27.11.2011

Hairdryer Soft Hood

Laitoin tänään ihka ensimmäistä kertaa ebaylle tilausta. Jotain näinkin mielenkiintoista eksyi ostoskoriin….;)

Hiuskuivaajahuppu nimittäin!!:D Olen kauan jo miettinyt tuon hankkimista. Idean olen saanut ajat sitten ihanalta Mrs.V:ltä. Hän kirjoitti Kiharani-videopostauksessa tästä norsunkärsä kuivaushupusta.
Missään kaupoissa ei ole tullut tuota huppua vastaan, mutta päädyin selailemaan nettisivuja ja ebaystahan sellainen tietysti löytyi. Mitä sieltä ei löytyisi?!;)
Itse kiharran hiukset lähes aina ghd-suoristusraudalla, mutta ajattelin nyt kokeilla paplareilla kiharrusta. Kuvittelisin sen olevan hieman ystävällisempi kiharrustapa hiuksille….? Korjatkaa jos olen väärässä..
Minulla on meneillään pienimuotoinen hiusoperaatio. Hiukseni ovat kärsineet todella paljon viime aikoina ja jouduinkin leikkaamaan niitä aika monta senttiä ja nyt tuntuu kuin hiuksia ei olisi lainkaan:D Koitan siis käsitellä niitä nyt hyvin hellävaroin ja hoivata useammin kookosöljyhauteilla:) Pyrin myöskin vähentämään shampoopesuja yhteen kertaan viikossa. Saas nähdä miten onnistuu. Kirjoittelen raporttia tarkemmin tuloksista..;)
Nyt odottelen mielenkiinnolla tuota huppua saapuvaksi.:)

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  Maria
  27.11.2011 at 21:54

  kuinka usein normaalisti oot pessyt hiuksia viikossa?

 • Reply
  Essi
  27.11.2011 at 22:16

  Hei haluisitko tehä postausta, miten tapahtuu Ebay:sta tilaaminen? :-)

 • Reply
  Petra Pauliina
  27.11.2011 at 22:42

  Iiks, pelottavan näköinen vekotin!! :D Toivottavasti toimii, kerrothan sitten?

  Mä haluaisin todella oppia tekemään suoristusraudalla kiharoita mutta en vaan osaa :D Ehkä pitäisi sijoittaa siihen ghd-rautaan…

 • Reply
  Anonymous
  28.11.2011 at 00:06

  Haha mikä ufohattu :D voisin kuvitella vaan, millaset naurut poikaystävä sais jos tilaisin tollasta vekotinta kotiin :D miten ihmeessä toi noin niinkun käytännössä toimii? Ois mahtavaa jos tekisit jonkinlaisen postauksen siitä kun testailet :) loppuun vielä KIITOS, blogisi on aina niin pirteä :) <3

 • Reply
  Tuulia
  28.11.2011 at 01:51

  Tuollainen voisi muuten olla tosi kätevä! Innolla odotan käyttökokemuksia! :)

 • Reply
  Anonymous
  28.11.2011 at 08:54

  Kuinka oot yhdistäny urheilun ja hiusten pesun? Meinaan vaan et kun eikös hiukset oo melkein pakko pestä aina urheilun jälkeen, ja jos urheilukertoja on esimerkiksi joka toinen ilta, hiuksille tulee aika paljon rasitetta. Itsellä tämä ongelma!

 • Reply
  Fashiomama
  28.11.2011 at 10:09

  Heippa,
  oletko tilannut aiemmin ebaystä? Maksatko kortilla vai esim PayPalin kautta? (itse harjoittelen parhaillaan PayPalin käyttöä, ja olisikin mielenkiintoista tietää muiden kokemuksista..)
  :)

 • Reply
  RagDoll
  28.11.2011 at 10:24

  Minäkin klikkailin tuon ostoskoriin joitain viikkoja sitten, yhdessä satiinirullien kanssa. Vähänkö meni hermot! =D En osaa laittaa niitä rullia! Jäi huput ja rullat käyttämättä.. ;)

 • Reply
  Mona
  28.11.2011 at 19:30

  Maria,
  Oon normaalisti pessu noin 4-5 kertaa viikossa.. Joten saas nähdä miten tähän tottuu..

  Essi,
  Toki voin koittaa tehdä jonkun simppelin postauksen siitä!!:) Oli aika helppoa, tosiaan itsekkin vasta ekaa kertaa tilasin:)

  Petra Pauliina,
  Hahha:D Niinpä!! Toi on niin hassu:) Eetu varmaan hitusen pelästyy kun tuon tuon kotiin:D
  Suoristusraudalla on kyllä tosi helppo saada kiharoita. Kantsii kurkata vaikka tutorial videoita netistä, niistä saa hyvin vinkkejä:) Ja ghd:hen kannattaa ehdottomasti panostaa!! Rakastan sitä:) En todella aio siitä kokonaan luopua;)

  Anonyymi,
  Hih:D Joo mä luulen myös että Eetu pöyristyy kun näkee mitä tuon kotiin::DD
  Teen ehdottomasti postausta sitten kun pääsen tuota tarkemmin testaamaan:)
  Ja kiitos hirmuisesti ihanista sanoistasi <3 Olet ihana:)

  Tuulia,
  Hih:) Ja tuopahan ainakin hymyn huulille jos ei muuta;)

  Anonyymi,
  Joo normaalisti pesen aina treenin jälkeen hiukset! Oon aikasemmin pessy hiukset melkein joka päivä..SItä tässä oonkin pohtinut että millä ihmeellä sitä selviää pelkästään vesi pesulla…. Mutta toivon että hiukset tottuisivat siihen pian eivätkä rasvottuisi niin nopeasti. Pesen siis nyt suht kuumalla vedellä hiukset ja lopuksi ihan kylmällä. Eilen pesin hiukset kananmunalla, kun tuli tunne että pelkkä vesi ei riitä.. Kirjoittelen vielä paremmin kunhan oon malttanut olla pidempään pesemättä shampoolla näitä kutreja..:)

  Fashiomama,
  Heippa!:) Tää oli ihan eka kerta, mutta helppoa oli!:) Maksoin PayPalilla ja sekin oli tosi helppo homma. Koitan ehtiä jossakin vaiheessa kirjoittelemaan vaikka tänne blogin tuosta tilaamisesta muutaman rivin!:)

  RagDoll,
  Hih:DD Voi ei:DD No mutta nyt treenailemaan;) Sulla kyllä on niin pitkät hiukset et voin kuvitella että ei oo ihan helppoa laittaa niihin rullia… Mä saan rullat kyllä levitettyä ihan ok, mutta en millään jaksa föönata niitä.. Siks toi huppu voiskin olla super kätsä että pystyy samalla tekemään jotain muuta:)

 • Reply
  Susanna
  28.11.2011 at 20:13

  Olen samaisesta postauksesta lähtien haaveillut hupusta mutta niitä ei tosiaan ole tullut vastaan :) Ilmeisesti jo jo vanha juttu (mutta siis toimii edelleen), sillä mummoni kuulemma käytti myös tuollaista :)

 • Reply
  Mona
  28.11.2011 at 21:12

  Susanna,
  Joo tosiaan taitaa olla vanha juttu,mut mä en ollu kuullutkaan tuollaisesta ennen Mrs.V:n postausta:)
  Toivottavasti olis kätevä:)

 • Reply
  ibe
  28.11.2011 at 21:15

  Aika hassun näköinen vekotin tuo norsunkärsä:)
  Tuosta treenamisesta ja hiustenpesusta nii ite pesen hiukset noin 2 kertaa viikossa. Jos salilta tullessa hiukset on hiestä märät nii huuhtelen vaan vedellä ja laitan hoitoaineet normaalisti mutta ei shampoota. Ei ne hiukset treenatessä nimittäi likaannu/rasvotu että shampoota tarvitsis, mahdollinen hiki lähtee vedellä! Kuivashampoota voi tietty käyttää tarvittaessa pesujen välissä:) Ite aikanaa pesin hiuksia joka päivä enkä siihe kyllä palais ikinä..

 • Reply
  Mona
  29.11.2011 at 08:08

  ibe,
  Hei mun on monesti pitäny sanoa, että oon tosi iloinen kun aina silloin tällöin kommentoit ja laitat aina nimimerkin mukaan!!:) On tosi mukavaa kun tässä oppii hiukan samalla tuntemaan:) Kiitos kun jaat aikaasi kanssani <3 <3
  Joo siis toi on niin hömelön näköinen!!:DD
  Ja iso kiitos vinkistä! Mä tota myös pohtisin että vaan virutan vedellä.. Kokonaan en viitsisi hien antaa kuivua hiuksiin:DD Mäkin treenatessa hikoilen ihan törkeenä! En koskaan oo ollu niitä “en ikinä hikoile” tyttöjä;) Mua aina ihmetytti koulun liikkatunneilla miten joillekkin ei tullut lainkaan hiki :DD
  Hei noista kuivashamposta pitääkin hiukan ottaa enemmän selvää. Mulla on sellanen klippotekin vai mikä olikaan ja musta tuntuu et se on aikamoista myrkkyä:/ Se siis kyllä ajaa asiansa todella hyvin, mutta haju on niin vahva että välillä alkaa pyörryttää… Täytyykin tehdä hiukan etsintä työtä niiden terveellisyydestä..
  Oikein ihanaa päivää sinulle!!<3

 • Reply
  Pia
  29.11.2011 at 20:39

  Samaisesta Mrs. V:n postauksesta lähtien oon etsiskelly tota huppua, mutta enpäs ole tajunnu ebayta tsekata. En vaan koskaan ole sieltä mitään ostanut…kiitos vinkistä:)

 • Reply
  Mona
  29.11.2011 at 21:59

  Pia,
  Jee mahtavaa jos tästä oli hyötyä!!:) Toivotaan vaan että lähetys tulee perillekkin;)

 • Reply
  ibe
  29.11.2011 at 23:23

  Voi kiitos itsellesi ihanasta blogista<3
  Hahah miulla on muuten tuo sama klippoteketin kuivashampoo ja on kyllä kauheen voimakkaan hajuinen! Laitan sitä hengitystä pidättäen ja sit säntään ulos kylppäristä raittiiseen ilmaan.. aika harvoin sitä kyllä käytän. Pitäisi kokeilla muita merkkejä kun nyt on aika monilta merkeiltä kuivashampoo ilmestynyt.

 • Reply
  Anonymous
  1.12.2011 at 19:46

  Mä pesen yleensä joka kolmas päivä hiukset. Ennen pesin joka päivä. Hiukset ovat paljon paremmassa kunnossa ja olen saanut paksuutta lisää. Nykyään en harjaa hiuksia märkänä vaan haron ne sormilla auki (aika haastavaa koska hiukseni takkuuntuvat pahasti aina päältä…tai siis takaraivon kohdalta päällimmäisten hiusten osalta). Olen myös käyttänyt Bio+ energen shampoota + seerumia kesästä lähtien. Käytän myös silloin tällöin kuivashampoota. Mulla on kans Klipotekia. Sitä ennen mulla oli Sokokselta ostettua mikä oli mun mielestä parempaa. Merkkiä en muista, mutta purkissa oli pääväreinä hopea ja punainen. Purkki oli varmaan puolet pienempi kuin Klipotekkin.

  -Sini-

 • Reply
  Anonymous
  1.12.2011 at 20:42

  Kuivashampoista kun oli puhetta, niin suosittelen Biozellia! :)

  http://www.biozell.fi/kuivashampoo.html

  Edullista, laadukasta eikä myöskään kovin hajustettua. :)

 • Reply
  Elisabete
  1.12.2011 at 21:10

  Minä myös odotan kotia saapuvaksi norsunkärsääni, ja aika samaa hintaa luokka oli kun sulla :) Kampaajani suositteli mulle kyseistä kun tykkään paplareita käyttää pitkään tukkaan mutta en taas malta oikein odottaa kuivaajan kanssa :D

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *