22.1.2016

This week

viikko

Melkonen viikko takana! Järjesteltävää ja suunniteltavaa riittää. Tuntuu, että koko viikko on menty kunnon adrenaliinipiikillä asioista innostuneena. Mulla on sellainen lapsenomainen täpinä koko ajan päällänsä :D Hyvässä ja pahassa. Hyvässä sen suhteen, että tämän täpinän kanssa saan aikaan enemmän, kuin koskaan ja pahalla sen suhteen, että muutama juttu saattaa myös tohinassa jäädä huomiotta. Mutta päällimmäisenä nautin ihan älyttömästi pienestä stressistä, kun sen vaan osaa hallita hyvin. Tässä on jälleen paikka kehittyä ja kasvaa;)

viikko1.2
viikko1.3

Tällä viikolla on mm. laitettu auto myyntiin,  pohdittu vaihtoehtoja Turun asunnon kanssa, selailtu Krakovan asuntoja, hoidettu pankkiasioita kuntoon ja tehty monia mielenkiitoisia työjuttua. Keskiviikkona olin myös Stockalla maistattamassa hummusta ja höpöttelemässä hyvän olon valinnoista. Mukana oli aivan mahtavat pojat Videolle.fi firmasta kuvaamassa videota, joka on jo nähtävillä täällä.

Kaiken kaikkiaan aivan mahtava viikko pulkassa. Uusien jännittävien asioiden tapahtuminen aiheuttaa kunnolla veren virtaamisen kehossa. Rakastan tuttua ja turvallista arkea, mutta sen jälkeen uudet haasteet ja niiden tuoma jännitys tuntuu taas kaksin kerroin paremmalta. Pieni mukavuusalueen ulkopuolelle harppaaminen tekee ihan hemmetin hyvää;) Pitää vaan uskaltaa ottaa riskejä ja kuunnella sydäntä. Kaikki asiat kyllä aina järjestyy! Se on mun motto.

On myös ihan järjettömän tärkeää muistaa uusien asioiden, kiireen ja stressin aikana pitää ensisijaisesti huolta itsestään. Vaikka tämä viikko on ollut tosi kiireinen olen joka päivä antanut aikaa ensin itselle ja erityisesti omalle hyvinvoinnille. Inspiroivien kirjojen lukeminen, meditointi ja liikunta ovat hektisinä aikoina todella tärkeitä. Kovin helposti silloin tulee ajateltua, että nyt en ehdi näitä tärkeitä asioita tehdä, mut stop siihen paikkaan. Mikäli alkaa karsimaan ensin asioista, jotka ovat merkittäviä oman hyvinvoinnin kannalta kärsii kaikki muutkin jutut. Tällä viikolla olenkin oppinut, että maksa ensin itsellesi ja sitten vasta muille. Maksat jokatapauksessa omaa aikaasi muille, mutta jos jätät itsesi viimeiseksi jäät hyvin todenäiköisesti ilman kokonaan. Oma hyvinvointi siis etusijalle, jolloin paukut riittää niin paljon enemmän myös muille!!

Ihan mahtavaa viikonloppua kaikille ja kuullaan pian!:)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    siiri
    22.1.2016 at 10:22

    <3 oot niin ihana!

  • Reply
    H
    22.1.2016 at 17:38

    Ihana toi video! Voi että sä olet niin pirteä ja iloinen että ei voi kun tulla hyvälle tuulelle kun kuulee sun juttuja! Oikein paljon tsemppiä muuttovalmisteluihin. Itse asun nyt jo kuudetta kertaa ulkomailla ja onhan se aina opettavainen ja upea kokemus haasteista huolimatta!

    • Reply
      monasdailystyle
      23.1.2016 at 11:26

      Hih, kiitos ihana <3 <3 :D
      Ja oi kuudetta kertaa – wau!!!! :) Mulle tää tulee nyt olemaan sit kolmas ja toivattavasti vielä muitakin maita tulee asumisen kautta koettua vielä myöhemmin :) Ja kyllä, haasteet kasvattaa hyvällä tavalla :)

  • Reply
    LeAnn
    22.1.2016 at 19:50

    Mä olen huomannut tuon saman ajan kanssa. Jos jättää omat “tarpeet” huomiotta, ei niitä ehdi/muista/jaksa täyttää. Siihen olenkin tänä vuonna pyrkinyt kiinnittämään huomiota. :) Ja sen olen huomannut, että miehillä se sujuu paljon paremmin.
    Ihanaa viikonloppua! ♡

    • Reply
      monasdailystyle
      23.1.2016 at 11:26

      Miehillä todellakin sujuu helpommin tämä :D Mikäköhän siinä on..
      Ihanaa viikkistä myös sinne <3 <3

  • Reply
    Kristiina Maria
    23.1.2016 at 13:38

    Voi ihana miten pirteä video! Nää Stockmann-yhteistyöt on muutenkin olleet tosi kivasti toteutettuja. Harmi että missasin ton ihan kokonaan, olisin tullut moikkaamaan, kun liikuin kaupungilla, mutta tarkistin somet vasta illalla, niin meni tällä kertaa ihan ohi. :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *