20.2.2023

Menesty lempeästi

Etsin viittä motivoitunutta hyvinvointialan yrittäjää ja vaikuttajaa mentorointiohjelman pilottiin!

Olen aloittanut vaikuttajauran 2009 ensimmäisellä blogillani. Huikeat taidonnäytteet tuosta ajasta ei valitettavasti ole enää julkisessa levityksessä…🤭

Blogin perustaminen aikoinaan oli parhaita päätöksiini omalla urallani. Se on sekä antanut, että haastanut kaikki nämä vuodet.

Voin kertoa, että 2010 luvulla vaikuttajatekeminen oli hyvin erilaista…🥲 Parasta on ollut kuitenkin jatkuva uuden oppiminen! Tällä alalla yksi asia on varmaa: jatkuva muutos.

Vuodessa tapahtuu paljon ja vuosikymmenessä kaikki on uusiutunut. Yrittäjänä tämä matka on ollut huikea!

Olen vuosikymmenen aikana onnistunut luomaan itselleni ammatin, jossa olen vapaa itse päättämään missä ja milloin työskentelen.

Mitkä asiat ovat sitten olleet tärkeimpiä omalla menestymisen polullani? Rakkauteni ihmisiä, myyntiä ja markkinointia kohtaan sekä kyltymätön haluni oppia lisää. Näiden yhdistäminen omaan henkisen kasvun polkuuni ja tietoisuustaitojen kehittämiseen ovat taanneet sen, että olen kehittänyt omalaistani yritystoimintaa, jossa olen sekä menestynyt taloudellisesti että mielenlaadullisesti.

Minulle menestyminen on nimenomaan sitä, että saan toteuttaa itseäni kaikilla elämän eri osa-aluella. Tällä hetkellä se on konkreettisesti sitä, että voin viettää tarpeeksi aikaa perheeni kanssa sekä tehdä työtä, josta nautin ja joka haastaa sopivasti.

Oma urani loikkasi viime vuonna isosti eteenpäin, kun lanseerasin oman ensimmäisen kannattavan premium hyvinvointivalmennuksen. Muutos omassa tekemisessä oli iso ja odotettu. Olen pitkään kaivannut lisää uutta haastetta ja sitä, että pääsen konkreettisemmin auttamaan muita samoja asioita läpikäyviä ihmisiä.

Olen päässyt tekemään todella intensiivistä työtä yksilöiden kanssa ja opin vuoden aikana aivan valtavasti lisää sekä uranaisten mielenlaadusta, sen vahvistamisesta että mentoroinnista.

Kaikki tähän asti oppimani on tukenut jokaista eri osa-aluetta omassa yrittäjyydessäni.

Olen yrittäjyyteni alusta asti rakastanut auttaa muita menestymään. Olen juuri se ihminen, jolle tuntematon sanoo avauduttuaan tunnin, että olipa sinulle ihmeellisen helppo kertoa avoimesti asioita, vaikka emme edes tunne.😁👋🏼 Rakastan sitä! Olen todella kiitollinen, että olen saanut kuulla lukemattomia tarinoita ja ne salaisimmatkin haaveet on uskallettu paljastaa minulle. Olen aina pitänyt omana vahvuutena sitä, että näen herkästi muiden vahvuudet ja pystyn kannustamaan niiden esiin tuomisessa.

Mikään ei ole niin mahtavaa, kuin saada toinen näkemään itse oman upean voimansa ja uskomaan siihen ja kulkemaan omia unelmiaan kohti.

Nyt haluan entistä enemmän yhdistää sekä mielenlaadun että taloudellisen hyvinvoinnin menestymistä mentoroinnissa muille.

MENESTY LEMPEÄSTI ohjelma tulee olemaan merkittävä matka sekä mielenlaadun vahvistamiseen, että taloudelliseen menestymiseen.

Olen aina ollut sitä mieltä, että menestymisestä voi tehdä omannäköistä. Sen ei tarvitse olla pelkästään jatkuvaa kiireen ja riittämättömyyden tunnetta. Monella on kielteinen ajatusmalli menestymisestä ja haluan olla mukana muuttamassa sitä uskomusta toisenlaiseksi. Meillä jokaisella on mahdollisuus luoda raamit sille miltä se oma yrittäjyys ja menestys näyttää ja tuntuu!

Oletko sinä valmis menestymään lempeästi?🥰

Minä haluan olla auttamassa juuri SINUA luomaan omanlaistasi yrittäjyyden polkua.❤️

Etsin nyt Menesty Lempeästi pilottiohjelmaan hyvinvointiyrittäjiä ja vaikuttajia. Lähetä spostilla mona@monavisuri.fi sana “MENESTY LEMPEÄSTI” ja jutellaan lisää voidaanko yhdessä olla se polku mikä vie sut ja sun yritystoiminnan nopeammin kohti sun korkeinta potentiaalia!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *