22.9.2011

Outfit

Postasin tiistaina iltamenoista joihin piti kehitellä asu. Inspiraatio-kollaasin kokonaisuutta ei valittevasti ollut mahdollisuus toteuttaa..;) 
Kovin räväkkää asua en myöskään päätynyt laittamaan ja meikki pysyi huomattavasti viikonlopun meikkiä hillitympänä;)
Yhdistin hameen ja paidan vyöllä ja kokonaisuus näytti hieman mekolta. Aikaa oli tiistai päivällä niin vähän, että kauhea vaatekriisi ehti tulla ( tai no se taitaa tulla melkein aina muutenkin:D). Juuri ennen lähtöä lisäsin vielä tummat sukkikset jalkaan ja vaihdoin nude korkkarit mustiin. Lopullisesta asusta jäis siis kuvat ottamassa, mutta väliasusta ehtisin kuvat napata:)
kengät zara, hame ja toppi h&m
Ps. Oon muuten ollu ihan äärimmäisen laiska liikunnan saralla viime viikkoina. Nyt pitäisi todella saada motivaatiota ja myös lisäenergiaa lenkkipoluille. Tuntuu, että keksin koko ajan turhia tekosyitä jättää lenkin tekemättä. Yleisin tekosyy on ettei muka ole aikaa. Niinhän sitä itselleen uskottelee, mutta olen kyllä sitä mieltä että aina löytyy aikaa liikunnalle. Se on vaan omasta tahdosta kiinni. Karsiminen pitäisi tapahtua jostain muusta kuin liikunnasta. Tahtoisin saada Eetun itsekurin ja päättäväisyyden, hän kun käy joka aamu ensimmäiseksi lenkillä:) Mä en vaan sitten millään saa itseäni kylmään ulkoilmaan lämpimästä sängystä. 
Pitänee tehdä treeni-suunnitelma seuraaville parille viikolla, josko se auttaisi taas liikkeelle..
Miten te saatte itsenne motivoitua ulos näillä sateisilla keleillä???

You Might Also Like

18 Comments

  • Reply
    Lauran
    22.9.2011 at 07:15

    Tyylikäs asu, ja näyttää kieltämättä mekolle tuollalailla vyön kanssa.

    Miun paras motivaatiokeino on tällähetkellä se, että varaan jonkun ryhmäliikunnan monta päivää etukäteen, niin sitten sinne on vähän niinkuin pakko mennä kun ei kehtaa peruakkaan. ;) Oikesti täälläkin kyllä ollaan luistettu lenkkeilystä ja kuntosalista myöskin kiireiden takia. Vaikka ei kai sitä oikeasti niin kiire ole.

    Mie kyllä rehellisesti sanottuna tykkään näistä syksyisistä illoista, ja kun on pimeää ja katulamput palaa niin on ihanaa käydä lenkillä. Vaikka vähän sataisikin. Ajattelen vaan että kohta tulee taas kylmä, ja nyt pitää nauttia kun vielä tarkenee vähemmillä vaatteilla. :)

    Myös liikuntaa sisältävät blogit motivoivat liikkumaan! Niitä pitäisikin metsästää enemmän luettavaksi.

  • Reply
    Anonymous
    22.9.2011 at 07:23

    Aivan ihana asu, niinku aina : )
    Sinulla on mahtavia kenkiä mutta miten hitossa pystyt kävelemään niillä?! Itse en pysty mitenkään kävelemään yli 10 cm koroilla luontevasti. Ei vaan uskalla täräyttää sitä korkoa koko painolla maahan jos se lipeää alta : )
    Max. 9 cm (platformilla) menee jotenkin, mutta tuo 10 cm on joku maaginen raja, joka saa mut ihan puihin. Ja tietenkin ne kauneimmat kengät on juuri noita liian korkeita. Ja kun nyt tässä tätä asiaa mietin niin se raja taitaakin olla 9 cm..
    Sinulla on varmaan liikunnallisuutesi vuoksi joku taju kropan lihaksiston käytöstä, ja jos vaan osaat pukea sen sanoiksi, niin kerro jotain vinkkiä miten kroppaasi käytät korkkarikävelyssä.
    -maija-

  • Reply
    Mona
    22.9.2011 at 07:41

    Lauran,
    Joo toi etukäteen suunnittelu ja tuntien varaus kuulostaa hyvältä!!:) Ja koska just se lähteminen yleensä on vaikeinta ni helppottais juuri siihen ettei sitten haluakkaan lipsua suunnitelmista!:)
    Blogit tosiaan on ihan huippuja motivoimaan!!:) Voisinkin seuraavan inspis-blogi postauksen koostaa noista treeniblogeista.:)

    maija,
    Kiitos paljon:)) Hih, onhan se totta että ei yli 10cm koroilla kovin helppo oo kävellä, varsinkaan jos niissä ei ole platoa!! :D Noissakin kun on aika paljon platoa päkiän alla niin ne ei kävellessä tunnu kovin korkeilta.. Eli siis en kauaa jaksaisi kävellä 15cm koroilla joissa ei olis yhtään platopohjaa..;)
    Tosi korkeilla koroilla kävely on suht helppoa kun ei harpo kauhian isoilla askelilla ja muistaa ettei oo liian pökkelönä ja pidä polvia lukossa..:) Enpäs osaa oikein sen enempää sanoa..:D Kai se kävely korkkareilla tulee harjoittelun kautta, itse oon tainnu aloittaa jo parin vuoden ikäsenä kähveltämällä äidin korkkarit..;) Mutta siis kyllähän nuo 9cm korot on jo aika korkeet, joten niillä vaan tapsuttelemaan jos vaan ovat hyvät jalassa;) Itsestäni on tullut tosi mukavuuden haluinen ja en juurikaan käytä enää kenkiä mitkä on huonot jalassa. Ja jos tiedän että joudun kävelemään enemmän otan aina matalat kengät mukaan!:) Baariinkin lähti ballerinat dustbaggiin ja niillä sitten sipsuttelin kotiin;) Kaikkein painajaismaisimpia omasta mielestäni on tosi muoviset kengät jotka hankaa jalat rikki niin ettei rakkojen kanssa pysty kävelemään millään korkkareilla seuraavan viikkoon:/ SIksi mielestäni kenkiin kannattaakin panostaa ainakin hiukan :)
    Oikein kivaa loppuviikkoa sinulle!:)

  • Reply
    Senja
    22.9.2011 at 08:36

    oi, ootpa kaunis! monelle blondille ei musta väri sovi, mutta sulle se sopii ihan älyttömän hyvin! ite kun puen mustaan näytän ihan aneemiselta. :D pikkumustaa myös täällä tiedossa huomisessa kauppiksen lakitustilaisuudessa mutta taitaa jotain muuta väriä kun mustaa kuitenkin päätyä päälle…kai sekin on sallittua :D

  • Reply
    Janika
    22.9.2011 at 09:29

    Tosi kaunis asu, monesti se “yksinkertainen” aina vain miellyttää silmää eniten :)

    diamondgirl-janika.blogspot.com

  • Reply
    Niina
    22.9.2011 at 09:42

    Ihanan tyylikäs olet, kyllä kelpaa. :) <3

    Mä olen kanssa ollut laiska kuntoilija. Jotenkin toi vesisade ei motivoi mua yhtään. Tosin olen nyt kipeänäkin vielä kaiken lisäksi, joten se kelpaa aika hyväksi tekosyyksi kieltäytyä lenkkeilystä. Vähän huono omatuntohan tässä on kuitenkin. :D

  • Reply
    KRIS
    22.9.2011 at 10:02

    Saako kysyä kuinka pitkä olet? :)

  • Reply
    Anonymous
    22.9.2011 at 10:02

    Etkö ollut viime lauantaina juoksemassa Ruissalossa riikkiä tai rääkkiä??! Sitten taisin nähdä sun kaksoisolennon :) Treenivaatteetkin täsmäs…

  • Reply
    S.C.
    22.9.2011 at 14:42

    Vautsi, KAUNIS!!! Ja liikunta motivaatiota kaivattais taallakin =)

  • Reply
    Anonymous
    22.9.2011 at 15:42

    Kiitti vastauksesta! Muovikenkiä ei oo kyllä tääläkään enää vuosiin hyväksytty mutta osaa ne laatukengätkin olla hankalia : )
    Tsemppiä aamulenkeille!
    -maija-

  • Reply
    ibe
    22.9.2011 at 16:15

    Kauniilta näytät, ihana asu ja hiukset:)

    Itselläni taas löytyisi motivaatiota treenata ja ärsyttää kun yskän takia ei ainakaan viikkoon pääse salille..

    Motivaatioon voisi ainakin itselläni auttaa uusien treenivaatteiden shoppailu tai ihan vaikka kiva uusi treenipyyhe tai juomapullo.. sitten innolla niitä käyttämään:) Tai uutta treenimusiikkia soittimeen!

  • Reply
    Mona
    22.9.2011 at 16:23

    Janika,
    Kiitos ihana!!:)

    iina,
    Kiitos murunen<3
    Kipeänä olo ei oo tekosyy:P Nyt parannut rauhassa ja sit vasta rehkimaan!:)
    Haleja ihanainen<3

    KRIS,
    Tietenkin!:) Olen vähän yli 170cm pitkä:)

    Anonyymi,
    Hih, voi en ole ollut!:) Kyllä siellä on nyt loikkinut meikäläisen kaksoisolento:D
    Musta ei ikän olis puolikkaaseen saati sitten kokonaiseen!!:DD Olen liian mukavuuden haluinen..;) Vai pitäiskö ottaa ensi kesäksi uus tavoita?! :D

    S.C,
    Kiitos ihana<3 :) Joo nyt pitää todella raahata väkisin itsensä tonne sateeseen..:/
    Jotain on keksittävä… Ehkäpä uusia treeni varusteita…;)

    maija,
    voi eipä kestä ,ihanaa kun voi olla vuorovaikutuksessa:) Kiitos siis itsellesi kun jaat aikaasi kanssani<3
    Ja olet kyllä oikeessa, ei se laatu aina takaa mukavuutta.. Ja kaupassakaan ei oikein tiedä vielä sanoa onko kengät hyvät vai ei. Sen huomaa melkein vasta ekan käytön jälkeen kun jo ne jäätävät rakot on tullu:D
    Ja kiitos tsemppauksesta, tänään ei ainakaan onnistunut:D Ehkäpä tässä illemmalla vois yrittää ….;)

  • Reply
    Mona
    22.9.2011 at 16:26

    Senja,
    Voi kivaa, teillä on ne huomenna!!!:) Ja tänään onkin sit jotain ihan muuta kuin pikkumustaa….;) Hih, taidatta saada rämpiä vesisateessa sen verran on mustia pilviä:)
    Pupuista kyltereitä:) Hih, pitäkäähän hauska ilta!!! :) <3
    Ja kai sitä voi punaistakin laittaa päälle;) Ainakin erottuu joukosta:)

  • Reply
    Mona
    22.9.2011 at 16:29

    ibe,
    Kiitos paljon!!:)
    Kannatan tuota uusien treenikamppeiden ostoa!!!!! :D
    Ja uus musa vois tosiaan olla kans ihan jees. Oon tosi laiska lisäämään uusia biisejä soittimeen.. Pitääkin siinä petrata:)
    Kiitos vinkeistä!
    Koitahan parantua pian, nyt paaaaaaljon vihreetä teetä;)

  • Reply
    Marjukka
    22.9.2011 at 19:58

    Kaunis asu, minusta nudet kengät keventävät kokonaisuutta!

    En saakaan motivoitua itseäni ulos, sen sijaan heiluttelen ahkerasti kahvakuulaa. No, raitis ilma tekisi kyllä hyvää,,,

  • Reply
    Dahlia
    22.9.2011 at 22:05

    Kaunis asu, tyylikäs mutta juhlava. Pidän tästä.

    Minä en ainakaan motivoi itseäni ulos, motivoin itseni märkään paikkaan eli uimahalliin, joka on itselleni sopiva paikka urheiluun.

  • Reply
    Riina
    22.9.2011 at 22:11

    Kaunis asu.. :)
    Blogissani on sinulle tunnustusta
    http://luksustaarjessa.blogspot.com/

  • Reply
    Mona
    23.9.2011 at 21:02

    Marjukka,
    Voi kiitos paljon:)
    Hei kahvakuulan minäkin haluan vielä kotiin!!!:) Oon jo monesti kaupassa katsonut ja meinannut ostaa, mutta nyt kyllä haen sen, Kiitos siis vinkistä;)
    Sehän olisi ihan loisto lisä jumppapaloiluunkin:)

    Dahlia,
    Kiitos paljon!!:)
    No uintihan on ihan loisto tapa liikkua!!:) Itse en olekkaan ollut moneen moneen aikaan uimassa.. Varmaan johtunee siitä etten ole koskaan ollut mikään älyttömän hyvä uimari:D
    Pitäisi ryhdistäytyä ja joskus treenata muuallakin kuin lenkkipoluilla..:)

    Riina,
    Kiitos paljon ihana <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *