26.7.2011

Sinistä ja punaista

Kylläpäs nyt meikäläinen on tosissaan innostunut väreistä;) Punaiset shortsitkin jo kaapista löytyy:D Ostin nuo reissulta Bershkasta. Hintaa taisi olla huimat 13 euroa. 
kengät SthlmDG , shortsit bershka, toppi hm, laukku lv

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Merenhelmi
  26.7.2011 at 11:44

  Tykkään sun tyylistä tosi paljon. Ja muutenkin pirteä ja positiivisen oloinen blogi, tykkään :)

 • Reply
  Mipsukka
  26.7.2011 at 11:50

  Kiva asu! Mullakin olisi miltein mahdollisuus tehdä tuosta copycat.. ;)

 • Reply
  Niina
  26.7.2011 at 17:53

  Aivan superpirtsakka asu, tykkään tykkään! :)

 • Reply
  Anonymous
  26.7.2011 at 19:45

  Piti kysellä vielä sun hiuksista, tavallaan tuohon hopeashapoo postaukseenkin liittyen..Kerroit, että sulla on ollut platinablondi tukka..(minulla myös, mutta nyt haluaisin siitä eroon) Nyt kuvissa tykkään todella paljon sun luonnollisen värisestä tukasta, kasvatitko ihan sen platinan pois ja oman värin tilalle? Nytkö laitat ainoastaan sitten vaaleaa raitaa?
  Pahoittelen kun näin paljon utelen :) Kiitos hienosta blogista..Ahnehdin tuossa kesäloman aikana lukea kaikki postaukset! Hurjasti olet kehittynyt alkuajoisa, vaikka kyllä niitäkin kirjoituksia oli ilo lukea :)

 • Reply
  Elisabete
  26.7.2011 at 20:31

  Just mietin mitä puen huomenna töihin,mutta tässähän tuli ratkaisu kun tulin tänne :)

 • Reply
  Mona
  26.7.2011 at 20:34

  Merenhelmi,
  Voi kiitos kovasti sanoistasi <3 Tosi mukava kuulla jos blogistani välittyy positiivisuus!:)

  Mipsukka,
  Kiitos:) Eikun tekemään!!:)

  Niina,
  Kiitos:)) Kiva kun kesällä voi hyvin mielin käyttää värejä. Täytyy koittaa saada

  Anonyymi,
  Voi kiitos äärimmäisen ihanasta ja piristävästä kommentistasi:))
  Ja että olet vielä vanhojakin postauksia jaksanut lukea!:)
  Kasvatin tosiaan oman värin alta niin että alkuun lisäsin tummia raitoja koko päähän. Kun ne haaleni lisäsin uudelleen tummia raitoja. Pikkuhiljaa kun tyvi kasvoi lisäsin myös vaaleita raitoja. Joka kerta olen siis käynyt kampaajalla ja ensimmäiselle kerralla kokeiltiin ainakin 4 eri tummaa sävyä. Pelko kun oli että niistä olisi tullut vihreitä tai punaisia. Kun sopiva väri löytyi sitä sitten käytettiin joka kerta. Nyt ei tarvii käydä kuin aniharvoin lisäilemässä mielensä mukaan vaaleita tai tummia raitoja:) Talvella tykkään että kokonaisuus on tummempi ja nyt kesän alussa lisäsin vaan hiukan vaaleita ja loput on aurinko vaalentanut:)
  Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen päätökseen luopua platinasta ihan vaan sen takia ettei kokoaikaa tarvii olla värjäämässä tyveä. Se kun rasitti päänahkaa tosi paljon. Näin allergisena ja herkkä ihoisena nämä raidat ovat paljon turvallisempi vaihtoehto. Tosin platina väri oli kyllä ihan lemppari että onhan sitä välillä hiukan ikäväkin;)
  Oikein mukavaa kesää sinulle!:) Toivottavasti keksit nimimerkin seuraavaksi mikäli vielä jaat ihania kommentteja kanssani jotta saan sinulle “kasvot”. :) On mukava kun tietää yhdistää lukijan kommenttiin:) Näin saan teistä ihanista lukijoistakin paljon ja “tutustun” samalla hiukan ruudun toisella puolen oleviin:)

 • Reply
  Mona
  26.7.2011 at 20:36

  Elisabete,
  Hih, ihanaa jos minun asuista voit saada inspiraatiota!! <3 Saitpas taas hymyn korviin asti kivalla kommentilla <3 Haleja muru:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *