9.1.2012

Aavikolla

Katselin taas marraskuun Dubai matkan kuvia ja lisäsin tänne muutamia aavikkosafari reissustamme, joita en vielä ole julkaissutkaan. Mulla oli tuolla mukana ainoastaan pokkari ja siitä loppui akku joten kuvat jäivät hyvin vähäisiksi. Harmitus oli suuri, mutta onneksi sain edes muutaman kuvan otettua:) Ilta aavikolla oli ihan täydellinen ja ikimuistoinen. Aluksi ajettiin vuoristorataa Jeeppien kanssa, jonka jälkeen nautittiin illallista keitaalla jossa oli myös kamelilla ratsastusta sekä tanssiesityksiä.

Voisin heti lähteä Dubaihin uudestaan. Paikka oli kaikin puolin ihana. Kuvia katsellessa tulee hirmuinen ikävä maailmalle. No onneksi Rooman matka on jo ihan ovella lievittämässä matkakuumetta;)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Merenhelmi
  9.1.2012 at 09:55

  Ihana pari olette! :)<3

 • Reply
  Reetta
  9.1.2012 at 10:22

  Voi että tuo aavikkosafari olisi niin ihana kokea joskus! En tiedä vaan että olisinko niin jänishousu että pelottaisi lähteä vieraan kyytiin aavikolle, tosin nuohan tekee sitä työkseen.. :)

 • Reply
  Anonymous
  9.1.2012 at 12:13

  Moni sanoo että Dubaissa tuollaisella jeeppisafarilla saattaa tulla tosi oaha olo, koska ajavat aika rajusti – siis vaikkei olisi taipumusta matkapahoinvointiin.
  Mitä mieltä olet?
  Tekisi mieli aavikolle tulevalla matkalla, mutta tuo höykytys mietityttää…

 • Reply
  Hanilo
  9.1.2012 at 13:25

  Vitsit, mulla on niin matkakuume kun joka blogissa on matkakuvia ja facebook täynnä matkapäivityksiä! Dubaissa olis kiva päästä käymään, mutta mun poikakaveri ei halua sellaiseen “turistirysään”. Onko ehdotuksia miten sen pään sais käännettyä? :D

 • Reply
  Kinga
  9.1.2012 at 15:35

  Hi!
  I live in Dubai – born in Poland, but I've never been on a desert safari :-) Your smile shows that you liked (sorry, I can only see the photos, I do not understand what you're saying). I really like your blog, I can see that you enjoy life.
  Regards!

 • Reply
  Anissa
  9.1.2012 at 15:42

  Ihania kuvia! Alin on tosi söpö! :) Ja ihanat shortsit! <3

 • Reply
  Senja
  9.1.2012 at 16:44

  oi ihania kuvia :) juuri kaverin kanssa katotaan jotainn matkaa pääsiäislomalle! pakko päästä täältä hetkeksi pois..:p dubai voisi olla kiva!!

 • Reply
  Anonymous
  9.1.2012 at 18:16

  Ihania kuvia eteenkin kun olen itselähdössä Dubaihin helmikuussa : ) Mitä kautta varasitte tuon safarireissun?

  En tiedä onko tätä kysytty jo aiemmissa blogikirjoituksissa, mutta minkälainen pukeutumiskoodi Dubaissa on? Jostain olen lukenut että olkapäät ja polvet pitää olla peitettynä…?!? Voisitko antaa jotain vinkkejä pukeutumiseen? Joutuuko tässä shoppailemaan jo ennen reissua. Kiitos!

  -Eva-

 • Reply
  Mona
  9.1.2012 at 18:18

  Merenhelmi,
  Hih, kiitos murunen <3 :)

  Reetta,
  Oli kyllä ihan mieletön kokemus, mutta kyllä kuule muakin pelotti:DD

  Anonyymi,
  Todellakin voi tulla paha olo:DDD Aluksi ihmettelin miksi auton penkit oli vuorattu muovilla, mutta kun päästiin pelipaikalle en enää ihmetellyt:DD Hyvin voi verrata johonkin vuoristorataan;)
  Mutta joku muovipussi vaan mukaan;) Me istuttiin ihan takaosassa ja siellä kyllä pelotti ja paljon, mutta edessä istuvalla ei varmaan ollut ihan niin jänniä paikkoja.. Jos vaikka pyytäisi päästä eteen istumaan…:)

  Hanilo,
  Hih:) Voi että Dubai oli kyllä niin ihana, että toivottavasti saisit hänen päänsä kääntymään! Ja vaikka siellä paljon olikin turisteja ei siitä mielestäni saanut turistirysä kuvaa juurikaan. Siellä on niin paljon kaikkea nähtävää ja koettavaa että ne vievät ihan mukanaan:)

  Kinga,
  Hi!!:) Thanks a lot, you are so kind <3 And lucky you!! I would like to live in Dubai some day;) We were there one week in november. It was so lovely place <3

  Anissa,
  Hih, kiitos ihana:) <3 Shortsit ostin kesällä Kreetan reissulta:)

  Senja,
  Kiitos murunen<3 OI ehdottomasti pitäkää Dubai vaihtoehtona, se on niiiiin ihana paikka:)

 • Reply
  Mona
  9.1.2012 at 18:23

  Eva,
  Kiitos paljon:) Me varattiin tuo ihan hotellilta. Hotellilta hoisivat kaiken kuntoon, menimme vaan tiettyyn aikaan odottamaan kuskia:)
  Pukeutuminen on tainnut mennä aika vapaaseen suuntaa, mutta itse olin koko loman pitkähihaisella sekä pitkillä housuilla. Tämä safari reissu oli ainoa jolla jalassa oli shortsit. Hotellin altaalla ja rannalla tietysti voi olla ihan biksuissa, mutta kaupungilla mulla oli aina peittävät vaatteet. Marraskuussa Dubaissa oli ihan todella kuuma joten vähänhän tuo hankaluutta tuotti, mutta pellavahousut ja ohuet paidat olivat ihan kätevät. Ja sinuna säästäisin shoppailut paikan päälle;)
  Voithan ottaa vaikka yhden huivin vaan mukaan jolla peittää hartiat ja muuten käyttää vaan toppeja:)
  OIkein ihanaa matkaa!!! Voi kun itsekkin pääsisin pian Dubaihin uudestaan:)

 • Reply
  Anonymous
  9.1.2012 at 21:51

  Kiitos paljon vastauksesta. Nyt matkakuume kasvoi entisestään : )

  Täytyy kyllä ehdottomasti säästää shoppailu paikan päälle, eiköhän sitä aina kuitenkin jotain sopivaa löydy kaapista että sinne asti pärjää. Voi sit shoppailla kun on “pakko”…

  Mukavaa tulevaa Rooman matkaa!

  Eva

 • Reply
  Anonymous
  9.1.2012 at 22:18

  Sinulla on kauni blogi ja olet itsekkin todella kaunis.:) Olen lukenut blogiasi jonkin aikaa, mutta kommentoinut en ole koskaan.

  Olen lähdössä Dubaihin tammikuun lopulla (toista kertaa) ja siksi oli kiva nähdä tämä kirjoitus. Olemme nimittäin miettineet tuota jeeppisafaria, että uskaltaako sitä mennä, vai kuinka pahoinvoivaksi sitä tulee. Viimeksi emme ehtineet ja nyt on tosiaan harkittu. Upealta näyttää, mutta pelkään tosiaan, että en kestä kyytiä. Katsotaan nyt sitten mihin päädymme.:)

 • Reply
  tyd0708
  10.1.2012 at 10:18

  Kaunis pari, kaunis paikka ! Dubai on suunnitelmissa. Mietin vaan mihin vuodenaikaan sinne kannattaa lähteä.. Mutta lomien mukaan varmaan pakko :( suomen neljä vuoden aikaa on ihan peestä. Tai ainakin tää yksi !! :D

 • Reply
  Mipsukka
  10.1.2012 at 12:47

  Ihania ja kauniita kuvia! Tykkään siitä kun aina hymyilet niin paljon kuvissa. :) Itsekin tein dubaissa vastaavan aavikkoretken, mutta siitä on jo varmaan 15 vuotta, mutta silti muistan sen hyvin edelleen. :)

 • Reply
  jonnad
  10.1.2012 at 19:50

  Näyttää tosi kivalta!!

 • Reply
  Vilma
  17.1.2012 at 18:44

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *