21.1.2016

Brand City Club

furla
furla1.2
brancityclub2015

Furla, Luna L Hobo / Furla Metropolis

Laukut saatu yhteistyössä Brand City Club

Laukkuvalikoimani sai muutama viikko sitten kaksi aivan mielettömän ihanaa yksilöä yhteistyön merkeissä Brand City Clubin kautta. Kyseessä on aivan mahtava konsepti, jossa merkkituotteita saa todella kohtuulliseen hintaan ennakkotilaukseen perustuen. Mukana on mm. Furlaa, Valentinoa, UGG Australia,  Versace ja Victoria’s Secret! :) Kaikki tuotteet tulevat myyntiin kampanjan omaisesti ja ovat voimassa klubilaisille. Alet ovat n. -30% ja -40% ovh.-hinnoista eli tosi hyviä löytöjä voi tehdä. Samanlainen konsepti on ollut Euroopassa tosi suosittu ja rantautunut nyt Suomeenkin. Huippua, että  Brand City Club on kotimainen yritys! :)  Tällä hetkellä toimitus Furlassa, Valentinossa, Versacessa ja Victoria’s Secretin tuotteissa onnistuu noin viikossa asiakkaalle ja muissa brändeissä noin 2-3 viikossa. Normaaleja nettikauppoja pidempi toimitusaika takaa edulliset hinnat tuotteissa.

Itse rakastuin aivan palavasti näihin Furlan laukkuihin. Molemmat mallit ovat ehtineet olla jo monta kertaa käytössä. Metropoliksen vihreä väri on täydellinen. Olen tämän talven aikana ihastunut juuri vihreän eri sävyihin. Se sopii yllättävän moneen asuun pitäen kokonaisuuden kuitenkin hillittynä.

Brand City Clun tarjoaa nyt blogin lukijoille koodilla MONASDAILYSTYLE10  vielä lisäalen 10% (ja kaikkihan ovat jo valmiiksi hyvässä alessa;)). Koodi on voimassa tämän viikon sunnuntaihin asti! Kannattaa käydä tsekkaamassa valikoimaa ja kirjautua klubilaiseksi täältä! :)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    TiinaFitfatmama
    21.1.2016 at 21:02

    Ooo laukkuhullu kiittää, pitää käydä katsomassa :)

    • Reply
      monasdailystyle
      22.1.2016 at 08:58

      Täällä myös yksi laukkuhullu :) :D

  • Reply
    Saana
    22.1.2016 at 08:51

    Häh, kaikissa tuotteissa lähtöhinnat on just sen verran kokeammalla, että alennuksen jälkeen tavaran saa samalla rahalla, mitä muista kaupoista normaalihinnalla? Petyin, tuo ei ole hintatietoisen paikka. :/

    • Reply
      monasdailystyle
      22.1.2016 at 08:58

      Tarkistin Brand City Clubilta ja ovh. hinnat on kumppaneilta saatuja suositushintoja, eli niitä hintoja jotka annetaan kaikille jälleenmyyjille.

  • Reply
    Anna
    23.1.2016 at 22:44

    Heippa!

    Paljonko tavaraa mahtuu tuohon Furlaan kun sehän menee olalla “kasaan”? Meneekö esim. a5-vihko/a4 kansio? :D 13″ ohut läppäri sen sijaan ei taida millään mahtua vai….? Ehkä jos laittaa sen pystypäin ,mutta sitten se törröttää ylhäältä rumasti.

    Harmi että koodi toimii vain sunnuntaihin..pähkäilen näitä valintoja aina liian kauan :(

    • Reply
      monasdailystyle
      24.1.2016 at 11:44

      Itseasiassa myös läppäri meni sinne ihan näppärästi! Tosin pidin sitä juuri “pystyssä” muttei mun mieledstä tuo törröttäminen haitannut lainkaan :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *