31.10.2011

CaféArt

Luvassa on nyt muutama postaus lempi kahviloistani Turussa!:) Rakastan ylipäänsä kovasti kahviloita ja Turussa ihania paikkoja on vaikka kuinka. Arjen kiireiden keskellä on välillä ihana istahtaa hetkeksi tunnelmalliseen paikkaan hyvän ystävän kanssa nauttimaan hyvästä teestä tai kahvista. Viime viikolla kävin ystäni kanssa CaféArtissa. Siellä tunnelma on ihana. Vanha rakennus on todella sympaattinen ja tietysti kahvi ja tee ovat siellä ehdottomasti parhaimmasta päästä!:)
CaféArti sijaitsee ihan aurajoen varrella ja loistaa siis pelkästään jo sijainnillaan. Suosittelen lämpimästi Turussa poikkeavia piipahtamaan Läntinen rantakatu 5:ssä kahvilla!:)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Valpuri
  31.10.2011 at 14:14

  Kiva ja erittäin hyödyllinen postaus! Kaikki Turku-vinkit otetaan kiitoksella vastaan! Kahvifriikki kaverini ohjasi minut taannoin Cafe Artiin, jonka barista on jo viisi kertaa voittanut Vuoden Barista -tittelin. Kahvi on sen mukaista eli aivan loistavaa!

 • Reply
  Senja
  31.10.2011 at 23:17

  kiitos vinkistä! on suloisen näköinen paikka, pitää ehdottomasti joskus käydä :) oonkin tosta usein ohi mennyt ja miettinyt, että onpas symppis kahvila :)

 • Reply
  Mona
  5.11.2011 at 14:46

  Valpuri,
  Voi miten kiva kun jätit kommenttia!!!! :) Hei ja pitää sopia pian lounastreffit!!:)

  Senja,
  Juu ehdottomasti käymisen arvoinen!!:) Parasta kahvia ever <3 :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *