26.7.2011

Kosmetiikkatilaus

Laitoin tänään tilausta feeluniquelle, kun meikit tekevät loppuaan. Tietysti sitä sattui ostoskoriin muutakin kuin piti;) 
Noihin baremineralsin meikkeihin olen hurahtanut aivan täysin!!:) Tavalliseen meikkivoiteeseen en taida palata enää koskaan. Ne tekevät ihosta todella luonnollisen ja pehmeän. Olen myös huomannut ihoni parantuneen niiden käytön aloitettua. Aluksi epäilin kovasti, etten saa niillä tarpeeksi peittävää tulosta, mutta toisin voi todeta. Vähintäänkin yhtä peittävää jälkeä tulee kuin meikkivoiteillakin. I´m in love!:)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Cherry
  26.7.2011 at 20:33

  Itsekin tilasin tuolta juuri lisää mineraalimeikkejä. Olen käyttänyt niitä vuoden päivät siitä asti kun ekan kerran kokeilin. Peittävyys on todella hyvä, mutta ihon virheet tulevat (laajentujeet ihohuokoset) mulla valitettavasti paremmin esiin, kun on tosi epätasainen iho. Nyt olen pari päivää käyttänyt nestemäistä meikkivoidetta ja se tuntuukin yhtäkkiä paremmalta ja tasoittaa hyvin. Tykkään Bare mineralsien peiteaineesta ja warmthista kyllä tosi paljon ja niitä käytän edelleen :) En mä muutenkaan osaisi noiden käyttöä kokonaan jättää.. Kesällä vaan tuntuvat niin paljon kivemmilta, jos hikoilee tms, mutta kuivan ihon kanssa ihan siinä rajoilla, että näyttääkö hyvältä vai ei :)

 • Reply
  LauraL
  26.7.2011 at 20:55

  Eikös noin suurella summalla feeluniquelta tilattaessa tule alvit maksettavaksi? Olen käsittänyt että noin 43€:lla voi tilata ilman alveja. Vai tilasitko osissa?

 • Reply
  Marjaana
  26.7.2011 at 21:20

  Samaa meinasin kysyä kuin LauraL, feelunique kun on tosiaan siellä Jerseyn saarilla mistä tulee noita tullimaksuja maksettavaksi jos tilaa yli tuolla reilulla neljälläkympillä..

 • Reply
  Mona
  26.7.2011 at 21:28

  Cherry,
  No voi höh:/ Voi tosiaan olla et ne jonkun verran kuivattaa… Mulle tosin hyvä kun normaalisti kasvot rasvottuu aika pikaseen päivän mittaan….

  LauraL,
  Joo kyllä niihin taitaa tullimaksut tulla juuri yli tuon 40e paketeista..:) Tilasin ne vaan tolleen könttänä.. En oo lainkaan tullut ajatelleeks että vois tilata osissa kun ei koskaan oo vielä tarvinnu pakettia hakea tullista..

  Marjaana,
  Joo kyllä niihin taitaa tosiaan tulla ne. En tosin oo vielä kertaakaan joutunu hakemaan pakettia tullista, mutta tosiaan olis kannattanu osissa tilata. Enpäs oo lainkaan tullu ajatelleeks:)

 • Reply
  Anonymous
  26.7.2011 at 22:11

  Ne yleensä feeluniquen päässä pyrkii välttämään tullimaksut ja lähettävät suuremmat tilaukset muutamassa erässä:) TOivottavasti tekevät edelleen sitä, ettet joutuisi tulleja makselemaan!

 • Reply
  Marjaana
  26.7.2011 at 23:01

  Mua jäi muuten vaivaamaan tuo asia niin tarkistin feeluniquen sivuilta, joilla sanottiin että jos tuotteet jäävät tulliin ja niistä joutuu maksamaan ekstraa niin jos lähettää heille jonkun tositteen 30 päivän sisällä niin saa tullimaksut takaisin!

  “For deliveries outside of the UK, in the rare even that you are charged import duty, feelunique.com will provide a refund provided we are notified within 30 days of despatch. Should you wish to claim a refund, please email care@feelunique.com including a scanned copy of any tax invoice paid.”

 • Reply
  Selena
  27.7.2011 at 08:40

  Käytin vähän aikaa mineraalimeikkipuuteria, mutta se ei jotenkaan vaan sopinut. Naama kuivui ja alkoi kutittaa. En oo sen jälkeen kokeillutkaan mineraaleja. Olen kyllä kuullut niin paljon positiivista palautetta Baremineralsin meikeistä että tekisi kylla mieli kokeilla. Saa nähdä uskallanko. :)

 • Reply
  Mona
  28.7.2011 at 16:26

  Anonyymi,
  No toivottavasti, se oliskin tosi hyvää asiakaspalvelua!:)

  Marjaana,
  Hei kiva kun jaoit tietoasi tännekkin!:)
  Kerron miten kävi kun saan paketin!! Pitääkin tosiaan lähettää kuitti sitten sinne jos näin käy! Kiitos vinkistä, en olisi itse huomannut tuollaista!:)

  Selena,
  Kannattaa ainakin kokeilla!! Niitä saa ostettu sellasia aloitus pakkauksia missä ne purkitkin on hiukan pienempiä ja siinä tulee ne sudit ja mukana. Laitahan sellanen tilaukseen!!:)

 • Reply
  RagDoll
  28.7.2011 at 19:50

  Pitäisi varmaan ostaa astetta tummempi näin kesällä, kun light tuntuu jäävän aavistuksen vaaleaksi iholla, vaikka kalpea aina olenkin. =D Talvisin menee heittämällä fairly light.
  Tuota sarjaa en kyllä enää vaihda mihinkään muuhun. Nyt parisen vuotta takana ja voittaa mennen ja tullen kymmenet kokeilemani tuotteet. =)

 • Reply
  Anonymous
  29.7.2011 at 11:27

  Olipas loistavaa, että löysin blogisi kautta kyseisen nettikaupan :) Olen käyttänyt Kerastasen hiustuotteita ja juuri loppui se tehohoito. Suomessa se maksaa yli 40 euroa, tuolla se maksoi n 25 euroa. Mahtavaa! Tilasin tehohoidon ja Kerastasen hoitoaineen. Maksoivat yhteensä 45 euroa. Sitten luinkin täältä kommenttiboksista, että yli 40 euron tilauksista pitää maksaa tullimaksu :/ Osaako kukaan kertoa, että kuinka paljon tullimaksu on?

 • Reply
  Mona
  30.7.2011 at 10:26

  RagDoll,
  Mä kans otin kokeiluun nyt tummempaa lisäks. Noi medium beiget on ollu normaalist hyviö. (otin myös äidille sitä:) )
  Ja niin voittaa!! Olen täysin samaa mieltä:)

  ANonyymi,
  Tietkö et mää oon monesti tilannu yli 40 euron tilauksia ja ei niistä vielä ole ykskään jääny tulliin.. Täytyy toivoa ettei sullakaan nyt jäis.
  Jos jää niin sit täytyy maksaa alvi verojen osuus tilauksesta…

 • Reply
  Anonymous
  31.7.2011 at 21:48

  Okei, täytyy toivoa parasta :) Ilmottelen miten käy!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *