28.7.2011

Dagens

Muutaman viime päivän vaatetus on ollut melko beige pohjaista:) Eilen päällä oli äidin kaapista napattu Zaran paitis. Mukavan viileää matskua näillä nihkeillä keleillä. 
Moni on varmaan asukuvista huomannu että laukku on aina sama!:D Aika harvoin tulee muita laukkuja pidettyä.. Pitäis oikein petrata että muitakin tulis käytettyä, mutta kun tuo speedy on vaan niin mieleeni. Haaveissa olis kovasti saada uusi luis laukku kotiin, mutta taitaa jäädä vielä toistaiseksi haaveeksi.. Seuraava säästökassan kohde kun on uusi kamera ja sitäkin saa odotella tovin vielä.
Ja uuden lv-laukun kotiuttamisessa on myöskin toinen ongelma… Valinta!!:) Miten sitä osaakaan valita kaikista ihanista.. Kun haluaisi kaikki. Kyllä naisen elämä on välillä vaikeeta;)
kengät bronx, hame pul&bear, paita zara, laukku lv

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Anita
  28.7.2011 at 17:11

  Kiva asu! Tykkään itsekin tuollaisista ns. luonnollisista sävyistä mitä sinäkin usein käyttelet :) Mullakin olisi jonkin kestävän merkkilaukun hankinta edessä, tai no oikeastaan hirmu säästäminen siihen, mutta ongelmaksi muodostuu juurikin valinta kaikkien ihanien laukkujen välillä! Tosiaan naisena olo on välillä hankalaa:D

 • Reply
  helenn
  28.7.2011 at 17:26

  Ihana rento ja kiva kesäasu! :)
  Minäkin oon miettinyt LV:n hankintaa mutta kun en oo vieläkään saanut päätetyksi minkä haluan eniten! :D Opiskelijabudjetilla on kuitenkin mietittäväkin tarkkaan eikä useaan ole varaa.. Hankalaa!

 • Reply
  Nanna
  28.7.2011 at 18:23

  Välillä ihanan hankalaa, jos on tuollaisista asioista kyse ;) Vitsit jos mäkin voisin tolleen vaan lainailla äitin vaatekaapista vaatteista, vois olla kivaa! :P

 • Reply
  Sofiina
  28.7.2011 at 18:55

  Minulla olisi aurinkoiselle kaunottarelle tunnustus blogissani! <3

 • Reply
  RagDoll
  28.7.2011 at 19:43

  Näytät niin raikkaalta jälleen. =)
  Sinulle sopii tuollaiset luonnonläheiset värit.
  Itse ujostelen niitä, hassua, sillä käytän kuitenkin kirkkaanpunaista ja sähkönsinistä. =D

 • Reply
  Selena
  28.7.2011 at 20:38

  Miksei mun äidin vaatekaapissa ole mitään yhtä kivaa “lainattavaa” ? :) Kaunis asukokonaisuus. Vaalee sopii sulle tosi hyvin. :)

 • Reply
  Mona
  29.7.2011 at 15:23

  Anita,
  Kiitos:) Luonnon sävyt on jotenkin niin helppoja ja turvallisia:)
  Todellakin on hankalaa:D

  helenn,
  Kiitos:)
  Sitä todellakin kannattaa harkita kun sijoittaa kalliiseen laukkuun. Kun valitsee mieluisen se kestää todella pitkään:) Itse oon ollu tohon speedyyn tosi tyytyväinen. Eikä yhtään oo haitannu vaikka monelta se jo löytyykin. Silti se on aivan ihana ja aion käyttää sitä vielä mommonakin;)
  Ja toisaalta nuohan on niitä lv.n edullisimpia laukkuja… Paljon kalliimpiakin haavelaukkuja olisi listalla ties kuinka paljon:D Suunnittelu ja haaveilu onneksi on kivaa:)

  Sofiina,
  Kiitos ihan:) Sinä se aurinkoinen olet:)

  RagDoll,
  Voi kiitos ihana kovasti:)
  Sulle kyllä sopii väri ku väri!:)

  Selena,
  Hih, kannattaa ainakin käydä kurkkaamassa, voi löytyä vaikka mitä aarteita;)
  Kiitos!:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *