14.3.2023

Mitä lempeä menestys on sinulle?

Riittämättömyyden ja arvottomuuden tunteet jarruttavat pahimmillaan tekemistä, eivätkä auta omaa kokonaista potentiaalia kukoistamaan.

Koen, että kaiken menestyksen niin taloudellisen kuin henkisen menestymisen avaintekijänä on lempeys itseä kohtaan sekä hyväksyntä ja kiitollisuus tästä hetkestä.

Lempeästi menestyminen tarkoittaa minulle menestymistä tai tavoitteiden saavuttamista tavalla, joka on ystävällistä, myötätuntoista ja hyväksyvää sekä itseä että muita kohtaan. Se tarkoittaa menestymistä tavalla, joka ei koskaan vahingoita muita tai ole vain raakaa kilpailua toisten kanssa.

Lempeästi menestyminen voi tarkoittaa myös sitä, että asettaa realistisia tavoitteita itselle ja työskentelee niiden saavuttamiseksi itsellesi sopivassa tahdissa, huomioiden aina samalla kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Samalla voi myös tukea muita heidän tavoitteissaan ja olla iloinen heidän puolestaan, kun he menestyvät. Tämä on itselläni tärkeä avain omaan lempeään menestymiseeni.

Lempeästi menestyminen tarkoittaa myös sitä, että hyväksyt itsesi ja pystyt nauttimaan menestyksestäsi sen eri vaiheissa, sen sijaan että asetat itsellesi liian korkeita standardeja ja kritisoit itseäsi jatkuvasti. Tällainen lempeys itseäsi kohtaan auttaa pysymään tasapainossa ja nauttimaan menestyksestäsi ilman turhaa stressiä ja ahdistusta.

Lempeästi menestyminen on itsemyötätuntoista hyväksyntää ja lempeyttä löytää rakkaus itseä ja muita kohtaan nyt ja samalla kulkea kohti seuraavia unelmia.

Mitä lempeä menestys sinulle tarkoittaa?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *