30.10.2011

Pikaiset terkut

Heippa ihanat! Tulin pikaisesti moikkaamaan tänne blogin puolelle!:) Pari ensimmäistä päivää on takana ja jalat on jo ihan tuusannuuskana:D Täällä on ihan järjettömän lämmin ja ihmiset tosi ystävällisiä. Aika on mennyt ihan siivillä.. Vielä ei olla kyllä nähty kuin murto-osa kaupungista. Huomenna mennään vesipuistoon päästämään sisäiset lapsemme valloilleen!:D

Oikein kivaa alkavaa marraskuun alkua kaikille!:) Kuullaan <3 Kiitos muuten ihanista kommenteistanne<3 Vastailen niihin hiukan viiveellä! Viimeistään kun pääsen kotiin:)

Ps. On muuten tosi hankala pukeutua täällä kun ei tiedä mikä on sopivaa ja mikä ei.. Joillain näkyy minishortseja ja toppeja, mutta onko se kuitenkaan kovin maan tapaa kunnioittavaa? Mitä mieltä Dubaissa vierailevat ovat pukeutumisesta täällä? Onko esim ihan ok olla mekossa joka paljastaa polvet ja käsivarret?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Lauran
  30.10.2011 at 19:38

  Kiva kuulla vähän lomakuulumisia. Tekisi niin mieli päästä jonnekin lämpimään.. Pidä hauskaa, rentoudu ja nauti oikein kunnolla! :)

 • Reply
  Anonymous
  30.10.2011 at 19:46

  Oon käynyt siellä useita kertoja! Voit käyttää lyhyitä vaatteita, pidä mukana aina vaan huivia millä voi esim rinnustan peittää tarvittaessa. Moskeijoihin jne. pitää tietysti olla polven ja hartian peittävät vaatteet. Ja jos menee niihin basaareihin vanhassa kaupungissa, niin oman hyvän olon kannalta kannattaa pukeutua peittävämmin ettei intialaiset miehet syö ihan kuormasta! Mutta muuten ostareilla ja muutenki voi pukeutua sään mukaisesti hellevaatteisiin. Aika länsimaista menoo suuressa osassa kaupunkia jo! Nautihan Dubaista, se on rehellisesti maailman ihanin kaupunki!!
  Terkuin, vakkarilukija!

 • Reply
  Anonymous
  30.10.2011 at 19:56

  Ihanaa lukea kuulumisia rakkauspakkaus :) Todella ihanaa ja rentouttavaa aikaa teille :) Muistakaa muuten ottaa ihan rennostikin välillä, vaikka varmast tekee mieli nähdä niin paljon kuin mahdollista :) Raksu <3

 • Reply
  Senja
  30.10.2011 at 20:56

  ihanaa lomaa mona!! :)

 • Reply
  Anonymous
  30.10.2011 at 22:25

  Hei Mona, olisi kohteliasta pukeutua niin että polvet ja olkapäät peittyvät, kaula-aukon ei myöskään pitäisi olla antava. Mukava kuulla että olet noin ajattelevainen :-) Itse olen matkaillut paljon muslimimaissa ja tuolla setillä olen aina selvinnyt paremmin kuin hyvin. Ihanaa loppulomaa, nauttikaa! :-)

 • Reply
  Merenhelmi
  31.10.2011 at 23:40

  Voi ihanaa!! :) Kuulostaa mukavalta, varmasti ihanaa kun siellä on lämmintä, voi että! Pitäkää hauskaa! :) odotan innolla kuvia sieltä reissulta, mahtavaa lomaa!:)

 • Reply
  Anonymous
  1.11.2011 at 18:53

  itse en kyllä lähtisi minihameessa/shortseissa muualle paitsi poolille. käsivarret olivat paljaat mutta olkapäät ei. itse miettisin myös siellä ollessani että tarviiko munkaan nyt “näin” peittäviä vaatteita käyttää kun ei kaikki muutkaan käytä mutta itselläni oli parempi olo (henkisesti, fyysisesti ei kun oli niin kuuma) :D ja vaalea hiukisena sain muutenkin ihan tarpeeksi katseita. ostareilla on myös kylttejä joissa pyydetään käyttämään respectable clothing. enjoy!! :) onko hotellinne marinassa? :)

 • Reply
  Anonymous
  2.11.2011 at 18:11

  Itse asun Dubaissa, kaytan sorteija/ toppeija melkein kaikkialle, ei kylla kannata kayttaa ihan booty shorts tai liian avonaisia toppeja. Muuten ei ole kauheasti valia :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *