9.1.2012

Imuria metsästämässä!

Meidän yhdeksän vuotta palvellut Volta päätti päivänsä ja nyt pitää pikaisesti hankkia uusi imuri kotiin. Olen tarkastellut kaikki mahdolliset nettikaupat ja keräsin tähän varteenotettavia vaihtoehtoja HobbyHallin sivuilta. Paljon löytyi muitakin malleja, mutta yli kolmensadan euron hinta ei houkuttele yhtään..:/ Haluan kuitenkin, että imuri on hyvä ja että voin hyvin mielin imuroida miettimättä että päästääkö imuri likaista ilmaa ulos. Toiveissani olisi myös että imuri olisi pölypussiton. Kävin pikaisesti Anttilassa katsastamassa valikoiman ja siellä olisi ollut Voltan pölypussiton imuri n. 150e. 
Onko teillä antaa vinkkejä hyväksi havaituista imureista jotka olisivat kuitenkin kohtuullisen hintaisia?

You Might Also Like

27 Comments

 • Reply
  Anonymous
  9.1.2012 at 18:23

  Suosittelen ehdottomasti panostamaan Dysoniin! Se on huippuhyvä, ei tarvitse pölypusseja eikä vaihtaa “asentoa” erikseen, kun imuroi lattiaa tai mattoa. Se on tehokas, eikä menetä tehoaan koskaan. Dyson tekee siivouksesta mielekkäämpää, itse en ikinä vaihtaisi enää muuhun :)

  -Hannah-

 • Reply
  Mona
  9.1.2012 at 18:26

  Hannah,
  Kiitos Hannah paljon!! Äitini sanoi ihan samaa, mutta en uskonut häntä;) Ajattelin että on vaan turhanpäiväistä hypetystä merkistä, mutta nyt sait kyllä pääni kääntymään asteen verran Dysonin puolelle:) Ne vaan on niin himpskutin kalliita että on aika iso sijoitus..:/

 • Reply
  Minna
  9.1.2012 at 18:50

  Usko äitiä, Dyson on maailman ihanin imuri!! Kertaostoksena kallis, mutta meilläkin nyt jo kolmatta vuotta ja toimii moitteettomasti, pölypussittomuus on älyttömän helppoa ja imuri ei menetä tehojansa!

  Ei tuota koirankarvat ongelmia eikä elukan kanssa muutkaan metkut.

  Yksi ongelma vain, imuri on iso! Meilläkin kesti hetken keksiä minne se sijoitetaa kun perus siivouskaappi vanhassa talossa oli aivan liian kapea.

  Minä en myöskään vaihtaisi enää muuhun :)

 • Reply
  Anonymous
  9.1.2012 at 19:02

  Osta Miele. Edullisin on 149e. t.kodinkonekauppias

 • Reply
  Maria
  9.1.2012 at 19:24

  Harmi kun en muista minkä merkkinen mun imuri oli. Se oli pölypussiton ja ihan hirveä! Koko aika sai olla pesemässä ja tyhjentämässä säiliötä. En osta enää ikinä pölypussitonta. :) Meillä on panther merkkinen imuri mitä siivoustyöntekijätkin käyttää. Ihan hirmu kallis ja tilaa vievä, mutta en vaihtais pois.

 • Reply
  Jossu
  9.1.2012 at 19:30

  Itse suosittelisin kokemuksen perusteella Electroluxia! Vanhempien kodista löytyy sellainen sininen (malli muistuttaa tuota vihreää mikä on kollaasissasi) ja ihan oikeasti – sillä on KIVA imuroida! Pitkä johto, hiljainen ja helposti kääntyilevä suutin ainakin mielyttävät minua :) Omasta kopperostamme löytyy taas se täydellinen vastakohta: halvin mahdollinen mikä Prismasta löytyi kotoa muuttaessani, eli OBH Nordican Rocky. Kivasti sekin pahimmat pölyt hävittää, mutta mikään nautinto tuollainen 50e maksava imuri ei ole :D

 • Reply
  Sarpukka
  9.1.2012 at 19:33

  Toinen ex-kodinkonekauppias liputtaisi kanssa Mielen perään. Itse en ostaisi pölypussitonta imuria, en oikein ole ymmärtänyt niiden funktiota. Nyt käytössäni on Electroluxin joku melko perusmalli ja kyllä silläkin on pölyt saaneet kyytiä.

 • Reply
  Anonymous
  9.1.2012 at 20:27

  Hyi, mun mielestä Dyson on ihan hirveä ja epäkäytännöllinen imuri. Itse teen siis kotisiivouksia opiskelun ohella ja joskus joutunut tuota hirvitystä käyttämään, ei mielestäni ole yhtään mukava tai ergonominen käytössä. Kaatuilee, liikkuu huonosti ja suulake on huono. En myökään pidä pölypussittomista imureista, mielummin heitän sen pussin roskiin kuin ronkin ja pesen käsin sitä säiliötä!

 • Reply
  Anonymous
  9.1.2012 at 20:45

  Meillä on Dyson! On ihan huippu!!

 • Reply
  Anonymous
  9.1.2012 at 21:07

  Electroluxin tollanen UltraSilencer! ♥

 • Reply
  Marianna
  9.1.2012 at 21:17

  Meillä oli syksyllä uuden imurin hankinta edessä kun vanha sanoi itsensä irti. Me mietittiin kauan Dysonin ja Mielen (pölypussillisen) välillä. Päädyttiin kuitenkin Dysonin animal Prohon ja päivääkään ei ole kaduttanut!
  Siinä on monenlaisia suulakkeita mukana, joiden avulla saa todellakin kaikki matot puhtaaksi. Ja se tyhjennys on yllättävän vaivatonta ja sitä ei tarvitse käytön jälkeen pestä eikä varsinkaan kaivella käsin. Dyson on kuitenkin aika äänekäs, mutta se on pieni paha.

  Minun mielestäni kannattaa ainakin harkita tuota Dysonia :) Meillä se on ainakin ollut tosi toimiva! Eikä menetä imutehoaan. Muiden mallien pölypussittomista versioista olen kuitenkin kuullut pelkkää huonoa.

 • Reply
  Anonymous
  9.1.2012 at 22:06

  Me hankittiin reilu vuosi sitten Dyson Dc29 all floors ja ollaan oltu tyytyväisiä. Ehdottomasti liputan Dysonien puolesta. Hinta ja siivousjälki puhuu puolestaan. Tosin imuri ei ole hiljaisimmasta päästä, mutta huomattavasti hiljaisempi kuin aikaisempi imurimme.

 • Reply
  Selena
  9.1.2012 at 22:17

  Kokemuksesta sanon että Dyson. Vaikka olikin kova ääninen niin tehoa oli huimasti. Nythän se on äidilläsi käytössä ja veikkaan ettei ole pahaa sanaa sanottavana. :)

 • Reply
  Maarit
  9.1.2012 at 22:41

  Mulla on Electroluxin pölypussiton, siihen olen ollut oikein tyytyväinen :)

 • Reply
  jenni
  9.1.2012 at 22:59

  Meillä kans on Dyson ja ollaan todettu se hyväksi. Tehokas on :) .

 • Reply
  enmi
  9.1.2012 at 23:08

  Mä liputan kanssa Dysonin puolesta, paitsi hinta on suolainen. Meillä on tällä hetkellä vastaava pölypussiton Verkkokauppa.comista ostettu Green Cyclone, maksoi vissiin jotain 80 euron paikkeilla ja on ollut tosi hyvä.

 • Reply
  Anonymous
  9.1.2012 at 23:23

  Hei! Mekin hankimme juuri uuden imurin ja olin itsekin ensin pölypussittoman version kannalla, mutta tutustuttuani enemmän aiheeseen, en enää edes harkinnut pölypussitonta. Päädyimme lopulta Electrolux UltraOneen, ja on kyllä mahtava imuri! :) Tässä muutaman vuoden takainen kuluttaja sivuilta löytyvä testi, jossa kyllä hämmästyttää pölypussittomien imureiden imutehot: http://www.kuluttaja.fi/tuote/valinta.aspx?ID=d439e156-ca0b-4102-bcdc-9411b379df8a&referer=%2ffi-fi

 • Reply
  Anonymous
  10.1.2012 at 08:04

  Miele toimii ja kestää. Oma maksoi alle 150e kuusi vuotta sitten ja pelittänyt erittäin hyvin.

  Pölypussittomista ei ole kokemusta, mutta säiliön peseminen ei ajatuksena houkuttele.

  T: Ei-kodinkonekauppias

 • Reply
  Jaana
  10.1.2012 at 10:00

  Minä tulen kans hehkuttamaan Dysonia! On ollut meillä nyt käytössä 3 vuotta ja on aivan HUIPPU. Onhan se vähän kalliimpi, mutta mielestäni jokaisen euron arvoinen. Omalla imurikokemuksellani olen täysin varma siitä, ettei Dysonia tarvitse niin pian vaihtaa uuteen, kuin muita merkkejä, joissa se imuteho tosiaan lähtee laskemaan. En muista meidän Dysonin mallin nimeä, mutta se on niin kauniskin violetti-hopeisessa värissään ;-)

 • Reply
  Tiia
  10.1.2012 at 12:09

  Blogistani löytyy sinulle pieni haaste :)

 • Reply
  Mipsukka
  10.1.2012 at 12:44

  Sanoisin, että harkitse myös Mieleä. Saattavat olla vähän hinnakkaampia, mutta toisaalta saatat olla sen kanssa jumissa vielä 20 vuoden päästäkin kun se ei vain suostu hajoamaan.. ;) Itselläni oli opiskeluasunnossani vanhemmiltani peritty Mielen pölynimuri, jolla ikää saman verran kuin minulla. :D Tosi hyvin vieläkin imi ja käytössä on edelleen. Vanhemmiltani löytyy myös vieläkin Mielen pesukone ja kuivausrumpu, joilla myös ikää 25 vuotta. :D

  Jos nyt ostaisin uutta pölynimuria, katsoisin luultavasti sellaisia malleja, joissa myös takapyörät kääntyvät ja imuri on siten ketterämpi. :)

 • Reply
  R ja M
  10.1.2012 at 21:01

  Moikka!

  Semmonen asia on pakko tulla kertomaan että näin sut tänään cafe brahessa! Oot nätti kuvissa, mut luonnossa vielä kauniimpi :) Oli kyl hassua nähdä turun blogi”julkkis” :D Hyvää vuotta 2012 ja kiitos blogista!

  -M-

 • Reply
  Mona
  10.1.2012 at 22:23

  Minna,
  Hih, olis pitäny uskoa… Laitan juttua myöhemmin miten tässä imuri rojektissa kävi:DD

  Anonyymi,
  Kiitos vinkistä!! :)

  Maria,
  Kiitos sinullekkin mietteistä!:)
  Laitan vielä myöhemmin postausta miten tässä imurin hankinnassa kävikään:D

  Jossu,
  Hih:) Mä myös toivon imurilta sitä että siivoaminen olisi sillä helppoa ja ennen kaikkea nopeaa:)

  Sarpukka,
  Mä niin luulin et pölypussiton olis super kätsä mut en oo enää niin varma:D

  Anonyymi,
  Joo niin se taitaa olla kätevämpää… Tai tiedä sitten:D Mä oon jo ihan pyörryksissä näistä imureista:D Nyt olisin hyvä imurikauppiaan uhri;)

  Anonyymi,
  Voi vitsit, monet kehuu ja monet meinaa et on ihan liian iso… Oon jo ihan pyrryksissä:DD

  Anonyymi,
  Hiljanen imuri olisi kyllä plussaa:))

  Marianna,
  Harkinnassa olis, mutta on se niin jäätävän kallis ja en oo ihan sata varma enää tykkäänkö tosta pölypussittomasta..:/

  Anonyymi,
  Kiitos sinullekkin mietteistäsi!!:) Jos ei olisi budjettia niin varmasti se olisi ykkös vaihtoehto…

  Selena,
  Joo äiti on sitä tosi paljon kehunut, mut on se kyllä kallis:/// Hei me tullaan kattoo joku päivä uutta kotia!!:) Tai no Eetuhan jo näkikin mut mä tuun ainaski;)

  Maarit,
  Electroluxilla näytti olevan ihan suht kohtuullisen hintaisia… Pitääkin niitä tutkailla vielä paremmin:)

  Jenni,
  Vitsit vaikka kuinka monella tuntuu olevan se:) Luulenpa vaan että se on vielä toistaiseksi aivan liian kallis:/ Varsinkin kun koti jota imuroida on vielä niin pienikin että varmaan vähän “huonompikin” kelpaisi… On tää hankalaa:DD

  emmi,
  hei tuolta en kattonukkaan, täytyypä kurkata!!:) Kiitos vinkistä;)

  Anonyymi,
  Kiitos sinulle paljon tästä!!:)

  Ei-kodinkonekauppias,
  No sita Mieleä moni nyt kehuu, taitaa mennä harkintalista kärkeen;)

  Jaana,
  Hih, joo mä mietin myös ku ne näyttää kivoilta..;)

  Tiia,
  OI kiva, tulen pian kurkkaamaan <3

  Mipsukka,
  Jeps, harkintalistan kärjessä;) Kiitos muru sinullekkin kun jaoit kokemuksia <3 <3

  R ja M,
  Voi apua:D Kiitos hirmuisesti ja olet ihana kun tulit vielä kertomaan<3 Ei koskaan tule mieleen että joku voisi tunnistaa kaupungilla blogin kautta:)) Kerran eräs ihana Siiri sanoi lukevansa blogia kun olin vaatekaupan kassalla ja hämmennyin niin paljon etten tainnut saada mitään sanaa suusta:D
  Ihanaa vuotta sinullekkin ja joskus törmäillään kaupungilla tuu ihmeessä moikkaamaan:)

 • Reply
  Kersti
  10.1.2012 at 23:40

  Moikka! Piti tulla pikaisesti antamaan omakin ääneni, joka menee kyllä Electroluxille. Meillä on mallina UltraOne Z8860cs ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Kiva käyttää ja tekee siistiä jälkeä eikä “haise imurille”. Pussillinen malli tosin on kyseessä, mutta tuntuu kyllä käytössä puhtaalta ja ennen kaikkea tehokkaalta (tää “puhtaus” oli mulle ihan avaintekijä). Omamme ostettiin suositusten ja testien tutkimisen jälkeen täältä: http://www.allergiakauppa.fi/tuote/electrolux-ultraone-z8860cs-pölynimuri/000713/. Edukkain hinta ja nopea toimitus Matkahuollon kautta. Tää Elextroluxi on päihittänyt myös mm. Dysonit testeissä (esim. Kuluttaja-lehdessä).

 • Reply
  Selena
  11.1.2012 at 11:31

  Juu tänne vaan :) On mullakin sit joku oikee syy laittaa viimoisetkin tavarat kaappeihin :D

 • Reply
  Mussu
  25.1.2012 at 09:26

  Moikka muru! Joko olette päättäneet imurin? Meillä on myös uuden hankinta edessä, ja tämä oli ajankohtainen postaus :) Tosin ei ihan vielä selventänyt ajatuksia mikä merkki olisi paras…Täytyy varmaan valita sitten se paremman näköinen :D

  • Reply
   Mona
   25.1.2012 at 09:34

   Päädyttiin loppujen lopuks Dysoniin;) Se oli nyt Sokoksella tarjouksessa 249€. :) Kokeiltiin eka yhtä Voltaa ja oli niiiiiin huono. Käytiin palauttamassa ja vaihdettiin sitten tohon Dysoniin;) Suosittelen!!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *