26.11.2011

Muistelot Parisiisin matkasta…

Sain muutama päivä sitten ihanalta lukijalta toiveen postata Pariisin matkastamme. Kävimme mieheni kanssa maaliskuussa viiden päivän reissulla Pariisissa ja tässä olisikin hieman kuvia matkastamme. Postaus on nyt toistoa vanhalle, kun kuvat olen julkaissut aiemmin toisen blogin puolella, mutta ajattelin että ne on kiva liittää tännekkin:)
Pariisin LV:n liike oli liian ihana:D Olisin voinut viettää siellä vaikka koko päivän..;) 
Viiden päivän matka Pariisissa oli aivan liian lyhyt ja tarkoitus onkin joskus suunnata kaupunkiin uudelleen. Kiertelimme ensimmäisenä päivänä kaupungin kävellen ja matkaa kertyikin yli 20km yhden päivän aikana. Jalat olivat hippusen kipeät illalla :D Oli kuitenkin tosi kiva kävellen nähdä kaupunkia ja kartan kanssa suunnistaminen oli melko helppo! Tosin Eetuhan tuon kartanlukemisen hoiti joten hyvähän minun on puhua…;)
Hotellin valitsimme ihan Riemukaaren vierestä josta liikkuminen oli helppoa. Hotellia voin lämpimästi suositella!:) Muun muassa *Hotels comin kautta  löytyy tarkemmin hotel Best Western Star Champs-Elysées jossa olimme.

Pariisia rakastavien kannattaa tutustua ihanan Maijan  Pariisi postauksiin . <3 Maijalla on paljon upeita kuvia ja hyviä vinkkejä paljon pintaa syvemmältä!!:)

Toivottavasti pääsisin itsekkin pian taas Pariisiin, mutta sitä ennen kohteena on ainakin Rooma helmikuussa.
Englantiin on myös kova ikävä ja sillä silmällä on jo katsottu lentoja Lontooseen;) Edelleenkin Lontoo on meidän molempien lemppari. Ei taida olla Lontoon voittanutta <3 ;) 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Senja
  26.11.2011 at 15:09

  ihana postaus :) mä oon niin pitkään halunnut pariisiin ja halu sinne kasvoi vaan entisestään! upea kaupunki!

 • Reply
  Maija
  27.11.2011 at 10:34

  Ihania kuvia muru, paljon olitte ehtinyt nähdä ja huh, mikä määrä kilometrejä. Matkustelu ja shoppailu ovatkin aika hyvää hyötyliikuntaa, pitkän päivän jälkeen saa hyvällä omalla tunnolla herkutella muutamalla macaronsilla! <3

 • Reply
  RagDoll
  27.11.2011 at 12:14

  Tuo on kyllä yksi niistä paikoista joissa on pakko käydä vähintään kerran elämässään! =)

 • Reply
  Anonymous
  27.11.2011 at 12:58

  voi kiitos, mona, kun jaksoit laittaa pariisi-postauksen uudestaan! sain todellakin eväitä omaan matkaani, joka on jo todella lähellä! :-)

 • Reply
  Mona
  27.11.2011 at 13:14

  Senja,
  Kiitos!!:) Ehdottomasti kannattaa käydä <3 Niin näkemisen arvoinen ihana ja romanttinen Pariisi <3 :)

  Maija,
  Kiitos ihana <3 Toivottavasti päästäisiin yhdessä reissuun niin saan matkaan parhaimman mahdolllsen oppaan;) Toivottavasti muutenkin nähdään pian<3

  RagDoll,
  Ehdottomasti <3 Romanttinen Pariisi:) Seuraavaksi haluan mennä Pariisiin kesällä, veikkaan että se on silloin vieläkin ihanampi:)

  Anonyymi,
  Ihana kuulla jos tästä postauksesta oli edes hippunen hyötyä!!!:) Todella mahtavaa reissua sinulle, nauti Pariisista täysin rinnoin!!:) <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *