4.5.2016

Wedding update: Logo & Wedding Dress

weddingdress

Kiiiiiiitos ihanista kommenteista ja arvontaan osallistumisesta aikaisempaan 5 vinkkiä vihkisormuksen hankintaan + arvonta postaukseen. Olette ihania ja teidän vinkkejä, kokemuksia ja palautteita on ollut aivan mahtava lukea. Maailman parhaat lukijat <3 Kiitos, kun jaatte aikaanne ja erityisesti mietteitä täällä. Muistakaakin, että jokainen kommentti on aina tervetullut ja myös ne kriittisemmätkin otan mielelläni vastaan;) Vaikken itseäni voi muuttaa täällä blogissa niin kyllä erittäin mielelläni otan asiallisia kehitysehdotuksia aina vastaan.

Nyt jatketaan taas häähumun parissa. Nimittäin häiden valmistelut ovat ottaneet ison askeleen eteenpäin. Eilen sain nimittäin sähköpostia rakkaalta Annikalta, joka suunnittelee sekä kutsukortit että logon meidän häihin. Meille tulee siis ihka oma häälogo!!! Arvatkaa aloinko eilen pillittää, kun avasin Annikan suunnitteleman logon:’) Moni teistä tietää, että olen melkoinen herkkis, mutta nyt herkisti kyllä kunnolla. Jotenkin oman häälogon näkeminen tuntui vaan niin ihanalle ja konkreettiselle. Tiesin, että Annika on taitavin koskaan ja logosta tulee upea, mutta silti Annika ylitti kaikki odotukset. Eetu tykkäsi myös logosta ihan hurjasti ja keksi jo, että aikoo teettää logopaidan:’D

Logon pidän vielä toistaiseksi salassa, mutta tulette taatusti suht pian sen näkemään;)

weddingdress1.2

Logon lisäksi eteenpäin on päästy myös hääpuvun kanssa! Nimittäin Jennin kanssa mittailtiin Suomen reissulla mittoja ja puvun valmistus alkaa näillä näppäimillä. Täytyy sanoa, että olin tämän hääpukuasian kanssa ehkä maailman vaikein morsian. En meinannut ensin millään osata päättää, mutta loppujen lopuksi valinta olikin sitten ihan selvä. Alkuun näytin kaikki mallit Eetulle, mutta tämän lopullisen päätin sitten kuitenkin pitää salassa ja paljastaa vasta häiden jälkeen. Joten kuvia hääpuvusta tulee tänne blogiinkin vasta elokuussa. Tosin pieniä kurkistuksia saattaa aikaisemmin jo lipsahtaa;)

weddingdress1.3

Vitsit, jotenkin niin kiva fiilis häiden suhteen. Tekemistä on paljon, mutten yhtään stressaa niistä. Kaikki saa luvan mennä omalla painollaan. Aiotaan pitää myös toiset häät täällä Krakovassa ystäville. Kävin itseasiassa tänään ihanan paikallisen ystäväni kanssa, johon tutustuin meidän asuntoa etsiessämme, katsomassa 4 eri paikkaa Krakovan häitä varten! Aivan ihania ravintoloja, joista on mahdollista vuokra isompi tila tai useampi pöytä juhlia varten. Suunniteltaa ja kivaa tekemistä siis riittää!

You Might Also Like

16 Comments

  • Reply
    Kristiina / CAVA blogi
    4.5.2016 at 19:21

    VAU VAU ja VAU <3 Susta tulee aivan ihana morsian <3 En kestä :')

    • Reply
      monasdailystyle
      4.5.2016 at 19:23

      Hih, sä ihana murunen <3 :) Kiiitos <3 Nää kuvat otettiin Stockan hääpukuosastolla Xenin kanssa, kun käytiin sovittelemassa pukuja :)

  • Reply
    Siiri
    4.5.2016 at 20:01

    En kestä miten kaunis oot!<3

    • Reply
      monasdailystyle
      4.5.2016 at 20:27

      Sä se itse upeus muru olet <3 <3

  • Reply
    Annn
    4.5.2016 at 22:40

    Aivan upea Mona! :-)

    • Reply
      monasdailystyle
      5.5.2016 at 07:30

      Kiitos paljon Annn<3

  • Reply
    jenni
    5.5.2016 at 08:27

    Ooh, sinusta tulee kyllä upean näköinen kesän morsian, saa Eetu katsoa vaimoaan ylpeästi vierellään <3 Ihana idea tuo ikioma häälogo, kiva kun näytät sen jossain vaiheessa meillekin :)

    • Reply
      monasdailystyle
      5.5.2016 at 08:33

      Kiitos ihana Jenni aamua piristävistä sanoista <3 <3 :')
      Ja tietty näytän myös täällä logon, on ihan parasta jakaa näitä juttuja teidän kanssa <3 <3

  • Reply
    Annika
    5.5.2016 at 10:10

    Olet kyllä NIIN upea ilmestys näissä puvuissa! :’) Kaunis ja ihana puhdas look, täydellistä.
    Ja voi Mona, ihanaa että pidät logosta! Teille on kuule niin ihana se toteuttaa, olette super! <3

    • Reply
      monasdailystyle
      5.5.2016 at 11:13

      Sä oot super <3 <3 <3 :')

  • Reply
    Jossu
    7.5.2016 at 17:49

    Voi kaunotar sinusta tulee upea morsian! :) Miten pitkään aiotte ulkomailla asua – onko teillä siitä joku selkeä suunnitelma ja aiotteko vielä palata Suomeen? Voi hitsi lisää hääpostauksia vaan kehiin – omia kun saan vielä odotella on ihanaa fiilistellä muiden suunnitteluja :) hihii

    • Reply
      monasdailystyle
      7.5.2016 at 19:57

      Voi kiitos ihana sinä <3 Meillä ei ole vielä lainkaan tietoa milloin tullaan takaisin vai suunnataanko johonkin muualle ennen Suomea..Kaikki on oikeastaan aika auki:) Tosin olen suunnitellut toisen asunnon hankintaa Suomesta, joten kyllä Suomi tulee aina olemaan tukikohta muutetaan sitten lähelle tai kauas.
      Ja tosi kiva kuulla, että hääjuttuja jaksaa lueskella :) Varmasti tulee vielä seuraavan kolmen kuukauden aikana lisää höpinää häistä ;)

  • Reply
    Outi Karita
    9.5.2016 at 09:17

    Kaunotar olet kyllä ja niin hyvin sopii sulle ainakin nämä hääpuvut <3

    • Reply
      monasdailystyle
      9.5.2016 at 10:04

      Kiitos ihana <3 :) Jännää kyllä sitten sovitella lopullista mekkoa :D Iiiik :D

  • Reply
    -H
    10.5.2016 at 13:57

    Oot niin upea!! Voin vain kuvitella kuinka upea morsian olet <3

    • Reply
      monasdailystyle
      10.5.2016 at 14:41

      Ihana muru <3 <3 Sä tuut olemaan super upea morsian <3 <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *