27.11.2011

Tiger of Sweden

Lisäsin *Tigerin mainoksen sivupalkkiin ja keräsin sivuston helmiä tänne postaukseen. 
Aluksi lemppari housuja. Kotiuttaisin erittäin mielelläni kaappiini yhdet laadukkaat Tigerin suorathousut.  Ajaton, klassinen ja laadukas jakkupuku uupukin vielä kaapistani. Yhdet Gantin housut omistan, mutta niiden rinnalle kaipaisin vielä toisia. Stockalla olen monesti ihastellut Tigerin yksilöitä.

Kenkiä nettikaupassa ei ollut kovin montaa paria, mutta kaikki oivat sitäkin ihanampia.:) Nuo pitkävartiset mustat saappaa vasemmalla olisi niiiin ihanat:)
Tigerilta löytyy myös ihania juhlavampia vaatteita. Ykköseksi nousu nuo nahkapökät jotka olin jo vähällä kiikuttaa ostoskoriin. Niillä on kuitenkin sen verran hintaa, että näin opiskelijana on ne jätettävä vielä toistaiseksi hankkimatta.


Tigerin takit on mielettömän ihania ja klassisia!!  Myös neuleet ja jakut ovat täydellisiä omaan mieleeni. Nämä ovat juuri sopivia klassiseen toimistopukeutumiseen. 

Ja vielä viimeisenä ihanat paidat. Näitäkin olen himoinnut Stockalla ja voi että miten laadukkailta ne tuntuu. Materiaalit ovat todella pehmeitä ja mukavia ihoa vasten.
Täydelliseen vaatekaappini kuuluisi liuta Tigerin vaatteita. Aamuisin töihin pukeutuessa ei voi tulla vaatekriisiä mikäli kaapista löytyy hyvä valikoima tyylikästä laatua;)
Unohdin tehdä vielä farkuista kollaasiin. Itselläni on joskus ollut Tigerin farkut ja olin niihin todella tyytyväinen. Tällä hetkellä kaapista löytyy Tigerin villaneule ja valkoinen paksu nahkavyö. Olin aiemmin töissä Studio25:ssa jossa myydään Tigerin vaatteita ja jo silloin tykkäsin hirmuisesti merkistä. Sitä oli myöskin kiva myydä asiakkaille, koska tiesi että tuotteet ovat tosi hyviä:)
Mitäs te tykkäätte? Oletteko tilailleet Tigerin nettikaupasta?

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Bella
  27.11.2011 at 10:02

  Huomasin eilen ilokseni samaisen netti-kaupan! Tykkään!! :)

  PS. Miten mainoksia saa lisättyä?!

 • Reply
  Maarit
  27.11.2011 at 10:22

  Ihan ekana tarttui huomio noihin alhaalta keskimmäisiin saapikkaisiin puolipitkällä varrella ja nuo takithan on aivan ihania! Empäs vielä olekkaan tutustunut heidän nettikauppaansa.. ;D

 • Reply
  campanule bleue
  27.11.2011 at 10:39

  itselläni on tigerin jakkua ja mekkoa ja olen tykännyt tosi paljon!varsinkin ventana malli jakuista sopii melkein kaiken muotoisille!=)

 • Reply
  Senja
  27.11.2011 at 10:53

  kauniita vaatteita. voisin kuvitella ihan kaiken noista sopivan sulle ja sun tyyliin. :)

  ps. aivan ihana uusi banneri !

 • Reply
  Mona
  27.11.2011 at 11:10

  Bella,
  Elikkä voit hakea haluamiisi mainostajien ohjelmiin ja kun hakemus on hyväksytty voit lisätä mainoksen sivuillesi:) Kannattaa tutustua http://www.tradedoubler.com/ sivuun. Kun rekisteröidyt sinne voit alkaa hakemaan mukaan ohjelmiin. Todella helppoa ja mielestäni on parasta että saat itse valita ne mainokset joita haluat sivuillesi. Eli sivubanneriisi ei vahingossa ilmesty sellaisia mainoksia joita et sinne haluaisi!:) Jos tulee jotain voit ehdottomasti laittaa spostia niin voin yrittää auttaa. Myös td:n porukka on äärettömän ystävällistä ja mukavaa joten kannattaa rohkeasti ottaa sinne yhteyttä:)

  Maarit,
  Joo neon myös ihanat!!!:) Mä voisin niin kaiken kotiuttaa jos kukkaronnyörit vaan antaisi periksi;)

  campanule bleue,
  OI ihanaa:) En kyllä ole kuullut vielä keneltäkään etteikö olisi ollut tyytyväinen Tigerin tuotteisiin:) Jakkupuku hameella olisi kyllä tervetullut myös minun kaappiini:)

  Senja,
  Kiitos murunen <3 Olet ihana:)

 • Reply
  Riina
  27.11.2011 at 11:51

  Pidän myös kovasti Tigerin vaatteista ja tuo musta Solin coat minulta löytyy. Harmikseni se kuitenkin tuntuu vähän liian isolta minulle ja olen sitä kaupannut eteenpäin. Mutta jos ei kaupaksi mene, niin pidän sitten itselläni. Mallista pidän kovasti. :)
  Ihanaa sunnuntaita kaunokaiselle! :)

 • Reply
  Anonymous
  27.11.2011 at 12:02

  Tuntuu että nykyään yli 80% blogisi sisällöstä on pelkkää mainosta.. Herää kysymys että miksi edes pidät koko blogia… Tarkoitukseni ei missään nimessä ole pahoittaa mieltäsi vaan antaa suoraa palautetta lukijana blogisi laadusta ja suunnasta. Mainostamisen ymmärrän ja itse asiassa jopa kannatan sitä, mutta liikaa on jo liikaa jos blogissa on enemmän mainospostauksia kuin “todellisia” postauksia.

 • Reply
  Mona
  27.11.2011 at 13:09

  Riina,
  Oi no luulisi jokun sen haluavan!!!:) Tai voisiko ajatella jos sitä hieman pienentäisi ompelijalla? Taitava ompeli varmasti osaisi tehdä pienen kaavennuksen siististi:)

  Anonyymi,
  Kiitos paljon asiallisesta kritiikistäsi! En missään nimessä loukkaannu tai usko että olisit halunnut kommentillasi loukkaavan:) Päin vastoin minusta on kiva että lukijat kertovat mitä blgissa kaipaavat tai mistä eivät niin välitä!:) Silloin kun sen osaa asiallisesti ilmaista niin kuin sinä;)
  Itse tykkään ihan hirmuisesti tehdä näitä mainospostauksia ja jakaa vinkkejä lukiojoille. Itse kun niistä tykkään muiden blogeissakin. Varsinkin nyt kun ulkona on koko ajan pimeää ei esimerkiksi päivän asu kuvista tunnu tulevan oikein mitään muuta kuin mössöä:( Varsinkaan kun en vielä omista lisäsalamaa on omat kuvat ihan mitä sattuu kun käytän ajastin laukaisinta. Välineistö pitäisi siis ehdottomasti uusia. Näitä mainospostauksia on siis kiva väserrellä kollaaseihin ja nappailla kuvia netistä. Näiden kollaasien teko ja surffailu nettikaupoissa on tietynlaista omaa aikaani muiden arjen kiireiden keskellä.:) Voisinhan hyvin tehdä näitä myös ilman mainoslinkkejä, mutta yhtäläillä sekin olisi mainostusta, vain epäsuorempaa.
  Olisiko sinulla joitain tiettyjä postaustoiveita mahdollisesti mitä voisi olla kiva lukea?:)

 • Reply
  Reetta
  27.11.2011 at 13:46

  Tigerin vaatteet ovat kyllä ihania niin ja laukut. Yhden vielä aikalailla uututtaan kiiltävän Tigerin laukun omistan ja se on ihana!! :)

 • Reply
  Anonymous
  27.11.2011 at 17:09

  Oi, arvostan sitä, miten osaat ottaa kritiikin noin loistavasti vastaan! Mutta muakin on alkanut vähän häiritsemään tää blogin mainonnan määrä. Tuntuu, että suurin osa tän päivän bloggaajista hakee blogeillaan pelkästään jotain ilmais-härpäkkeitä eri firmoilta.
  Ymmärrän, että on kiva jakaa hyviä vinkkejä lukijoille, mutta liika mainonta vie mielenkiintoa blogin lukemisesta :/

 • Reply
  KRIS
  27.11.2011 at 18:13

  Todella tyylikkäitä takkeja ja neuleita.. :)

 • Reply
  Anonymous
  27.11.2011 at 19:45

  Ihania vaatteita!
  Voisitko kertoa miten teet noita kuvakollaaseja?

  -Heidi

 • Reply
  Marjukka
  27.11.2011 at 19:58

  Voi kyllä, mä olen ostanut Tigerin nettikaupasta muistaakseni neljä vuotta! Nyt juuri tuli leopardihuivi ja toi beige villaneule (postauksessasi), jossa on takana hauska nauka. Ihan mahtava ostos oli aikanaan poolokauluksellinen villamekko, jossa on leveitä kamelinruskeita ja mustia raitoja!

 • Reply
  Riina
  27.11.2011 at 20:23

  Kävin kysymässä pientämistä, mutta ei sitä voisi ottaa kuin kainaloiden alta. Koska vyötärön alapuolella on tasku ja sitten lähtisi taskusta osa pois.. Mutta oma vika, kun tilasin normikokoa suuremman. Usein ei hihoissa normikoossa riitä pituus. Olisi pitänyt tuo palauttaa, mutta pitää nyt vain laittaa paksumpaa paitaa alle, niin näyttää sopivammalta. ;)

 • Reply
  Anonymous
  27.11.2011 at 20:45

  Kiitos asiallisesta vastauksesta. Erilaiset terveysjutut, esim terveellinen hiustenhoito, terveelliset ruokareseptit (muita kuin salaatteja) ym kiinnostaa aina ja ovat olleet erittäin kiinnostavaa luettavaa :)

  T. eka Anonyymi

 • Reply
  Mona
  27.11.2011 at 21:28

  Reetta,
  No joo laukut ovat aivan ihania!!! Sellainen iso nahkainen olisi täydellinen koululaukuksi:) Saat olla kyllä tyytyväinen;)

  Anonyymi,
  Tosi ikävä kuulla jos siitä saa sellaisen käsityksen:(
  Vaikka en missään nimessä sano etteikö olisi mukava saada tuotteita esim yhteistyön merkeissä!! Sehän olisi hölmöä, kukapa ei ilahtuisi varsinkaan tuotteista joista pitää. Se ei kuitenkaan missään nimessä ole bloggaamisen itseisarvo. Ihanat lukijat ja vuorovaikutus lukijoiden kanssa ovat bloggaamisen suola. Se miten blogatessa voi heittää kaikki arkiset kiireet ja stressin nurkkaan on täydellistä irtiottoa muista arjen velvollisuuksista. Tämä bloggaaminen on aivan mielettömän ihana harrastus vaikka ei saisi ainuttakaan ilmaista härpäkettä!:) Ne härpäkkeet ovat pelkkää positiivista plussaa ja mielestäni on hienoa, että yritykset ovat oivaltaneet blogimainonnan erityisyyden. Monet kirjoittaa joka tapauksessa tuotteista, vaatemerkeistä, kaupoista ja vaikka mistä muusta kaupallisesta. Jotenkin olisi mielestäni väärin, että pelkästään iso yritys saa siitä markkina-arvon. Kun bloggaaja voi ansaita harrastuksellaan on mielestäni kohtuullista, että yritykset osallistuu tähän voitostaan. Mitä mieltä sinä olet tästä?
  Olen viime aikoina huomannut monissa blogeissa puhuttavan juuri tästä mainonnasta ja sen paljoudesta. Voisiko se johtua juuri siitä, että yritykset ovat aloittaneet enevämmin yhteistöitä ja kun bloggaajat niistä kuitenkin (toivottavasti) avoimesti myös kertoo.. Ehkäpä ihmisten luottamus bloggaajan kirjoituksiin on muuttunut tämän myötä..? Nämä siis vain omaa pohdintaani..;)
  Mielenkiintoisia aiheita nämä ovat ja itse ainakin mielelläni otan kritiikkiä vastaan kun se on asiallista. Kiitos siis sinulle myös tästä!!:) Mikäli sinulla on keksiä postausideoita joista lukisit mielelläsi otan niitä enemmän kuin mielelläni vastaan:)

  KRIS,
  Eikös!!!:) Täydellisiä klassiseen toimistotyyliin ja mukautuu tarpeen tullen moneen muuhunkin:)

  Heidi,
  Teen kollaasit aina Picasan avulla, se on ihan paras tuohon hommaan!!:) Super helppo ja muokkaus ominaisuuksia löytyy vaikka miten paljon!!:) Kun minulla on hiukan pidempi vapaa hetki voisin koittaa tehdä siitä jonkun simppelin postauksen:)

  Marjukka,
  OIh, Tigerin vaatteet onkin ihan luotuja sun klassiselle ja naiselliselle tyylille!!:) <3

  Riina,
  Voi harmi:( No mutta tosiaan paksumpi paita alle vaan!!:)

  Anonyymi,
  Voi miten kiva että jätit vielä uudelleen kommenttia!!!:) Kiitos!!
  Ja kiitos postausvinkeistä!! Olen aina ihan äärimmäisen iloinen niitä saadessani. Noita hiustenhoito juttuja koitan ainakin saada tehtyä nyt kun menossa on jonkinlainen projekti niiden suhteen! Juuri postasin tuosta hupusta jonka ajattelin ottaa hetkeksi käyttöön ghd-n rinnalle. Reseptien kirjoittelussa oon aika huono kun mun ruuanlaitto on niin peruskauraa..:D Mies kun hoitaa tuon kokkaamisen lähes aina. Tosin voisin koittaa häntä suostutella jakamaan omia vinkkejään;)
  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!!:)

 • Reply
  Desiree
  28.11.2011 at 21:00

  Muakin on alkanut ärsyttää, sillä postauksista suurin osa on nykysin mainoksia. Itse en lukijana tykkää niistä, mutta sinä blogin pitäjänä saat itse vaikuttaa blogisi sisältöön, minkä ymmärrän täysin.

  Meillä lukijoilla on se hieno oikeus, että ei tarvitse lukea tiettyjä blogeja jos jokin ärsyttää vaan olla lukematta.

 • Reply
  Mona
  29.11.2011 at 08:12

  Desiree,
  Näinhän se on että onneksi voi lukea niitä blogeja joista tykkää:) Ja valinnan varaa kun on nykyään ihan äärettömän paljonkin!!:)
  Toki otan kritiikin mielelläni vastaan, sillä lukijat ovat iso iso osa tätä bloggaamista <3 Toki pyrin toteuttamaan siis muun muassa lukijoiden postaustoiveita mahdollisimman paljon. Voinhan pyrkiä esimerkiksi vähentämään suhteessa mainospostausten määrä. :)

 • Reply
  Anonymous
  29.11.2011 at 18:31

  Postaus kollaasin tekemisestä olis tosi hieno juttu! Latasin itselleni nyt Picasan, mutta en vaan ymmärrä miten kollaasi tehdään netistä löydetyistä kuvista, ei siis omista valokuvista. Hölmö, mikä hölmö..

  Heidi

 • Reply
  Mona
  29.11.2011 at 22:01

  Heidi,
  Joo koitan väsätä, tosin luulen että teen sen ihan turhan monimutkaisesti..:D Pikaisena vinkkinä ennen postausta: otan lähes aina print screenin kuvasta jonka haluan kollaasiin;) Ja täällä yks ihan yhtä hömelö;) Ei nää tietotekniset jutut aina niin kovin helppoja oo:DD Itse oon ainakin kironnu niiden kanssa monesti!!:D

 • Reply
  Anonymous
  30.11.2011 at 21:04

  Kiitos suuresti, tämä auttoi! Tosin oli ensin vähän vaikeuksia keksiä miten Macillä otetaan print screen:D (siinä kun ei ole sitä nappulaa).Nyt tekemään omia kollaaseja omista himotuksista ja niitähän riittää!

  Heidi

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *