5.5.2016

What I’ve learnt about smiling

Kaupallinen yhteistyö, Pepsodent

pepsodent-kuvat-mikko-rasila1.7

♥ Hymyillessä on vaikea ajatella negatiivisia asioita

♥ Hymyillessä vastaantuleville tuntemattomille saa yleensä hymyn takaisin

♥ Hymyileminen tarttuu

♥ Yksi pieni hymy voi pelastaa jonkun päivän

♥ Hymyileminen on 100%:sen ilmaista

♥ Hymy herättää enemmän tunteita, kuin tuhat sanaa

♥ Aito hymy lähtee sydämestä asti

♥ Hymy on yksi helpoimmista keinoista tutustua uusiin ihmisiin

♥ Hymyileminen edesauttaa terveenä pysymistä

Hymy, jos jokin on vahva työkalu moneen. Rakastan hymyilemistä ja hymyilemisen tuomaa energiaa. Suomen reissullani saimme viiden muun kolleegan kanssa hymyillä vaikka millä mitalla, kun osallistuimme Pepsodentin uuden hammastahnan White Now Glossy Chic- tyylihaasteen kuvauksiin Telakkarannalla. Oli ihana tutustua kuvausten aikana paremmin valloittavaan Janneen, super suloisiin Iaan ja Iinaan. Ihana oli myös nähdä pitkästä aikaa Herttaa ja Lindaa! <3

Kuvaajana toimi huikea Mikko Rasila, jonka kameran eteen pääsin itse ensimmäistä kertaa. Täytyy sanoa, että kuvaaminen tämän talentin kanssa oli aivan mahtavaa. Vaikka viihdyn mielelläni kameran edessä niin Mikon kanssa se oli aivan extra mukavaa ja rentoa. Making of- kuvia puolestaan koko päivän otti Jarski, joka on myöskin aivan mielettömän taitava.

pepsodent-kuvat-mikko-rasila2.0

Meidän hohtavan valkoinen teema ripauksella pinkkiä ja turkoosia syntyi Pepsodentin uuden tuotteen innoittamana. Ihana Minttu Vesala stailasi meidät kaikki ja itse raikkaan valkoisen ystävänä tykästyin erityisesti päälläni olleeseen upeaan Zaran liiviin!

Pepsodentin Glossy Chic- tyylihaasteessa halutaan muistuttaa siitä, että itsevarmaan oloon ja onnistuneeseen hymyyn ei oikeastaan tarvita paljon. Säännöllinen hampaiden hoito on kaiken a ja o. Pepsodentin uusi White Now Glossy Chic -hammastahna, helpottaa tätä tavoitetta. Uudella hammastahnalla on välitön optisesti valkaiseva vaikutus ja se myös jättää viimeistellyn ja kauniin kiilteen. Tuote erottuu joukosta positiivisesti ihanalla pehmeällä vaniljaisella maullaan.

pepsodent-kuvat-mikko-rasila1.9

Kuvauslokaatio oli ihan huikean upea ja taisin kerran jos toisenkin tokaista, että kelpaisi kuvata tuolla blogikuvia vaikka joka päivä!

pepsodent-kuvat-mikko-rasila1.4
pepsodent-kuvat-mikko-rasila1.5

Meidät meikanneelta Leenalta ahmin monen monta hyvää vinkkiä häitä silmällä pitäen. Harmittelin omaa allergista ihottumaani, joka oli juuri ennen kuvauksia tietysti ilmestynyt, mutta meikki ja kuvanmuokkaus on selvästi tehnyt taikoja, koska näissä ei ole tietoakaan leuassa olleesta hiekkapaperista…;)

pepsodent-kuvat-mikko-rasila1.6
pepsodent-kuvat-mikko-rasila1.8

Mielettömän hauska ja ainutlaatuinen kuvauspäivä siis Helsingissä koettuna. Kiitos siitä koko mahtavalle tiimille. Nyt myös teillä on yhden ystävänne kanssa mahdollisuus päästä aivan mahtaviin kuvauksiin Mikko Rasilan kanssa.

Nimittäin…

Käynnissä on kisa, jossa voit osallistua tyylihaasteeseen ja voittaa oman kuvauspäivän!

Tyylihaasteeseen voi osallistua helposti jakamalla instagramissa oman Glossy Chic -tyylin tägillä #glossychicfi. Jakamalla oman tyylisi voit voittaa kuvauspäivän heinäkuussa sinulle ja ystävällesi valokuvaaja Mikko Rasilan ja hänen tiiminsä kanssa! Osallistumisaikaa on 5.6.2016 saakka, ja voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden joukosta.

Eikun lataamaan tyylikuvia ja lisäämään niihin tägiksi #glossychicfi. Joukossa on jo nyt aivan huikean upeita kuvia. Kannattaa käydä tiirailemassa oman osallistumisen lisäksi;)

Hästägit siis sauhuamaan! Jos joku lukijoistani voittaa tämän tyylihaasteen ilmoittaudun heti vapaaehtoiseksi kaveriksi mukaan kuvauksiin :D

Kuvat, Mikko Rasila
Making of-kuvat,  Jarno Jussila
MUA & Hair, Leena Waggoner
Style, Minttu Vesala

Edit, käythän äänestämässä bloggaajatyyliä täällä!! :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mari
  7.5.2016 at 10:08

  Olen jo vuosia sanonut, että hymy on naisen paras asuste. Ja ihana nähdä että näin kevään tullen Suomessakin näkyy entistä enemmän hymyileviä kasvoja, ihan kuin puhkeaisimme kukkaan!

  Viimeisimmässä hääpostauksessasi näytit upealta Mona! Tulet olemaan todella kaunis morsian.

  • Reply
   monasdailystyle
   7.5.2016 at 19:58

   Vo iiso kiitos Mari <3 <3 <3 :)
   Ja kyllä se vaan niin on, että aurinkoinen ilma saa hymyn leveäksi heti :) <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.