyt hetken lily lolon mineraalimeikkejä:)

 • Reply
  Ninni
  17.1.2012 at 21:08

  Ihania kuvia! Näytät aina tyylikkäältä, tässäkin rennossa asussa :) Ihana<3

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 07:41

   Voi kiitos paljon <3 Sinä se ihana olet!:)

 • Reply
  Nanna
  17.1.2012 at 21:17

  Ei se pyöräily kuule niin pahasta ole :) Mä pyöräilin koko viime talven, tosin silloin kun mittari näytti -27 astetta niin meinasi hymy hyytyä. Ja jos sattuu kaatumaan, niin lumi on yleensä pehmeää ja sulla on kunnon toppavaatteet päällä niin nekin pehmentää :) Kantsii edes kokeilla jos kävely tökkii! :)

  Nim. meillä on tällä hetkellä molemmat autot huollossa :(

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 08:21

   Oikeassa oot!! Pitäis vaan saada muutettua oma asenne;)
   Autot tulee kyllä kalliiksikin kun koko ajan saa olla korjaamassa:/

 • Reply
  Senja
  17.1.2012 at 21:20

  toi nuttura sopii sulle ihan täydellisesti! tulee kasvot ihanasti esiin :) mäkään en yhtään tykkää tästä jatkuvasta ravaamisesta, koulumatkaankin menee puoli tuntia suunta…ootan niin että pyöräilykelit tulee takaisin:)))

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 08:22

   Voi kiitos murunen <3
   Mulla menee ja toi puol tuntia..:/ Pyörällä pääsis niin paljon nopeemmin. Meillä on vaan yks pyörä ja se on Eetun käytössä aina… Pitänee kesäks viimeistään ostaa oma..:)

 • Reply
  Mussu
  17.1.2012 at 21:50

  Voi kaunokainen, upeita kuvia! Jotkut ne näyttää upealta verkkareissakin :)

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 08:22

   Mussu,
   Hei ihana <3 Kiitos paljon <3 :)

 • Reply
  Petra
  18.1.2012 at 09:04

  Mistä Lily Lolon meikkejä kannattaa sust ostaa ja mitä tiettyjä käytät? :) Tekis mieli kokeilla itsekin!

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 17:40

   Tilasin ne felluniquelta:) oon vasta ekat purkit tilannu joten en osaa sanoa kunnolla et mitkä niistä on erityisen hyviä… Voin koittaa tehdä pientä postausta jossakin vaiheessa niistä, kun oon ehtiny hiukan kauemmin käyttää..:)

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 17:41

   nii siis feelunique….:D

 • Reply
  Anonymous
  18.1.2012 at 09:50

  Siis onko sulla kävelymatka töihin ja koululle, mutta käytät silti autoa?? En olisi susta olettanut kun puhut niin paljon terveellisen elämän puolesta!! Oon aina tykännyt sun blogista, mut jos itsellä olis niin lyhyt työ matka et menis kävellen, ni ehdottomasti kävelisin.

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 17:43

   Joo mulla on kävelymatka kouluun puol tuntia ja töihin ja vähän enemmän. Auton helppous ja vaivattomuus on vaan jäänyt tavaksi.

  • Reply
   Anonymous
   20.1.2012 at 22:31

   Mun täytyy sanoa, että sama tuli ensimmäisenä mieleen :/ Kuulostaa ristiriitaiselta, että kosmetiikassa, ihonhoitotuotteissa ja muissa panostat mahdollisimman luonnonmukaiseen, ruuassa suosit luomua, puhut terveellisistä elämäntavoista jne. ja silti auto on niin kovassa käytössä, että hetki ilman sitä tekee tiukkaa…

 • Reply
  Anonymous
  18.1.2012 at 10:11

  Eksyin sattumalta selailemaan blogiasi ja tykästyin hetimiten. Tästä lähtien taitaakin kulua illat blogiasi lueskellessa ! :)

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 17:44

   Voi kiitos paljon <3 Todella kiva kuulla:)

 • Reply
  Anonymous
  18.1.2012 at 12:20

  Moikka, sulla on tosi kaunis meikki noissa kuvissa ja toi nuttura, wohow! Mä suosin kävelyä lähes aina, en ole ikinä vielä mennyt töihin autolla (työkokemusta yli 15 vuoden ajan :)). Jos kävelymatka menee yli tunnin mittaiseksi niin sitten menen bussilla. Mä olen viherpiipertäjä ja ilmastonmuutos näyttää jo tulosta niin omalta osaltani haluan jättää yksityisautoilun pois elämästäni ;)Hyvin sitä pärjää, kauppa on kilsan päässä ja harrastuksiin en edes kahtaisi autolla mennä. Salille hikoilemaan :) Hyvää keskiviikkoa!

  Kukka :)

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 17:49

   Kiitos paljon Kukka!:) Sulla on kyllä upeat ja tavoittelemisen arvoiset periaatteet <3 Todella kunnioitettavaa toimintaa!
   Harmi vaan, että kaikilla ei ole yhtä hyvää itsekuria toteuttaa tuota.:(

 • Reply
  Ansku
  18.1.2012 at 13:23

  Korkkareilla pysyisi ainakin pystyssä kun iskisi koron jäähän :D Aijjai, ajatuskin sattuu… Kenkä parka.

  • Reply
   Mona
   18.1.2012 at 17:51

   Hih, niinpä:) Tai sitten jos sipsuttaa varovasti päkijöillä;)

 • Reply
  Selena
  18.1.2012 at 19:04

  Nyt kun kouluun on matkaa vaan 2,5km ei tule autolla kuljettua, niin joka päivä käppäilen tuulihousuissa kouluun. Korkkareista en edes haaveile ennen pyöräily kelejä ja farkutkin eksyy jalkaan vaan ääriharvoin, hameesta puhumattakaan. Eli kuvaile siinä sitten mitään asuja. :D Ainut positiivinen asia on että pakollinen lenkki tulee tehtyä joka päivä. :)

 • Reply
  Merenhelmi
  18.1.2012 at 22:44

  Kivoja kuvia, olet niin kaunis :)<3 Itse pyöräilen kouluun, mutta kyllä välillä ottaa päähän kun lähtee aamulla kouluun ja teitä ei olekaan aurattu! Siinä sitten pitää taluttaa pyörää 2-3 kilometriä ja suorastaan kahlata lumessa :D Kun tiet on aurattu niin silloin on helppo mennä pyörällä:)

 • Reply
  antsu
  18.1.2012 at 22:51

  Niin rentoa, mutta kaunista! Ihana varsinkin tuo alimmainen kuva :)

 • Reply
  Katriina
  19.1.2012 at 17:54

  Oletpa fresh!:))

 • Reply
  Anonymous
  20.1.2012 at 13:09

  Hei!

  Miksi sinulla on tollaiset “rajat” tuossa meikissä, kuin olisit ottanut aurinkoa laskettelulasit päässä? Olen ilmeisesti ainut ainakin kommenteista päätellen joka kiinnitti tuohon asiaan huomiota…

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *